Отговори
# 525
Берен уж била заявила, че няма да участва в тв сериали, а само в Интернет.
А на мене ми се иска  да я гледам в някакъв дъъълъг сериал.

# 526
Хавсанурчето ми е много симпатична, но фамилията и я завъртам на нещо между Хачатурян и Хампарцумян. 😁😅

# 527
Момичета, много ме развеселихте с имената. Sweat Smile Sweat SmileSweat SmileSweat Smile И аз имам една смешна асоциация с името на Теоман Кумбараджъбашъ.  Ами не можех да му запомня името. Да не са един и двама? Кръстих го Кумчо,  като Кумчо Вълчо, защото предимно играе роли на лоши герои и така му запомних името.
Светълчо, навремето изгледах "Аси", "Мелодия на сърцето" и "Пепел от рози" на един дъх.  "Север Юг" се гледа бавно и почти не съм превъртала с мишката. На 1/3 съм и се чудя как съм го пропуснала тогава. Сега наваксвам.

# 528
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
КефИ се сега, Якут, чак ти завиждам, че за пръв път го гледаш.Simple Smile

Къванч изигра там най-хубавата си според мен роля, с най-хубавото тяло.Simple Smile Беше удоволствие да го гледаш - строен, гъвкав, тънкокръст. И сините очи, които си знаем и обичаме. Само замазаният перчем разваляше картинката.Simple Smile Ма то не може съвсем без кусур, нали.
Този май е любимият ми сериал на мен.И с най-хубавата роля на Зерин Текиндор.

# 529
Хавсанурчето ми е много симпатична, но фамилията и я завъртам на нещо между Хачатурян и Хампарцумян. 😁😅

Е, 😍 Онче, че то Санджактутан кво му е сложното.  😉
На сън да ме бутнат, ще я кажа. 😂
Също като Мендерес Саманджълар . 😂 🤣 😂
Скривам го, че загрозихме пейзажа.
Скрит текст:

# 530
О, Мендерес Саманджилар е много мелодично име.

Любов и наказание също беше много хубав сериал за мен. Много неподозирани неща за живота в Турция научих от него. И Мурат Йълдъръм беше страхотен там.
Лежах в болница по това време, даваха го по телевизията. Една много измъчена бабка с тежка операция беше на леглото до мен. Като започнеше сериалът, тя се надигаше с мъка, ние я подпирахме с възглавниците. Тя го гледаше с такова блаженство и само повтаряше: Алеле, що е убав тоа! Е па ного убав мъж! Забравяше болките и казваше - е те тоя ако дават целио ден, яз нема болка да усетим. Ние се подсмихвахме останалите, ама тогава си дадох сметка, че уж тъпи и бозадживи турските сериали, ама ето, и те носят някакви ползи - поразсее се човек, спре да мисли за своите проблеми, щото на екрана къде-къде по-тежки драми преживяват героите.
Сещам се също, че бях чела някъде някаква психоложка, която обяснява обсебеността от сериалите с това, че в несигурното време, в което живеем, сериалът е нещо сигурно - чака те там след новините.Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 17:24 от Светълчо

# 531
О, Мендерес Саманджилар е мого мелодично име.

Знаех си, че ще ти хареса. 😂 😀

И приключвам с един красавчик, който няма да крия в спойлер. 😉

# 532
https://sun6-4.userapi.com/c850436/v850436473/14d76e/Fmp4O51DDPc.jpg

Пепелче, за теб и Феми май беше другата запалена фенка на Чачо. Много ми хареса на тази снимка.
Обаче защо не можах да постна директно снимката, не знам.
Ако може да ми обясните как става, не съм пращала в новата версия и се оплетох.

# 533

Светълче, горе вдясно , над полето за коментарите, има иконка фотоапаратче. Simple Smile
Избираш я и вмъкваш адреса на снимката между символите в квадратните скоби:
 [img) адрес на снимка [/img)

Подмених десните квадратни скоби с нормални, за да го видиш  като текст, че иначе пак ще цъфне Чачко.

Ох, дано си ме разбрала, че то аз не се разбрах. Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 18:50 от pepel_ot_rozi

# 534
Опитах точно така, ама не ми излязоха скобички, между които да вмъквам.

# 535
Ами, може и сама да си ги напишеш тези скоби и символи, ако нещо не ти излиза.

# 536
  • Бургас
Здравейте, дали някой може да ми помогне?
Не успях да гледам Гласът на Турция по Нова година. Любопитна съм да видя изпълнението на актьорите. Бихте ли ме насочили или, ако е възможно линк към шоуто!

# 537
Момичета, няма нужда да пишете - директно слагате в полето линка с адреса на снимката. После Enter и потвърди.

Гьокхан Алкан се е заразил и следващия понеделник няма да има епизод на "Сърдечна рана".

Tonnybs, отговорили са ти в другата тема. Много ми хареса изпълнението на Дамла Сьонмез, хубаво шоу направиха с Мурат Боз.
И този дует - изпълниха песента на Едис "Чайки"

Клипчето се отваря само след логване в ИГ.

https://www.instagram.com/p/CYL3CuzhYN5/

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 23:59 от LU4IQ

# 538
  • Бургас
Много благодаря!
ГУШ!

# 539
Якутче, 😍 бързо да се явиш тук за едно голямо "Благодаря!" от мене за Животът понякога е сладък.
Точно това е, което ми трябваше в момента, приятно, ненатоварващо сериалче, с хубави млади хора.
Много ми е интересно да видя. известни лица почти като невръстни. 😂
И хубава спойка между Канболат и Бирдже.

Общи условия

Активация на акаунт