Коремчето все повече ме издава, че през ЯНУАРИ аз ще ставам мама! - тема 2

• 49 782
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
26 + 3 , го броя 26-та седмица, понеже докторите при които съм ходила така го броят.
При 27 + 1 влизаш в седмия месец.

# 586
Здравейте,
има ли друга като мен с болки в десния крак /високо към дупето/. Получават се като хващания, но доста болезнени. Дали е от липсата на магнезий? Все още гинеколожката ми не е изписала магнезий. Благодаря!

# 587
Вани, аз нямам такива болки, имам вляво под кръста, на моменти все едно нещо ме "захапва".

Ох, да ви се оплача, че днеска ми е по-скапано от вчера. Цяла нощ не спах, днес имах лекция, утре пак, понеже записах магистратура. Абе , китка.

На всичко отгоре малката девойка се е завъртяла в някаква посока, в която я чувствам доста по-слабо, по-рано коремът ми подскачаше, а днес е съвсем друго усещането.

# 588
Моята девойка за сега е седалищтно. Ще видим дали ще се обърне. Но аз така или иначе предпочитам да раждам секцио, поне ще имам медицинска причина Grinning

# 589
Здравейте,
има ли друга като мен с болки в десния крак /високо към дупето/. Получават се като хващания, но доста болезнени. Дали е от липсата на магнезий? Все още гинеколожката ми не е изписала магнезий. Благодаря!

Аз съм по същия начин особено след като съм свършила някоя работа или съм повървяла повечко. Болката е най-силна в една точка точно на мускула на дупето. Отделно 2 пъти съм се събуждала през нощта със стегнат мускул. Минава след няколко минути, но е ужасно.

# 590
Здравейте,избрали ли сте легълца вече? Аз съм се спряла на сгъваема кошара,та въпроса ми е какъв матрак може да се вземе за да е по-удобно за бебчето. И какво  ви е мнението за спането в такава кошара?

# 591
  • Ботевград
И моята е все седалищно, а никак не предпочитам да раждам секцио след 3 нормални. Дано се ориентира вече😁
За сгъваемите кошари нямам много впечатление, тъй като сме били все с дървени. Имала съм на село сгъваема като ходим за по една вечер и са спали добре. Матрака е важен.
Аз съм взела една дървена и една Next 2 me. С матрак Magniflex Pierre Cardin.

# 592
Ние ще сме с едно дървено Next to me от Айко. Следващото не съм сигурна кое ще е, макар че харесвам едно икейско, но мъжът ми нещо не е впечатлен.

# 593
  • София
Ние купихме това дървено легло от Айко.
https://aiko-bg.com/product-50365010048
То си става от бебе, до 5-6 годинки някъде, зависи как расте детето ... трансформира се според възрастта. Мъжът ми го сглоби и сме доволни за сега. Ще видим бебо когато се появи как ще е 🤗

# 594
Аз днес стигнат до болницата от притеснение.
Последните два дни усещам бебето много по-слабо, много по-рядко... абе, кажи-речи хич, предвид че до преди два дни се смеехме как ми подскача корема. Чудих се, маях се и звъннах на лекарката ми, а тя ме прати в болницата да ме прегледат. Опитаха се да включат тонове, но казаха, че е още е твърде мъничко, че да хванат те нещо, та ме гледаха на видеозон. Направо си изкарах акъла. И без да записвам час по час какво става, пак усещах, че нещо не е баш както трябва. Слава Богу, всичко е наред. Пуснаха ми да чуя сърчицето, показаха ми го как тупка на екрана даже. Утре съм на ЖК, надявам се, че ще видим как е застанала, възможно ли е от това да я чувствам по-слабо. Последните два часа се поразмърда пак и се надявам да спя по-спокойно тази нощ.

# 595
Коя седмица сте.?

# 596
27+3.

Направо камък ми падна от сърцето, като се разшава повечко дребосъчето. Heart Eyes

# 597
Спокойно всичко е наред. И аз го усещам слабо. ❤️ Успех

# 598
  • Ботевград
Welt, от позицията е твърде възможно да се усеща по - различно.
На мен ми правиха запис на тонове минала седмица и се получи. Малки са още, но се хваща ☺️ Аз днес имах напредък с ужасната болка отдолу и цял ден бяхме по разходки. Слава богу се е разместила и отмина неразположение (поне за днес) 🙄.. Това ни очаква от сега натам..По-лениви движения.. Повечко болежки за нас и Търпение до края 😁

# 599
Здравейте,

Аз вчера имах същите болки, беше ми направо като схваната горната част на крака към дупето, направо откачих. Пия магнезии вече от 1 месец, така че не знам дали е от липса на такъв..

Общи условия

Активация на акаунт