Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 134

• 40 940
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Красоти Heart

# 106
  • София
Добро утро момичета!  Вижте, кой ни е дошъл на гости.

# 107
Васе Hug , мерси за красавицата , която си ни донесла Heart
Линде Hug , наистина на Кадир младежкото излъчване си остава , даже и посивялата коса не му пречи , стига да е къса . Ако я боядиса ще изглежда и по млад , но и така е супер . Много актьори на 30 - 35 ще му завидят Grinning
Колкото и да му се дразня понякога на философиите или пък , когато си въобразявам ,че насочва Несли , не мога да не призная колко е привлекателен , НО когато си пусне брадата и косата не го понасям - Робинзон Крузо Anguished

# 108
Филе, по същата причина, прекаленото философстване напоследък, съм леко резервирана към патрона Head Band
Сори, но когато нещо не ми харесва, си го казвам Stuck Out Tongue Winking Eye

Хелоу, дружки Kissing Heart

# 109
  • Яко в Матрицата...
Добро утро и прекрасна седмица ви желая, момичета! Revolving HeartsCoffee

Филе, по същата причина, прекаленото философстване напоследък, съм леко резервирана към патрона Head Band
Сори, но когато нещо не ми харесва, си го казвам Stuck Out Tongue Winking Eye

Еве, има ли някъде последното му интервю? Гледах някакви цитати, които са меко казано нелепи. Ако някой искал да го разбере какво прави в личния си живот трябвало да си размърда мозъка Rolling EyesRolling Eyes

# 110
Ако някой искал да го разбере какво прави в личния си живот трябвало да си размърда мозъка Rolling EyesRolling Eyes

Joy
Нещо го е жегнало сигурно Grinning

Несли, снощи на вечеря със свекито Heart Eyes

Добро утро момичета Kissing Heart

# 111
Привет, мацки Kissing Heart

Рени, на 1 септември ще излезе списанието и интервюто, само това намерих

https://www.sabah.com.tr/galeri/magazin/kadir-dogulu-kinanmaktan … eri-uzerine-cekti

Честно казано, нищо не разбрах пак, усукано на бургия Smirk

Момичета, ако се чудите какво да гледате, горещо препоръчвам Любов Логика Отмъщение Heart Eyes

НарГед Heart Eyes

# 112
  • Яко в Матрицата...
Джули, каквото и да го е жегнало, много надменно изказване. Айде няма нужда Wink

Еве, ще го погледна, мерси.

# 113
Здравейте дружки Heart Eyes
Аз много го харесвам , но и много го критикувам Кадир , обаче не му е лесно с такава колежка и съпруга Stuck Out Tongue Closed Eyes , за това го пери волтажа от време на време Smile
Еве Hug виждам аз този сериал ,че е успешен , и той е римейк на корейски , ама нали започвам да гледам първо заради актьорите , а тези двамата ГГ никак не ги харесвам. Знам ,че не съм права , ама винаги започвам сериалите заради актьорите и после в зависимост от сценария продължавам . Искам да отбележа ,че телевизия Фокс и продуцентите Аксой и Асена Б. много успешно се хващат с наложени корейски римейки , разбира се пречупени през турската действителност , защото ми се струва ,че дизи СЦ се изчерпаха .

# 114
Еванджелин, понеже няма къде да ти благодаря ще го направя тук. Благодаря за експресния превод на ЛЛО. И на мен ми е фаворит от летните. Heart

# 115
Пере го от време на време волтажа  наш Кадир Joy ама сигурно нещо го е провокирало и не се е овладял.

Привет, момичета Two Hearts

# 116
Вермилион, няма за какво Stuck Out Tongue Winking Eye Много ме радват и с кеф си ги превеждам Hands Metal

Много як спойлер излезе в Туитър Heart Eyes

https://twitter.com/kafayi7mmh/status/1432286123322138630?s=09

Филе, и аз така мислех преди, но се оказа, че сега са ми най-интересни проекти, в които нямам любимци.
Така беше и в този, но Бурджу и Илхан ме изненадаха много приятно.
Пък и да подкрепим българското Heart

# 117
Още снимки от фотосесията Heart Eyes

И Неслиханче от снощи в близък план Heart Eyes

# 118
  • София
Неслиханче цъфти. Възвръща си първоначалните настройки. Само така. Чакаме я скоро на екран.

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 23:33 от БлагаВест

# 119
Еве Heart кой от двамата е с бг корен ? Любопитно ми стана .

Общи условия

Активация на акаунт