Борбата с рака - духовното оцеляване, физическото преодоляване - 72

• 43 550
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Ехе, то голяма каша станало.

# 526
Според мен, най- добре  е да се обадиш в Социално подпомагане и да ги питаш. Те ще ти кажат дали са влезли промените и какъв е ред-а, към момента( проверих току що в сайта на АСП- все още имат такава услуга, та може и да не се е случило преминаването към ЗК). И като им звъннеш, ги питай дали няма опция он лайн да се подават документите.

# 527
Вече е към ЗК от магазина с перуки ми казаха и затова вече повече се бавят парите

# 528
  • Варна
DZ, за протокол за перука търси главната сестра в Аспарухово. Кабинета ѝ е точно до входа на гинекологията там, на първия етаж, входа от към вътрешния двор. Иначе на стената на аквариума, наречен регистратура, в дясно от централния вход, има отпечатана и залепена наредбата за издаване на такъв протокол.

# 529
Tita, не там където правят химията, а там където правят операциите, нали?

# 530
  • Русе
Вече е към ЗК от магазина с перуки ми казаха и затова вече повече се бавят парите

Е, това е супер. Докато ти преведат парите и тя косата поникнала. Ебати идиотите.

# 531
Аз започнах с протокол от 5.06 звъннаха ми онзи ден в петък, че парите са приведени да отида да си ги взема. 3 месеца чакане...

# 532
Еха..... и как се очаква човек да излиза през тези 3м без перука?
Егати честно

# 533
И аз не знам. 1 месец чаках от социалните решението и още 2 да преведат парите в магазина. Ако нямаш парите да си е купиш преди да дойдат парите, определено ще ти свърши лечението докато чакаш.

# 534
Майка точно това се чуди. Дали да не отидем направо да купим. Да не се занимаваме със протоколи🙄

# 535
На мен не ми се тичаше за протокол и си купих перука без да се занимавам.  Днес бях на диспансерен преглед, вече почват да ме следят на 6 месеца вместо на 3. ТМ ми е в 7,9, другите показатели са в норма. На своя глава си пуснах допълнително изследване за витамин Д, малко над долната граница е 56,7 при стойности от 50-152. Та се чудя сега дали да почна да приемам допълнително витамин Д?!  Може би трябва да си направя и изследване за костната плътност, някакви насоки да дадете за София. Та така, следващ диспансерен пролетта, скенер още по натам, засега нямало нужда. Трябва и преглед с ехограф да отметна до месец - два и да знам, че съм приключила със задължителните за тази година.

# 536
Майка точно това се чуди. Дали да не отидем направо да купим. Да не се занимаваме със протоколи🙄
Аз си е купих перуката още в началото и сега си взех парите. Така, че и вие може така да направите, защо да не си ги вземете тези пари.

# 537
Аз също първо си купих перука, по-късно се върнах в магазина на Амоена и ми върнаха сумата, която се полага.

# 538
Коренче, на мен хематолог и ЛЛ, в различно време ми казаха, че витамини не е подходящо да пия, защото хранели раковите клетки. Изписаха ми антибиотик без витамини( наред с него), точно по тоя повод.

# 539
Не е ли както при епитезата?
Дават протокол и с него отиваш за перука?

Общи условия

Активация на акаунт