Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 134

• 40 961
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
  • Яко в Матрицата...
Да, Джули, ще е интересно да видим как ще развият темата за расизма.

# 211
Джули, голям кеф, а? Ураз и Екин в едно дизи Stuck Out Tongue Winking Eye
А друга дама освен Несрин ? Например Неслихан Stuck Out Tongue Winking Eye

# 212
Джули, голям кеф, а? Ураз и Екин в едно дизи Stuck Out Tongue Winking Eye

Оооо, да Heart Eyes
Двамата ми бяха любими от предходния сезон и, представи си ги събират в един проект за този Stuck Out Tongue Winking Eye Дано добрата комбинацията се подплати с добра история Hands V

# 213
Филе, Неслихан еще отдыхает Neutral Face
Несрин хич, ама хич не я харесвам, но ще се наложи да се прежаля Rolling Eyes Има една малка, сладка дама, Аслъхан Малбора, която щяла да бъде братовчедка на Картал/Ураз, вероятно в двойка с Ефе/Екин Heart Eyes
Ще видим как ще ги навържат и комбинират.

Официалната страница на сериала в инстаграм Hands Metal Можете да видите кои е последвала, повечето са актьори за сериала + задължителния Тойгар Heart Eyes

https://www.instagram.com/uckurusdizi/

Друго интересно от днес, Чаатай Тосун изненадващо напуснал Алпарслана и снимките спрели Stuck Out Tongue Winking Eye

Нашият саръ Grinning

Ада казала, че косата му станала като на Елза Grinning

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 21:10 от Еванджелин

# 214
  • София
Ураз е много готин така. На мен ми харесва.
Еве как ще се казва сериала.

# 215
Линде, "Три куруша" ще се казва сериала Hands Metal

Бирсен обяви и третия куруш - серийният убиец Ирфан.
Дирен Полатогуларъ, дано да го написах правилно Flushed

Днес екипът се е срещнал за дежурното четене на сценария

Инстаграм страницата на френската марка за бижута Korloff Paris е започнала да следва Неслихан и тя била единствената турска звезда, която следва (инфо от арабските разузнавачки). Щом няма сериал, поне една реклама да изкара, да си зарадваме душите Heart Eyes

https://www.instagram.com/korloffparisofficial/

# 216
Дружки Hug Рекох да се отбия, да не изпадаме на трета страница Stuck Out Tongue Winking Eye

Утре започва сериала на Каан и Пънар Дениз - Присъдата
Не мен заглавието не ми харесва, ама... Да кажем, Съдебно решение Sunglasses
Големи са ми сладури, но тематиката не ми е ок. Ще ги наглеждам от време на време Heart Eyes

https://twitter.com/yargidizi/status/1438587369402273792

Вчера започнаха снимките на Три куруша, снимаха тийзъра, а днес ще снимат плакати фалан.

Голям смях из социалните мрежи с нашето Голямо жълто пиле Grinning
Сон дередже бу Grinning Хем рус, хем с татуаж

Както виждате, има татуировка на орел, такова е и името му - Картал.
Между другото, към каста се е присъединил един момък, Умутджан Ютебай, който ще играе брат му Шахин (ястреб)

Красота бе Heart Eyes

Чакам си Неслиханчето Heart

# 217
  • Яко в Матрицата...
Еве, тъкмо щях да питам за курушите има ли инфо и ти си го споделила Heart

Добър ден! Hug

Ами да им е честито на Япъма, събраха доста добър каст, дано историята да е интересна и да се задържат. Мисля, че се таргетира публиката на Чукур, доста многобройна. Късмет им желая!

# 218
  • София
Привет къзларки. Много съм радостна, че ще имам удоволствието да гледам двама от моите фаворити, Каан и Ураз. Очаквам ги с огромен интерес. Дано сюжетите да си заслужават, защото каста е прекрасен. За сега други сериали за гледане не се очертават.

# 219

Голям смях из социалните мрежи с нашето Голямо жълто пиле Grinning
Сон дередже бу Grinning Хем рус, хем с татуаж

Joy Joy Joy

Успех на екипа Heart Eyes
Ако успеят да задържат феновете на Чукур и прибавим тези на Гедиз Smirk ще се получи един Joy стабилен Joy рейтинг

Heart Eyes

Ще погледна сериала с Каан Hands V Наточила съм се да хвърря око на доста от новите проекти, пък после ще отсявам Grinning

Здравейте момичета Kissing Heart

# 220
  • София
Не знам защо, но на мен "жълтото пате" Ураз ми харесва. Много е нестандартен, но определено му отива. Падам си по различното. Визията му ме кара да очаквам нещо ново и интересно. Дано да съм права. Кога да очакваме първи епизод на "Пет куруша"?

# 221
Джули, същия е Smirk

# 222
  • София
Вай беее... Много е готин. Уникален сладур. 

# 223
Линде, якънда Grinning ей, толкоз време не му запомни името на сериала... три са курушите Stuck Out Tongue Winking Eye

Еве, мерси за инфото Heart

Привет, момичета Two Hearts

# 224
  • София
Линде, якънда Grinning ей, толкоз време не му запомни името на сериала... три са курушите Stuck Out Tongue Winking Eye

Еве, мерси за инфото Heart

Привет, момичета Two Hearts
Васе 
Скарана съм с турския. Пък и все гледам да са повече курушите.   
Ама, има време ще свикна.

Общи условия

Активация на акаунт