Милано и Северна Италия - тема 13

• 37 021
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Честита да си Реджи ! Здраве, щастие и късмет ти желая !

# 121
  • In transit
Реджи, честит имен ден! Да не си ми адашка нещо? Grinning Честит празник и от мен!

# 122
Честит празник на имениците тук! Flowers Rose Flowers Tulip Flowers Bouquet

# 123
И от мен и на мен честит имен ден.

# 124
  • Milano
Мерси момичета!😍
Ребус, друг път ще ти отговоря подробно. Със сигурност софрите са огромни🤣🤣🤣.

Мики, не мисля. Щом си адашка на Мими на мен не си.😉

# 125
  • EU
Поздрави от Сиена!! Честит имен ден на всички именици🌺Тук празника е разгара си Simple Smile за съжаление Палио няма да има, но атмосферата е много приповдигната 🤩  Относно пътуването и проверките.’Вчера рано влязохме в Иташия през словения през Всовиза,
Преди това е Пресек, Карвави потк.
Няма никава провврка. Даже ме хвана яд,
Че правих тест на детео можехме да се почерпим с тези пари 😆 Най/обстойна беше проверката на Калотина, имам предвид питаха ние и двамата ли сме родители и погледнаха сина ми дали е той на паспорта. Никъде не са ни искали гриин пас или ковид тест. Магистрлите са много, много натоварени. На всички пожелавам лек път и весели ваканции.

# 126
  • Милано
Честити да сте момичета🌺🌺🌺Поздрави от Киавенна

# 127
evi, много се радвам че всичко е наред и се наслаждавате!  Добри вести казваш, а аз вчера помолих един приятел италианец ,да звънне в нашия къмпинг да разпита и там му казаха, че ситюейшън ис вери спокойно, както се изрази той. Чак не ми се вярва на фона на всекидневните новини тук .....

# 128
  • Milano
Аз забравих, че има пандемия на морето.
Заведенията пълни, тълпи вървят...без маски, дистанция - мираж. Като в добрите стари времена, само където танците са забранени. Добре попяхме вчера, музиката на живо беше на ниво, храната още повече.🤭

# 129
  • Варна и...духом на Босфора
Реджи, Честито и от мен!

# 130
  • Асеновград
Един малко странен въпрос, някой от вас подписвал ли е брак в Италия и знае ли как стоят нещата, после ще се признае ли в Бг? Надявам се поне Реджи да знае нещо.😄 И честит имен ден на патерици, при вас изглежда страхотно!😍 Вече я сънувам тази Италия... много се надявам да ни се осъществи пътуването в края на септември..🤩

# 131
  • Milano
Добро утро!
Яна, какви хубави събития.
Трябва да се направи препис и регистрация на брака в България и се признава.

https://www.mfa.bg/bg/uslugi-patuvania/konsulski-uslugi/zad-gran … dansko-sastoianie

# 132
  • Асеновград
Добро утро!
Яна, какви хубави събития.
Трябва да се направи препис и регистрация на брака в България и се признава.

https://www.mfa.bg/bg/uslugi-patuvania/konsulski-uslugi/zad-gran … dansko-sastoianie

Благодаря Реджи, и аз го прочетох това ще ида и в общината да попитам. Май трябва от тук първо да запиша дата и час. В Милано къде се подписват гражданските бракове? Само не знам със свидетелите какво ще правим, тъй като ще сме само двамата!😅😅 Като по филмите ще търся някой от улицата за свидетел😁.

# 133
  • Milano
Яна, аз така не разбрах какъв е случая - чужденци без резиденция искат да се оженят в Милано?
Документите готови ли са?
Час се запазва. Има различни места :
Palazzo Reale
Cascina Turro
Cascina Monastero
Villa Scheibler
Villa Litta Modignani.

Чакат ме да ходим във водата.😉

# 134
  • Асеновград
Яна, аз така не разбрах какъв е случая - чужденци без резиденция искат да се оженят в Милано?
Документите готови ли са?
Час се запазва. Има различни места :
Palazzo Reale
Cascina Turro
Cascina Monastero
Villa Scheibler
Villa Litta Modignani.

Чакат ме да ходим във водата.😉

Да, само да се оженим там, и после си се връщаме в Бг. Знам че има доста документи за оправяне но ще заминаваме чак края на септември, дай боже!
Благодаря за инфото Реджи, приятна почивка!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт