Коремчето все повече ме издава, че през ЯНУАРИ аз ще ставам мама! - тема 2

• 51 447
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Jikushiki няма значение какво мислим ние. Важното е какво казва док, все пак ако на някоя от нас е изписана друга схема, друго количество, то е заради нас самите, при всеки е индивидуално. Пий каквото ти изписват, дишай дълбоко и дано бързо отминат и болките и притесненията.

P. S. Нашия юнак вече има комплект бодита Simple Smile това е първата покупка за бебо. ММ замина в командировка и влязъл в един магазин и не се сдържал. А аз си мислех, че ще направя сефтето още като науча пола Simple Smile вие започнахте ли с покупките? За сега само хвърлям око на кошари и колички да си харесам някое друго моделче и да дебна офертичка Simple Smile страх ме е, че купя ли нещо ще се отпусна и за 3 дни ще купя всичко необходимо и после ще ми е скучно Simple Smile

# 151
Аз още се сдържам. Даже за себе си още не съм купила дрехи за бременни. Мисля към ноември да започна с пазаруването за бебка.

# 152
Мама, много сладко коремче Hug моето е още мъничко, вчера си купих две по-широки рокли обаче, защото всичко ме стяга, ще чакам да пуснат в лидъл клинове, сутиени за кърмачки и от там мисля да се обзаведа.
За бебо нищо не съм купила, само разглеждам и набелязвам, но мисля има доста време. Аз вчера се бях нашашкала, защото не го усещах(а някъде от 4-5дни усещам отчетливи побутвания по 2-3пъти на ден), а той човека се преместил, тази сутрин се развихри и крачетата му са чаак към пъпа ми, а беше много ниско предните дни.
И се оказа, че си отглеждам стрептококи, та сега съм на антибиотик, много не ми се щеше, но.. по-добре аб от колкото инфекция.

# 153
  • София
Аз не се сдържах и купих няколко бодита и чорапки. Все си мислех, че ако имам момиче няма да го обличам в розово, а май все към този цвят ме влече Simple Smile Количката ще ползвам от по-голямото ми дете и е синя, но аз така или иначе обожавам синьо, така че изобщо не ми пречи. Може би ще я освежа с някой друг цветен аксесоар.

# 154
Ние за сега нищо не сме купували ама си оглеждам къде какво предлагат може би ноември или декември ще пазаруване 😁 за сега имаме само една дрънкалките, която е подарък от наши приятели 🙈
Да ми се оплача вчера имах най-кошмарното събуждане- мъжа ми се обажда и ми казва, че е в болница, защото е имало катастрофа 🙈 за радост е добре и се надявам утре да го изпишат ❤ имал е късмет, че е с бус и се е разминал със синки от колана и една цицина на главата но го видях през прозореца, защото не ни пуснаха при него, защото нямах отрицателен ПСР или ваксина. А можеше да е още по-кошмарно събуждането, защото сутринта идвали полицаите до вкъщи да ми кажат и аз както не знам немски съвсем щях да се панирам 🙈

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 14:31 от dimsito

# 155
Лелеее, добре че остатъка от новините са били добри. Бързо да се възстановява и да няма повече такива негативни обаждания Simple Smile

# 156
Здравейте,има ли мами,които все още не усещат бебето? Почти в 18 гс съм,2ра бременност. По едно време мислих,че започнах да усещам,но голямо затишие настана..

# 157
И аз съм в 18 г.с +5 дни и все още мисля че не усещам бебето. Първа бременност ми е, не знам дали това ще от значение.
Стискам палци скоро да усетим бебетата! Blush
А дали има мами, които усещат някакви болки много ниско? Като срязване от време на време? Има ли повод за притеснение? Благодаря!

# 158
Все ви чета от телефона и се каня да пиша, но не ми остава време.
Димсито, радвам се, че мъжът ти си е разминал леко и !
Аз усещам човечето от около седмица и малко се поуспокоих. Много ми беше тегаво преди три седмици седмици след като четох разни постове из фейсбук. Сигурно и вие сте попаднали, та не ми се пише пак.
В сряда съм на преглед, нямам търпение.
Тече ми кръв от носа на два пъти, което е странно, понеже е обгарян преди 12-тина години и от тогава никога не е текло наистина, а ако съм го разранявала нещо са били капки.
На 10.09. е феталната морфология, едва чакам. Пак ще ходя при доктор Патрикова в Надежда.

# 159
Все ви чета от телефона и се каня да пиша, но не ми остава време.
Димсито, радвам се, че мъжът ти си е разминал леко и !
Аз усещам човечето от около седмица и малко се поуспокоих. Много ми беше тегаво преди три седмици седмици след като четох разни постове из фейсбук. Сигурно и вие сте попаднали, та не ми се пише пак.
В сряда съм на преглед, нямам търпение.
Тече ми кръв от носа на два пъти, което е странно, понеже е обгарян преди 12-тина години и от тогава никога не е текло наистина, а ако съм го разранявала нещо са били капки.
На 10.09. е феталната морфология, едва чакам. Пак ще ходя при доктор Патрикова в Надежда.
Кървенето от носа да не е заради кръвно 🤷‍♀️ на мен така с баткото на 2-3 пъти ми тече кръв от носа, защото вдигах кръвно. Надявам се при теб да не е това, но все пак го провери ❤

# 160
О аз съм в 19г.с. + 3 дни и мисля, че още нищо не съм усетила, първа бременност ми е.
Миналата седмицс бях на преглед, докторката каза, че трябвало да започна да я усещам. И аз от време на време се притеснявам , но някои хора ги усещат по-късно.

И аз съм в 18 г.с +5 дни и все още мисля че не усещам бебето. Първа бременност ми е, не знам дали това ще от значение.
Стискам палци скоро да усетим бебетата! Blush
А дали има мами, които усещат някакви болки много ниско? Като срязване от време на време? Има ли повод за притеснение? Благодаря!

# 161
Ще усетиш Simple Smile
Welt,  в някоя от страниците, които описват какво става по седмици, точно за тези седмици пише че може да има кръвотечение от носа. На мен също един два пъти ми се появи, но аз съм си така от дете (нямам причина, казват ми слаби капиляри в носа) и не се впечатлих.
Иначе усещам бебо вече всеки ден, най активно ме рита като се наобядвам и после седна да работя Simple Smile По друго време само понякога, единично, ама между 1 и 4 след обяд голяма забава има Simple Smile

# 162
Здравейте 😊
Утре ми е феталнат на мен 18+3
Нямам търпение🤗
Относно усещането за бебе, почти съм сигурна че именно бебето усещам. Понякога са червата, но друг път си е някакво слабо, леко като пулсиране, побутване от вътре в средата между пъпа и бикини зоната.
Иначе болките ми поотминаха...полежах си 2 седмици че и +. От петък взех да излизам но макс за 2 часа и после отново хоризонтално положение. Като стоя над час седнала се усеща нещо като втвърдяване на корема, дискомфорт голям.
Някоя от вас приема ли магнезий?
Тия дози магнетот 3х2 (500мг) малко ме плашат на моменти.

# 163
И мен ме плашат. Взимам 3х 1 и половина по тоя повод Grinning За 10 дни ми казаха 3х2, после 2×2, после май беше 2х1.

# 164
Здравейте, радвам се, че всички сте добре, макар и някои след премеждия!
Аз усещам бебето от доста по-рано в сравнение с баткото. Вече съм 19 седмица и вечер, когато легна на дивана, усещам отчетливи и ясни удари, движения, много по-вълнуващо е така, иначе ми беше тревожно като не усещам нищо. През деня също усещам в определени ситуации движения, а бях чела отзиви, че при жени с предна плацента не се усеща така добре, но явно всичко си е индивидуално. Болки имам понякога, когато се събудя, по-скоро като натъртено, но минава след като се раздвижа, пия само витамини и желязо засега. Сега ми поставят инжекции с B12, защото се оказа, че е под нормата. Желязото и хемоглобинът ми продължават да падат въпреки приема на таблетки и вече съм на ампули желязо. Но като цяло се чувствам много добре, започнах да спя много по-дълбоко, обаче и да сънувам много, а по принцип много рядко сънувам. Simple Smile Нищо не съм купувала като дрешки, а и трябва да ревизирам дрехите от баткото, които стават, бях ги купувала предимно в бяло, та ще са подходящи. Но разбира се, появата на малката девойка ще бъде отразено със специална женствена серия покупки. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт