Отговори
# 495
Не следя, нито се интересувам от Яман. Обадих се с това, което случайно съм прочела. И следя Ф. Йозпетек. Бурак Дениз се снима в последния му сериал. Кой/я турски актьор/актриса ще откаже да се снима в негов филм или сериал. Шанс веднъж в живота.

# 496
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светълче, Лу, 😍 благодаря за филма.
Явно няма да имаме сериали, докато не мине вълната през всички екипи.
Тази вечер ще се запозная с творчеството на Ферзан Й., а утре ще потърся и Булки.

Пепелче, като ги намериш Булките, метни един линк насам, че аз трудно се оправям със "замундите"

Апропо, много ми хареса гръцкият филм. Накара ме много да се замисля за неща, които съм знаела, но понеже не ме засягат пряко, не съм разсъждавала над тях - гръцката дългова криза, имигрантската криза и отражението им върху живота на обикновените хора. Всичко това вплетено в три любовни истории.

Аз продължавам да развеждам хората, изумена съм от това какви прийоми и хватки използват адвокатите, за да спечелят делото. Даже не подозирах. Дали и у нас е така? С детективи, следене, преглеждане на записи от камери, крадене на документи и т.н.?

# 497

😍 Феми, специално за тебе!

Чакаме да оздравеят и  Кардешлеримчетата😍

Светълче, 😍 една новина, но то се очакваше...

Благодаря на групата Турски сериали на български ! ❤️🌹💚

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 07:53 от pepel_ot_rozi

# 498
Ибрахим Челликол и Хилял Алтънбилек са болни от коронавирус. Известно време няма да има епизоди от Имало едно време в Чукурова.
Серкан Алтънорак се присъединява към каста на “Всичко за брака”.

# 499
Жалко за рапърчето, много ме кефеше. Много сладки със средната сестра. Ще ми липсва тази нишка от сюжета.

# 500
Светълче, 😍 т фейсбук разбрах, че рапърчето - актьорът  е в  криза след скорошна смърт на брат му и явно е решил да напусне сериала.
Жалко наистина и за героя, и за актьора.

Търсих този  гръцки филм Булки, но не можах да го намеря за онлайн гледане, пък аз избягвам да тегля филми от торенти.

# 501
Светълче, 😍 т фейсбук разбрах, че рапърчето - актьорът  е в  криза след скорошна смърт на брат му и явно е решил да напусне сериала.
Жалко наистина и за героя, и за актьора.

Търсих този  гръцки филм Булки, но не можах да го намеря за онлайн гледане, пък аз избягвам да тегля филми от торенти.

Ооо, горкото момче и горките му родители!

И мен не ме бива в намирането на филми, Пепелче.
Остават ми само още 3 еп. от Разводите и не знам какво ще правя после, нямам нищо за гледане.

# 502
Току що ми просветна да гледам Обещание с Толга Саръташ (синеок сладур), но е нещо боен и патриотичен май. 😏
Спомням си, че. 1 еп. не беше лош, но не помня защо се отказах да продължа.
Видях, че го има на бг и ще се пробвам пак, поне докато мине ваканцията и болничните на моите дизита.

А аз ставам досадна май с препоръките си за Песента на живота, но ако не си го гледала, виж как ще ти се отрази. 😂 😍

# 503
Аз гледам Север Юг с 10-годишно закъснение. Yum Тогава играта на Йойкю ме отказа. Но сега я преоткрих  с последните й филми ми хареса, та затова се върнах отново към този сериал, което показва, че някои филми не остаряват. Къванч и Буура са страхотни. Няма напразна сцена. Всеки герой си тежи на мястото.

Вторият филм, който гледам е Животът понякога е сладък. Колко са малки там  и Симай Барлас, и Севда Ергинджи, и Мелис Сезен и Дениз Джан Аташ , който играеше в Потърси мениджъра ми. Приятен сериал.

# 504
Офтопик
Светълчо, Пепелче, ако все пак решите от торент да изтеглите "Булките"- има го в  Замунда, има и субтитри. Обаче не мога да сложа линк тук.

А като идеи за гледане от турските проекти- докато чакам новите серии на Легендата, Азиз и Братчетата, мисля да пробвам първи сезон на "Алеф". В момента снимат втория. Като криминално- мистична драма може да се определи жанра. Участват харесвани от мен актьори- Танер Олмез,  Айбюке Пусат.

# 505
Онче, 😍 Алеф ще ти хареса, сигурна съм.
И аз чакам с нетърпение 2 сезон като лекичко си признавам, че Айбуке  не я намирам за много  добра актриса.

Якутче, , напиши ми на турски заглавието на Животът... да го потърся на руски. 😂 😀 😀
Симай ми стана любимка в Азиз.

Без малко да забравя нещо за Светълчо. 😂

# 506
Пепелче, заглавието на турски език  е: Hayat Bazen Tatlıdır. В главните роли са Бирдже Акалай и Канболат Гьоркем Арслан.  Той е този, който играе ролята на Салтук Бег в Дестан/Легенда, с бялата коса на опашка и белега. Много е добър, с Бирдже много си паснаха. Ако решиш да го гледаш дано ти хареса. Сериалът е от 26 епизода.

# 507
Е, как, Канболат ми е познат още от Пойраз Карайел. 😂
Благодаря ти! 🧡

# 508
И Теоман Кумбараджъбашъ (Бурхан от ДЕК, Баламир Бег от Дестан) също участва в Hayat Bazen Tatlıdır.

# 509
Ех, измъчих се да се чудя кой е Баламир, а то Теоман. 😂
Него пък от Момичетата на Гюнеш го зная, но и преди това някъде съм го гледала и не помня.

Общи условия

Активация на акаунт