Коремчето все повече ме издава, че през ЯНУАРИ аз ще ставам мама! - тема 2

• 51 387
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро. ❤️
От 1 седмица започна да ми се схавща крака, про някой от вас има ли го този дискомфорт. И на какво се дължи. Следващата седмица съм на преглед и тогава ще говоря и с Доки.

# 121
  • Пловдив
Добро утро!
Nova321 , не се притеснявай , това е нещо често срещано. И при мен се получават такива схващания, в повечето случай изписват магнезий и нещата се подобряват.
Как сте момичета , как е настроението? Усещате ли вече бебетата? Аз мисля,че от няколко дена го усещам на моменти. Предната бременност с дъщеря ми, я усетих някъде около 18-та ,19-та , а сега май още от 16-та започвам. Вчера пристигна едно мазило,което си поръчах от So simple против стрии, започвам сериозно мазане,че вече съм с корем все едно в 6ти месец. Явно наистина при 2ра бременност още от рано расте коремчето и се качват повече килограми, силно се надявам да не мина 12-15 кг.до 9ти месец,че после как се свалят ...
Хубав и усмихнат ден на всички!

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 08:38 от varki

# 122
Снощи и на мен за първи път ми се схвана крака докато спя и ме събуди. Доктора преди 3 дни на прегледа ми изписа Алеракт, четох че в тях има и магнезии. Днес вече трябва да стигна до аптеката и да си ги купя.
Все още не съм усещала бебчето, а може и да не съм разбрала.  Simple Smile

# 123
Снощи и на мен за първи път ми се схвана крака докато спя и ме събуди. Доктора преди 3 дни на прегледа ми изписа Алеракт, четох че в тях има и магнезии. Днес вече трябва да стигна до аптеката и да си ги купя.

Здравей! И  на мен ми изписаха алеракт 2х1 и отделно магнезий. На теб как ти го изписаха да го пиеш?

# 124
Благодаря ви момичета,ще звъна по обяд на моя лекар и ще пиша какво ми е изписал и на мен. ❤️

# 125
Аз усещам бебчето от около 13 седмица. Първа бременност ми е. Нямам все още корем но вече съм качила около 5-6 килограма. Постоянно ям въглехидрати 😂

# 126
Момичета звънах на моя лекар, каза че иска да ме прегледа и тогава ще ми изпише нещо. Това ще е др понеделик.

# 127
Здравейте. На мен ми е втора бременност и доста рано започнах да усещам бебето... мисля, че около 15 седмица.  Сега съм в 20 и съм качила 4кг. от началото да сега... мисля, че засега е горе долу добре. С първата бременност качих 16-17 кг. и ми се иска този път да не са толкова много. Иначе все ми казват, че не ми личи да съм бременна, а на мен ми се струва, че доста ми е пораснало коремчето вече.Grinning
Днес бях на преглед. Всичко е наред с бебето и разбрах, че ще си имаме още едно момченце Heart

# 128
Дозата ми е по 1 на обяд.

Здравей! И  на мен ми изписаха алеракт 2х1 и отделно магнезий. На теб как ти го изписаха да го пиеш?

# 129
Момичета, аз да се оплача, два дни бях с температура 38°, зверско повръщане и болки в стомаха и главата, въобще не мога да стана от леглото. Ходих в спешното и казаха, че вероятно е от развалена храна, да не се притеснявам. Чухме сърцето на бебо и казаха, че е добре. Днес вече съм по-добре, опитах се да ям един картоф, че горкото човече сигурно не е щастливо да го държа гладно. Лекувам се с джинджифилов чай с мед и лимон, витамин Д и пробиотици.
Иначе и мен ме болят краката нощем, но все си мисля, че е от разширените вени. Тях ги мажа с невен+свинска мас, но като че ли няма ефект. Имам магнезии+В6, не го пия много редовно, но сега като чета тук ще опитам и аз да пия всеки ден.

# 130
Момичета,здравейте. Искам да ви попитам знаете ли дали има повод за притеснение.. бях на доктор,доста ме позагледа,нищо не каза само "всичко е наред" ,но ми премери шийката и каза да започна но-шпа и магнезий по 3 на ден..как всичко е наред,а ми изписа тези неща..нещо се притесних..?

# 131
Но шпа изписват за  да нямаш контракции. Аз го пия от първия си ден след ин витро процедурата. А магнезия е вече време да приемаме и на мен ми изписаха витамини с магнезии на последния преглед. Не мисля, че имаш повод за притеснение.

# 132
Здравейтеее. Как сте момичета? Снощи докато си спях се събудих от някакво едва доловимо усещане като мърдане.. Преди малко го усетих отново ниско посредата. Възможно ли е да е бебето? В 17г.с+1 съм. Вие какво точно усетихте първият път? Миналата седмица бях на преглед и всичко е наред. Махаше ми с ръчички и правеше физиономии. Беше с дупето нагоре и АГ каза, че не може да види пола. 😒 Каза следващия път... Писна ми да чакам 😁😪

# 133
Здравейтеее. Как сте момичета? Снощи докато си спях се събудих от някакво едва доловимо усещане като мърдане.. Преди малко го усетих отново ниско посредата. Възможно ли е да е бебето? В 17г.с+1 съм. Вие какво точно усетихте първият път? Миналата седмица бях на преглед и всичко е наред. Махаше ми с ръчички и правеше физиономии. Беше с дупето нагоре и АГ каза, че не може да види пола. 😒 Каза следващия път... Писна ми да чакам 😁😪

Аз днес усетих “нещо” , но не съм сигурна Simple Smile)) 16+6 Напомни ми на бебешко нещо, но беше доста горе според мен.. Ще чакам включване отново Simple Smile

# 134
  • Ботевград
Аз усещам нещото, но определено все още не е често и постоянно. 🙄😁
Но колкото да съм спокойна, че всичко е наред 4..5 пъти дневно го усещам💓

Общи условия

Активация на акаунт