Отговори
# 480
Пепелче,  Затворникът е заснет по оригинал на южнокорейски сериал с английско заглавие Innocent Defendant.
Във vbox7 има качени серии с кратко заглавие Defendant.

https://www.vbox7.com/play:a8f6f93215
Приятно гледане!
Да споделиш мнение за оригинала.

# 481
  • София
Привет!
yakut, благодаря за информацията и линка на "Затворникът"
Пепелче и аз по препоръка на Фили започнах да гледам "Затворникът" и набързо изгледах и четирите епизода с руски субтитри, български не намерих. Сериалът  взе, че ме увлече. Харесвам Онур Туна - тук е много по различен и според мен е много добър артист. Исмаил Хаджиоглу харесвам от "Детето", но тук е на много по високо ниво. Забележително  играе и двата различни образа на близнаците, че вече  "намразих" брата убиец. Сарай Кая, която "ненавиждах" в "Жена" сега е коренно различана, което показва, че е също добра актриса.  Ами сега очаквам и този сериал, но май чак на 20.01. ще излъчат 4-ти епизод.

До скоро момичета и бъдете здрави.

# 482
Затворникът едва в 4 еп. успя да ме заинтригува малко.
Бях се отказала да го гледам, въпреки участието на Исмаил, но с тази Ковид вълнА по сетовете скоро май сериал няма да видим.
Нинка, наистина забравям, че адвокатката беше голяма  гаднярка в Жена , но я намирам за красавица.
Обаче другите две актриси от афиша са ми ужасно неприятни, в който и сериал да ги видя, независимо в каква роля.
Просто изпитвам някаква антипатия, породена от външния им вид, макар да не са грозни.
Якутче, корейци хич не ми се гледат, но ще се пробвам.

От скука изгледах посл епизод на онази Скритата майка без да съм гледала докрай дори 1 еп.
С тези принудителни ваканции, ще ме накарат да изгледам и най- големите глупости. 😀

Лу, за да няма объркване, да кажа, че всичко, което започва с Алп е мое. 😀 😀

# 483
Уви, ,,Трите куруша" също е спрян за момента заради положителни тестове на Ураз и двама режисьори...Pensive Дано всички актьори и хора от екипите, които се оказаха заразени са добре и да се възстановят бързо Flowers Four Leaf Clover Ако има пишещи и/или четящи тук, които също са болни, пожеланията се отнасят и за тях Hug

# 484
Затворник е римейк на корейския сериал “Невинният обвиняем”(Innocent Defendant).

# 485
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Русият Бурак се казва Бурак Тозкопаран. Участвал е в Твоят мой живот, в ролята на Озан. В момента участва в сериала с Ебру Шахин “Легенда”.

Мимчи, благодаря. Този Бурак го бях забравила, хем не беше отдавна, като го гледах в Мениджърите.
Между другото, рускините май така и не преведоха последната серия и не можах да гледам финала.

Черните Бураци всичките хубави - Бурак Йозчивит, Бурак Дениз, Бурак Ямантюрк...има ли още?
И русият е готин, има хубава усмивка и топъл поглед, само фигурата му малко тромавка.

Аз много яко захапах Всичко за брака, харесва ми. Пепелче, благодаря, че го препоръча.

От афиша на Затворника нито една от жените не ми е позната.
А той свърши ли, тоз Затворник?

Говорите си за хубави турски филми, а снощи БНТ ни зарадва с много хубав филм на турския режисьор Ферзан Йозпетек. Истинско кино от голяма класа! "Про зорецът отсреща" се казва филмът, дано сте го гледали. Киноманската ми душа беше много щастлива снощи. И за десерт 2 часа Дийп Пърпъл на Арена ди Верона, със симфоничен оркестър - просто празник! Много щастлива вечер. Жалко, че рядко нещо хубаво може да види човек по ТВ.

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 15:39 от Светълчо

# 486
Светълче, като не гледам тв така ми се пада, но сега ще потърся този филм из нета.

Този режисьор не приюти ли под крилото си Джан Яман в Италия или греша (няма да ми е за първи път 😜)?

# 487
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ами май Джан Яман под други крила се приюти, даже май сменил крилата.Simple Smile, така четох. Уж Ферзан Й. щеше да снима филм с него, ама според мен, ако беше снимал, цял свят щеше да разбере. Ферзан  Й. е голям режисьор, с много награди, един от най-добрите съвременни италиански режисьори.

Аз въобще не гледам тв, Пепелче, обаче редовно проверявам за хубави филми програмите на БНТ 1, 2 и 4, там понякога дават добро кино. Лошото е, че обикновено късно вечер. По България он еър също се случва нещо качествено да мине. Мнооого рядко и по тв 1000 дават нещо смислено, но напоследък повтарят едни и същи дъвки.

За днес си заплюх да гледам по БНТ 1 "Разделени светове", гръцки филм. Малко гръцки филми съм гледала, ще го проверя този. Обичам европейско кино, по-близко го чувствам.

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 17:06 от Светълчо

# 488
pepel_ot_rozi  С Ферзан, Джан е снимал само реклама за паста.
А иначе, Джан Яман има договор с най- голямата продуцентска компания в Италия Lux Vide, която е и водеща европейска телевизионна продуцентска компания със силна международна визия.

# 489
За днес си заплюх да гледам по БНТ 1 "Разделени светове", гръцки филм. Малко гръцки филми съм гледала, ще го проверя този. Обичам европейско кино, по-близко го чувствам.
Офтопик е, обаче като прочетох, Светълчо, че ще гледаш гръцки филм, ми светна за един също гръцки, чуден. Не знам дали си го гледала, страхотен е- тежък, но хубав.
"Булки", има си английско заглавие- "Brides", гръцко също- "Nyfes", от 2004. Предполагам все още го има по Замундите или по новите платформи.  

И да не ми е чист спам  коментара- Пепелче, нашите Братчета и сестричета Омикрончо яко ги е натръшкал, кой знае кога ще започнат нови снимки. Досега за двамата сладури Онур и Иигит се знаеше, от днес още трима- чаровната  Су Бурджу,  харизматичният злодей Джелил и играещия дразнещия му син Ерен. Sunglasses Така както върви, нови серии едва ли по- рано от февруари ще има. Pensive

# 490
"Прозорецът отсреща" е много хубав филм, има го в нета, гледала съм го два пъти.

https://filmisub.com/filmi/43754-la-finestra-di-fronte-nasresche … rozorec-2003.html

Ферзан Йозпетек много внимателно избира каста за филмите си, снима ги по няколко месеца. Бирсен беше обявила за сериал с Дж. Яман, но се оказа слух.

# 491

Ферзан Йозпетек много внимателно избира каста за филмите си, снима ги по няколко месеца. Бирсен беше обявила за сериал с Дж. Яман, но се оказа слух.

Не беше слух, просто Джан избра да се снима в Сандокан, който тогава бе насрочен за август , а Ферзан снима през юни, юли. Даже се заговори, че Ферзан му се е разсърдил и от тогава не подържат никаква връзка.

# 492
Е, и за Сандокан още само се говори.
Друга е причината, но я пишат само в пресата, официално никой нищо няма да потвърди. И тук, в темата, някой я съобщи.

# 493
Е, и за Сандокан още само се говори.
Друга е причината, но я пишат само в пресата, официално никой нищо няма да потвърди. И тук, в темата, някой я съобщи.

Значи, Сандокан впоследствие го отмениха, сигурна съм за ситуацията, защото от години го следя от близо.  А Сандокан го отлагат, първо заради това, че се включиха в писането на сценария и от американска страна(и те имат дял в продуцентската компания), после заради дестинацията , ковида поне това е официалното изявление на директора на компанията. Последно ,ако няма пак някакви спънки, юни ще започнат снимките.

# 494
Светълче, Лу, 😍 благодаря за филма.
Явно няма да имаме сериали, докато не мине вълната през всички екипи.
Тази вечер ще се запозная с творчеството на Ферзан Й., а утре ще потърся и Булки.

Общи условия

Активация на акаунт