Отговори
# 510
В Гордиев възел като Мурат, в Ти си моята родина, в Основаването Осман като Черния шаман Тогай.  Още в 1001 нощ участва като Яман, онзи който се ожени за любовницата на Али Кемал.

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 22:45 от yakut

# 511
Аха, да, в Гордиев възел.

# 512
yakut, в "Ти си моята Родина" пък кой беше? Thinking
Вярно, че там много народ мина, ама уж ги помня... Но за този актьор там не мога да се сетя.

# 513
Даже в 1001 нощ е участвал, но не помня. 😂
И в Щастливи заедно...
И е аржентинец или полуаржентинец и бил известно време гадже с Аслъ Тандоан, ама няма инфо дали е женен сега. 😂

# 514
В "Ти си моята Родина" Теоман е в ролята на Али Фуад паша.

# 515
Много благодаря, yakut, сетих се, 2 сезон.

Ето го. Blush

# 516
В "1001 нощ" се ожени за бременната любовница на Али Кемал и скоро след раждането на бебето тя почина. Яман /героят му/ не искаше да даде бебето на Бурхан и Надиде. Родителите му го убедиха.

Али Фуад паша

Tук е целият каст на "Ти си моята родина"

https://www.dizisi.info.tr/vatanim-sensin/oyunculari/

Гледала съм Теоман и в сериала с Пънар Дениз - "Луд вятър" - музикален продуцент.

# 517
Еееех, Лу Hug, нали разбираш каква носталгия ме обхвана като видах клипчето с каста на "Ти си моята Родина"! Nature Stars

# 518
Еееех, Лу Hug, нали разбираш каква носталгия ме обхвана като видах клипчето с каста на "Ти си моята Родина"! Nature Stars

Миналия месец Берг репостна едно клипче от фенките - когато Джевдет намери Азизе - и разказа как са снимали сцената, а отдолу написа "липсваш ми, партньоре". Една сутрин преди това пък разказа, че вечерта гледали сериала и плакали.

# 519
# 520
Руското заглавие на сериала се казва “Жизнь иногда сладкая”.

# 521
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Току що ми просветна да гледам Обещание с Толга Саръташ (синеок сладур), но е нещо боен и патриотичен май. 😏
Спомням си, че. 1 еп. не беше лош, но не помня защо се отказах да продължа.
Видях, че го има на бг и ще се пробвам пак, поне докато мине ваканцията и болничните на моите дизита.

А аз ставам досадна май с препоръките си за Песента на живота, но ако не си го гледала, виж как ще ти се отрази. 😂 😍

Ааа, гледах го. Хареса ми. Както винаги накрая го изпортиха, ама това си е традиция при турските дизита.

Якут, Кузей/Гюней е единственият турски сериал, който съм изгледала докрая, без прескачаници (Фатмагюл също до края, но прескачайки доста по средата). И даже втори път съм го гледала. Страхотни актьори имаше там. Забравих вече името на актьора, който играе бащата, но беше великолепен. А за Къванч, Буура и Зерин Текиндор въобще не говоря - големи роли направиха там. Ойкю си ми хареса на мен още тогава.
А от фамилията на този Теоман, за когото говорите, по-сложно име май не съм срещала досега.Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 12:18 от Светълчо

# 522
Светълче, а за Ямур Танръсевсин   кво ще кажеш? 😀
То и Хафсанурчето Санджактутанова  не пада по-долу. 😂 😀

Като се замисля и в най- любимите ми сериали имам прескоци на цели епизоди или даже поредица от епизоди.
Най-често, ако имат и трети сезон, го карам с мишката.
Само май Пойраз Карайел не ми доскучавал  нито за миг, макар и там трети сезон за мене беше най-слаб.

А Фатмагюл е с рекордно повторение на епизоди от моя страна , но дори и там имам период, в който карах само на избрани култови откъси.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 16:50 от pepel_ot_rozi

# 523
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
О, да, Пепелче, Хафсанурчето, докато я запомня, голям зор видях. А тази Ямур - не съм се мъчила с нея, щото не я знам, май не съм гледала нищо с нея.
Въпросният Теоман Карабара...незнам-какво-си ми напомни, че съм гледала и Щастливи заедно (донякъде, естествено) и ми се стори, че толкова отдавна беше, сякаш 100 години са минали...
Колко бързо минава времето!

И почти съм забравила Берен вече...А ми се иска да я гледам пак така хубава и свежа, каквато беше. Дар не можах да го гледам, не ми допадна нещо, а и тя някак измъчена изглеждаше.

# 524
Вмъквам се, защото прочетох Фатмагюл - другите просто не ги зная....
Та, за Фатмагюл - ами, уникален сериал си беше! Разтресе ме подобаващо....сценарии, игра на абсолютно високо ниво...., просто две мнения няма  - Берен, Енгин, Есра, Бюлент,......страхотен екип, който изнесоха целият сериал...

Общи условия

Активация на акаунт