Отговори
# 540
Моля, Пепелче!  Пак заповядай. Ако попадна на нещо интересно пак ще споделя. Гледам го за втори път и винаги ме разведрява. Готин начин да учиш литература, нали? Още от този филм си личи таланта на младите актьори. Всички играят превъзходно. Сякаш наистина са приятели. Purple Heart

# 541
Последна /засега/ актуализация на датите

# 542
За много години, момичета! Последните няколко месеца бях много заета и не съм гледала никакви филми, но сега покрай празниците успях да намеря време и малко да понаваксам. Догледах си най-после епизодите от втория сезон на "Последно лято". Ами какво да кажа, затвърждавам си мнението, че това е един от най-добрите турски сериали въобще, които съм гледала. Динамичен и изпипан сценарий, страхотни актьори и чудесна режисура. Имаше потенциал и за още серии, но предпочитам така, пред разтягането на локуми и изцеждането на сюжета в 80+ серии.
Много информация сте споделили, връщам се да прочета темата и да си избера какво да гледам  Simple Smile

# 543
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Търся си и аз сериал и срещнах 10 000 крачки. Артистите не са ми познати повечето, но сюжетът изглежда любопитен. Някой с лични впечатления?

Пепелче, подхванах Хаят базен татлъдър, засега още не съм възторгната, ама съвсем в началото съм. Наистина е мило да гледам любимците си съвсем младички, още деца - Дениз Джан, Севда Ергинджи. Симай си е почти същата, Мелис Сезен ми се видя различна (безлична), а момчето, което играе Корай (и не ми е симпатично) съм гледала и в Тек юрек. Обаче момчето, което седна на един чин с героинята на Симай, (не мога да се сетя къде съм го  гледала), много ми е симпатично. Бирдже така и не я възприех с патешката уста, дразни ме това във всеки неин кадър, а и с бретон не ми харесва. Но героинята ѝ май ще е симпатична. А белокосият брат-мафиот, той ли е Канболат не-знам-кой? Май в Аси съм го гледала него. Готин е и не прилича на турчин.
Севда Ергинджи не съм я виждала лоша, ама тук май така се очертава. Как си брани гаджето, чак ме досмеша.Simple Smile

# 544
Казва се Канболат Гьоркем Арслан. Участвал е в Земя, небе, любов, Един луд вятър, Основателят Осман и Богатство. В момента участва в Легенда.

# 545
Светълче, 😍 чак възторг- не, но поне в тези ☔ дни ми се отразява добре и ми е приятно да го гледам.
Даже голям маратон спретнах с този сериал, като оправданието ми е времето навън. 😂
Иначе, ако реша да намеря кусури- колкото си искаш, особено този добър мафиот. 😂 😀 😀
Аз Севда Ерг. не я харесвам ни добра, ни лоша и се чудя как е толкова популярна, но това си е мое мнение, което се основава само на някаква вътрешна безпричинна съпротива. 😂
Днес маратонът продължава в очакване на Присъдата на руски.

# 546
Ааа, Присъда ли ще има? Това е добре, дано не съм го забравила.

Севда много я харесвам аз. Такива изразителни очи има, че всичко може да каже с тях. Спомням си някакви смешни клипчета по времето на Забранената ябълка - там беше хиперболизирана играта ѝ с очите и беше много сладко. Котенце ли беше, сърничка ли - не помня вече.

Мимчи, благодаря за Канболат, не съм  гледала нито един от изброените сериали. А в Аси не е играл ли? Някъде съм го гледала, в някакъв втори сезон, обаче не помня къде.

# 547
Канболат беше един от важните, макар и второстепенни герои, в Пойраз Карайел, но заедно с режисьорката напуснаха по едно време, сърдити за нещо на екипа.
Говореше се, че са гаджета и заради нея си е тръгнал и той, но кой да знае.
Но за мене, отсъствието му се усети осезаемо и ми липсваше, да не говорим, че смъртта му беше някак много драматична, но то в този сериал кое ли не беше така. 😂
Изобщо аз бях много хлътнала във филма и пак бих го гледала, но след раздялата на Илкер Калели и Бурчин Терзиоглу в реала, мисля че няма да изпитам същото удоволствие.
Какво да се прави и такива дреболии са ми важни понякога. 😂

# 548
Ааа, Присъда ли ще има? Това е добре, дано не съм го забравила.

Севда много я харесвам аз. Такива изразителни очи има, че всичко може да каже с тях. Спомням си някакви смешни клипчета по времето на Забранената ябълка - там беше хиперболизирана играта ѝ с очите и беше много сладко. Котенце ли беше, сърничка ли - не помня вече.

Мимчи, благодаря за Канболат, не съм  гледала нито един от изброените сериали. А в Аси не е играл ли? Някъде съм го гледала, в някакъв втори сезон, обаче не помня къде.

Участвал е в Аси,да.

# 549
Светълче, 😍 за тебе и мене.

И за Феми😍

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 18:06 от pepel_ot_rozi

# 550
Пеплче, ми много яйцевиден на таз снимка:smile:

# 551
За любителите на Кардешлерим

# 552
Вчера е починал турския актьор Гюрхан Гюлбахар. Участвал е в доста филми и сериали. В България е познат от “Намери ме”. Той изпълняваше ролята на Недждет Карапънар- бащата на Арзу във втори и трети сезон. Не се знае какво точно е станало….

# 553
Пепелче Heart Eyes за теб и всички почитатели на Алперенчо

От гала вечерта на филма с Онур  Туна и Хазал Кая . Романтик комедия Heart Eyes
Дълго чакахме филма. Различна роля за Хазал. 

https://www.youtube.com/watch?v=OB6GqQ6MnSk&t=1s

сладурана  как се облегна  на него. Висок мъж ,тя дребничка.   

Прелестна ! Зеленоока красавица.  Роклята ми хареса. Green Heart

Хазал и Енис Аракън .
Те са близки аркадаши.
Във филма играе себе си.
Разказа че е удоволствие да играе отново с Хазал след години.

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 18:56 от femmi2

# 554
  • София
Здравейте, мили момичета!
Днес имаме повод да се почерпим, защото  е рожденият ден на Алп Навруз, който навършва 31 години.

Честит рожден ден и с пожелание за здраве, любов, много щастие и успехи в живота и в професията.

Хубав ден и бъдете здрави.

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 15:24 от Nina NN

Общи условия

Активация на акаунт