Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 134

• 40 947
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Новичко с Несли от инстаграма на Онур Якъджъ, с коментар: Имаш място над главата ми Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/CTSAxMAjgkk/

Кадир с ново интервю пак...

Нихито и Кенита Heart Eyes

Есра и шере... Озан, или накратко ЕсЗан Heart Eyes

Много трогателна сцена Broken Heart Страхотно показаха как Фехиме се промени и как се разкъсваше Heart Eyes Оффф Sob

Фехиме: Имам дълг към теб, дойдох да го дам.
Нихан: Какъв дълг?
Фехиме: Извинение. Нищо няма да се промени, знам. Но все пак ми прости. Моля за извинение, дъще! Бях сляпа, не видях. Мислех, че имаш семейство, а ти си била затворена като птичка в клетка. Аз... не разбрах. Прости ми! Broken Heart

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 19:46 от Еванджелин

# 136
  • София
Еви, извини ме за невежеството, но кой е този Онур?

# 137
Линде, накратко, приятел на Несли и Кадир Blush

Излезе танътъма за новия сезон на АТВ... мноУ тъп значи Grinning

Обаче ми напомни за тези двама красавци, от промото на Стар ТВ за 2015 година Heart Eyes

Тази вечер по ТРТ2 дават Араф. От режисьорката Йешим Устаоглу Heart Eyes

# 138
  • Яко в Матрицата...
Добро утро!

Еве, след твоя пост ходих да търся рекламата на АТВ Joy Наистина е доста … хм… семпла… Ама наш Каврук с каква мацка се е уредил Stuck Out Tongue Winking Eye Колко ли ще се задържат? Thinking

# 139
Oх, аз не го виждам ''Каврук '' с тази засукана мома Stuck Out Tongue Winking Eye . Значи не е нужно ГГ да е супер модел , но чар и каризма задължително Grinning . Но им желая успех на сериала .
И говорейки за красавци - Еви Hug , я погледни в темата на Ябълката Smiley
Рени Hug

# 140
Леле , Несли са я фотошопирали и прилича на Пайнерка .Тя няма нужда от никакви подобрения Imp , нито от такива джуки , нито от такива вежди
Фили, хайде... за да не прилича на Пайнерка  Grinning Извадих оригинала от клипчето на Hola.

Привет. момичета Two Hearts

# 141
Чудесна е Васе Heart Eyes

# 142
Да им имам муцунките Heart Eyes

Чета при рускините... Чакмата казал, че ако Неслихан се върне с нов проект, то ще е с Киво. Хади бакалъм... откога ги искам двамата Grinning

# 143
  • София
Да им имам муцунките Heart Eyes

Чета при рускините... Чакмата казал, че ако Неслихан се върне с нов проект, то ще е с Киво. Хади бакалъм... откога ги искам двамата Grinning
Васе, това ще бъде бомбата на сезона. Хайде дано...

# 144
От новата колекция Heart Eyes

# 145
  • Яко в Матрицата...
Васе, направо дойде есента с тия снимки на Кадир Grinning

# 146
Е , има вкус нашето момиче , избрала си е мъж , който остарява и още повече се разхубавява Grinning
Това с Киво би било сбъдната мечта , но не ми се иска толкова да се пише ,че накрая няма да се осъществи . И двамата ще спечелят от едно бъдещо  партньорство , но най вече феновете Heart

# 147
И видео от бекстейджа

#NihKem Heart

#EsZan Heart Eyes

# 148
  • София
Цитат
Позволете ми да ви представя моя нов приятел за пътуване! Opel Mokka… най -добрият в своя клас със своя нов и смел дизайн, усъвършенствана технология с поразителни функции! Вече го обичам!

На въпрос към Токио дали Неслихан Атагюл ще има нов проект, той отговаря: "Да, чух, че е договорено"

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 16:07 от БлагаВест

# 149
Линде, хайде дано е вярно! Прочетох и аз днес, но не казвам нищо, да не урочасам работата уж Grinning
Да се връща вече, след нова година де, няма да е по-рано Stuck Out Tongue Winking Eye

Гост на брой 15 на Hadsiz е Баръш Озгюр, нашия човек Wink

Здравейте, дружки Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт