Борбата с рака - духовното оцеляване, физическото преодоляване - 72

• 43 493
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • на20 километра от Бургас
Здравейте момичета мили! Аз изкарах един ужасен вирус-не е ковид,теста е отрицателен.Обаче ме смля,пет дни с температура,ужасна хрема и кашлица .Едва вчера даврандисах .Но сега  искам да ви почерпя виртуално за рожденния си ден,който е днес,ама от гости не можах да стигна до компа по-рано  Blush . :

# 571
Катеринка, честит рожден ден!
KokoJ, може би имат впредвид, че ако всичко е наред да ти дават направо 50% пожизнено.
Иначе нямаше да пише *ако имате*.
Само гадая 🤔
Сега се сетих, че и аз трябва да получа писмо скоро. Последния път ми дадоха за цяла една година и е до 01.01.21г

# 572
Кате честита да си,:bouquetf: много здраве и късмет.
За телка и аз мисля като Dz, или питат за други заболявания за които се полагат проценти.

# 573
Кате, да си здрава! Много обичана и винаги усмихната 🥰 Весел празник 🥰

Днес заведох мъжа на ресторант. Да му покажа, че трябва и да се забавляваме понякога. Иначе какво? Работа, работа, работа и накрая пръст.

Наказах детето и излязохме.
Беше супер.

🥰😇

# 574
Благодаря за пожеланията момичета!Наистина днес беше хубав ден,с любимите ми хора,които обичам и ме обичат истински.И аз мислех да заведа гостите си на заведение,но вируса ми промени плановете.И у дома си изкарахме хубаво,даже по-добре стана така. Николче ,както винаги си много забавна Grinning Има си хас да не е гот,че
 кат мОма и ергЕниН да се почувствате малко.Наказали горкото дете,тц,тц,тц  Joy

# 575
Ау, то днес ще да е бил деня дет шматките излизали по двойки 😁
И ние с мъжо бяхме на бар,че и билярд играхме😁
Детето беше с компания някъде също в бара.
Ама голям бар и не се пречкахме.
Празнува пубера РД . Боулинг,билярд, храна, напитки, торта...... това беше най-евтиния РД, който сме правили😁 
Накрая питах два пъти момичетата дали нямат грешка в сметките. Те пък помислиха, че много ми се видя цената и почнаха да ми обясняват кое от къде идва 😂😂
Доволна съм 😂
РД под 300лв не ми е излизал до сега за 2часа.
А този беше 150лв за 4ч. И още можеше да седят, ама не ги изтърпях и ги подбрах 😂
Определено пак ще заведа мъжете там. Бях забравила, че обичам да играя билярд 🥰

# 576
DZ,и твойто момченце ли е рожденник днес?Мъж дева, това е  една интересна зодия!Да ви е жив и здрав,и късметлия Hug    Всички  мъже деви,които познавам са големи любовчии и чаровници Grinning

# 577
Благодаря, на 11 септември е рожденик, но сам пожела на 12-ти да се празнува, за да може братовчед му  да присъства.

# 578
  • Русе
Ех, че хубави коментари.
Катеринка, да си много, много здрава! И само хубави моменти вече!
ДЗ, и твоето момече да е живо и зздраво, и много щастливо!

Ние пък бяхме на свзтба вчера. Всички дами бяха много хубави и моето самочувствие направо колабира. Ама по едно време го преглътнах и се раздадох на дансинга.

# 579
Катеринка, Честит Рожден Ден! Много здрава да си, лошото да остане зад гърба ти! 🍀
ДЗ, Честит празник и на твоя син, здрав да бъде и щастлив! 🍀
Ели, важното е, че си се забавлявала! А и те видях на снимка от сватбата във фб и не мисля, че имаш основания да ти колабира самочувствието!

# 580
  • Русе
Мерси, Форест Hug, ама има. Спретнах се в рокля, но то един целулит от всякъде, подпухнала..направо ми идеше да счупя огледалото. И все си казвам да не се виждам докато се гледам, ама на, видях се. Преоблякох се, така че да скрия всички грозотии, но вече не беше същото Sad  Превъртях нещо... И да, наистина важното е, че после си рекох "майната му" и се наиграх.

# 581
  • София
Момичета, стиснете по едно палче - влизам за пет-скенер.

# 582
  • Русе
Голямо стис Flowers Four Leaf Clover

# 583
Дечкин, ще трябва да ти организираме една фотосесия като моята, пе да ти дойде самочувствието ❤Жено, тия жени не са имали рак. Ти си супер и изглеждаш супер!

Dz,честит ти син ❤ Да е много щастлив ❤

Опитвам се да се свържа с тия хора в Панагюрище и не мога. Искам да си запиша час за началото на октомври. Успях да се свържа само в ПЕТ скенера. Но искам да си запиша час и при Кръстева.
Някой няма ли да ходи, ако може да ме запише? Моля ❤ Ще купя пиячка ❤

Мн ме болят тия крака и кости. Дори малките кокалчета на пръстите ... а тазобедрените ми стави имам чувството, че всеки момент ще се счупят. Болката е постоянна, тъпа и ходя като бабичка, ако се застоя на едно място.

# 584
  • Варна
Nikola, така бях и аз след първата химиотерапия - яко болки в краката, до степен да не мога да стана или стъпя, като парализа. Ходих на преглед при невролог, щото не се търпеше вече. Всичко е от гадната химия, поврежда невроните и ефекта е като много тежка дискова херния. Изписа ми Вимово, помогна ми. Цяла година бях с такива болки и схващане на врата. Тъкмо взеха да отминават и айде на ново на терапия. Сега поне с дексаметазона не ме боли никъде, но след края на химията, очаквам пак болки, схващане и парализа. Отивай при невролог и му кажи с какво са те лекували, ще ти изпише обезболяващи.

Общи условия

Активация на акаунт