Семейни отношения и пари

• 11 540
  • 272
  •   1
Отговори
# 255
Мислех, че за спа говорим... Обърнахте го на пиле фрикасе.

# 256
  • Варна
За семейните отношения и забравените пари в джобовете.😁

# 257
Винаги проверявам джобовете преди пране - празни са Grin

# 258
Така и не се научих да ги проверявам....после в пералнята дрънчат монети.

# 259
Аз така си си представям нещата: ходим примерно с мъжа ми на поход, едно и също разстояние, но той с раница, аз без, или и двамата с раници, но неговата по-голяма.
А после на хижата, макар да е бил с по-тежката раница, той ми носи чай на мен.
И защо? Защото той е по-голямото и яко животно, а аз съм по-малкото и нежно животно.

Обаче при едни познати е обратното: на хижата по-малкото животно носи чай на по-голямото. Ами, който както си го разбира живота. И не само по хижите.

# 260
Аз обичам моето яко животно да ми носи раницата, а след това в хижата аз да му донеса чай.

# 261
  • Варна
И да ме носи с раницата е о.к. Или  с 12л.туба, с минерална вода.😁

# 262
В хижата вече ще съм умряла от умора, дори да не съм носила раница, и без съмнение той ще ми носи чая. Инак може да имам желание да го направя, но потенциал няма да има. Sleeping

# 263
Аз обичам моето яко животно да ми носи раницата, а след това в хижата аз да му донеса чай.
И аз така. Патриархално Grinning

# 264
В хижата вече ще съм умряла от умора, дори да не съм носила раница, и без съмнение той ще ми носи чая. Инак може да имам желание да го направя, но потенциал няма да има. Sleeping
И аз тъй. Simple Smile

# 265
Моят носи чай, кафе, ако трябва - и прави. Свекърва ми беше въвела такива порядки у тях, доволна съм. Той самият се беше шокирал, когато негов роднина - по линия на майка му на всичкото отгоре, - извикал жена си специално, за да им направи кафе.

# 266
Като заговорихт е за глезене и кафе - аз май се научих как обича кафето бившият ми чак като скъсахме. Останах в квартирата му още 4 или 5 месеца, докато намеря друга за мен, и му правех кафе уикендите. Очите му светваха от удоволствие. Не предложи да се събираме наново обаче, явно не е било достатъчно разглезващо.

# 267
Абе кафе е твърде лесно, да беше яхния... Joy

# 268
  • Great Britain
По двойните стандарти на форума гледаните и глезени жени са за завиждане, а гледаните и глезени мъже за тояга. Какво лошо има жената да обгрижва мъжа си и да му налива бирата според предпочитанията му.
Няма лошо.С пяна без пяна както я желае полвинката.

# 269
Абе кафе е твърде лесно, да беше яхния... Joy
Аз и яхнии мога да правя Blush

П.п. кафето, за което говоря, се вареше в джезве. Има си пропорции там, не е да натиснеш копчето на автомата Blush

Общи условия

Активация на акаунт