Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 134

• 40 978
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро момичета Kissing Heart
Успешен ден и много настроение Hands Metal

# 271
Гледам много концерти и събития има в Турция , няма никаква дистанция . Как са с ковида ?
Или са намалели заразените , или са много ваксинираните ... Там е диктатура , бащицата сигурно ги е задължил повечето да се ваксинират
Джули Hug

# 272
  • София
Привет момичета. Пожелавам ви един лек и ползотворен ден.

Фили този Мурат никак не го харесвам. Вярно, че е приятел на Кадир. Но не обичам такива несериозни мъже, на които не може да се намери подходяща жена. Иначе като певец може да е много добър. Нека ходят на концертите му. Добре, че последната му изгора го отсвири. Спомням си на един рожден ден на Кадир, Мурат беше с Ханде. После реши пак да пробва с бившата си жена, след това се забавляваше с други момичета. Представи си го да ти е мъж.  Хайде няма нужда.

И едни много приятни спомени с нашите патрони. Затова ги обичам. Защото успяват да си съхранят семейството.

# 273
  • Яко в Матрицата...
Добър ден Simple Smile

Нека да има събития, искаме да се върнем към нормалното, нали Wink

Фили, според мен, хората сами са искали да се ваксинират. За разлика от България, там ги затваряха вкъщи всеки уикенд, месеци наред. Едва ли можем да си го представим...

По-некадърна от Йозге ми е само Ханде Ерчел, изобщо не си ги представям в едно изречение с Неслихан. На Чаатай съм му гледала само Огледален свят, там май ми хареса, беше преди много време и не си спомням много, но поне е хубав, ако не друго.
JoyJoy
Аз не съм толкова критична към Йозге. Просто трябва да спре да се изявява в комедии, вече мина възрастта за този жанр дизита.

# 274
Гледала съм сериали и с двете и меко казано съм разочарована нито драмата им се получи, нито комедията. Все едни еднотипни физиономии, а на Ханде и гласът и не ми харесва. (извинявам се за феновете и тук) Една Бурджу Йозберк, която е на тяхните години кажи речи се справя в пъти по-добре и да ме разсмее, и да ме разплаче. Да си кажа, новината за партньорство между Неслихан и Къванч повече ми допадаше, който и да е, важното е сценарият да е свестен.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 11:18 от vermilion21

# 275
  • Яко в Матрицата...
Вермилион, и на Къванч ще му дойде ред Wink
А и изобщо не е сигурно, че ще си партнира с Чаатай.

# 276
Така си е, кой знае с колко още ще я спрягат докато излезе нещо официално.

# 277
На мнението на Вермилион съм, направо 100 % съвпадение Stuck Out Tongue Winking Eye
Озге като за Джан Яман беше идеална, ама с Чаатай... Четох, че били с общ мениджър, нищо чудно да е тя.
За Ханде направо премълчавам, за да не съм груба.

И да, ще си призная и аз, че новината за Къванч повече ми допадаше Relaxed

Връщам се, че се сетих да ви питам за нещо. Кои актьори и актриси са успели напоследък наистина да ви трогнат и докоснат?
Аз веднага ще спомена Алина Боз, много ме разчувстваше в Марашлъ Heart

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 11:25 от Еванджелин

# 278
  • Яко в Матрицата...
Да, Алина, а от втория фраг на Yargı и Пънар.

# 279
  • София
Аз не съм сагласна с Vermilion, че на Неслихан драмата не се е получила. Ако беше така нямаше Кара Севда, в която тя изигра невероятна роля, да бъде награден с ЕММИ. Неслихан има доста награди за най-добра драматична артистка. Да си спомним тази в Москва за блестящата й игра във филма с Озджан Дениз "Чистилището."
Нека бъдем обективни, а не да оценяваме по емоции.

# 280
Линде, Vermilion имаше предвид Ханде и Йозге Grinning
И съм съгласна с нея Sunglasses

# 281
  • София
Линде, Vermilion имаше предвид Ханде и Йозге Grinning
И съм съгласна с нея Sunglasses
Джули, Йозге кога е играла драма? Тя винаги е била в любовни роли. Докато Ханде изигра една много добра роля в "Азизе" с Бурра Гюлсой. Игра и в "Халка".
Цитат
Гледала съм сериали и с двете и меко казано съм разочарована нито драмата им се получи, нито комедията.

# 282
Аз напоследък избягвам драмите и ми харесват повече леките сериали. Последно ме разчувстваха Илхан Шен и Бурджу Йозберк. Иначе от миналия сезон Ибрахим Челиккол като Мехди, за Демет бих казала, че много надгради над актьорството си също, и Наре и Гедиз разбира се Heart. Пробвах да гледам и Момичето на прозореца, ама нещо не ми се получава и май ще го оставя.
БлагаВест, във всееки сериал има по-малко тъжни моменти, дори и ромкомите, и не ми е харесвало как го пресъздават тези две актриси и пак казвам, че това е мое мнение, и не ангажирам никой с него.

# 283
  • София
Аз напоследък избягвам драмите и ми харесват повече леките сериали. Последно ме разчувстваха Илхан Шен и Бурджу Йозберк. Иначе от миналия сезон Ибрахим Челиккол като Мехди, за Демет бих казала, че много надгради над актьорството си също, и Наре и Гедиз разбира се Heart. Пробвах да гледам и Момичето на прозореца, ама нещо не ми се получава и май ще го оставя.
БлагаВест, във всееки сериал има по-малко тъжни моменти, дори и ромкомите, и не ми е харесвало как го пресъздават тези две актриси и пак казвам, че това е мое мнение, и не ангажирам никой с него.
Права си в много неща. Но, всеки човек си има определени предпочитания и вкус. Оценява играта на артистите през неговата призма и критерии за хубаво и лошо. Затова, не винаги сме много обективни, защото всичко е субективно. Ето затова не трябва да сме крайни. Всеки артист има много успешни и не толкова успешни роли. За това, че някоя роля не им се е получила не трябва веднага ди ги слагаме в графата "слаби" артисти. Като чета, как оплюват Неслихан заради Наре в ДП направо ми прилошава. Провалът не е нейн, а на сценаристите. Тя си изигра прекрасно ролята по сценарий. Каква е вината, че се наложи да прекъсне. Всички сме хора и на всеки може да се случи внезапно да се разболее и да не може да си изпълни работните задължения. Трябва ли колективът да ни разпъне на кръст и да каже, че сме некадърни. Ето това не мога да го разбера. Такава омрза и злоба срещу едно талантливо и прекрасно момиче. Подобно е отношението и към други артистки. Не го приемам и не ми харесва.

# 284
Неслихан не помня да са в оплювали за слаба игра или поне аз не съм виждала, за това, че напусна ДП съм чела, ама там контингента го знаем какъв е...

Общи условия

Активация на акаунт