Ваканцията след ОСМИ клас - част 4!

• 27 743
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Повечето хора са така. Малко са лудите като мен, които от 5.30 са на плажа.

# 121
Аманда, мм и аз търсим дивото, но Моника предпочита хора, шумотевица , светлини...
Вече сериозно се замислям другото лято да си наема една къщичка в Родопите за 1 месец и когато имам нужда от компания да организирам workshop free, ей така, за кеф.

# 122
  • София
Аманда, предполагам обаче, че в 5:30 е убийствено хубаво там. 😃

# 123
  • София
Много е хубаво преди изгрев, но не ми се е случвало от дете. Тогава ходехме някои сутрини с баща ми да "дишаме йодни пари". Сега моите не мога с топ да ги вдигна. То и аз трудно ставам, но за такива неща бих.

# 124
Да дам инфо за плажовете тези дни:
Днес сме на Обзор - фрашкано е като на Слънчака. Сутринта бяхме на Созопол - също е пълно, но ивицата на Харманите е широка и има място назад. Самия Созопол е пълен - едвам се разминаваш по улицата от хора. На Аркутино беше най-добре - дълга ивица и частично неохраняем плаж. Арапя беше пълна - но там е малък залив. Синеморец беше и за мен изненадващо пълен миналата седмица - ходихме основно на Силистар, но понеже вече няма такса паркинг и там стана Слънчака. Бутамята и Велека бяха гъсти също. Утре сме на Шкорпиловци и вечерта в Балчик - пак ще докладвам Wink

# 125
Аз откакто се помня имам неистов страх от вода. А мм иска да се поразходим с Черната Перла в Поморие. Има латино музика, танци, напитки и подобни щуротии на борда. Нали, да уважим празника на детето за РД. А пък аз след толкова години, неочаквано за мен разбрах от къде е породен страха ми, но това не ми помогна да го преодолея🙁 Ег@ти, да взема да истерясам баш, когато не трябва.

# 126
  • София
Ако и на Велека е фраш, значи по южното Черноморие хич не е добре. 🙄
На Силистар от повече от 10 години е лудница, въпреки, че традиционно се плащаше такса паркинг. То затова и спряхме да ходим.
Абе повече от ясно е, че ако може, по-добре да не се ходи през активния сезон
Ние изкарахме две чудни бг морета т.г. - през май и през юни. Нищо общо с това, за което пишете сега.

# 127
  • у дома...
Бисе, аз затова съм перманентно истерясала.

Последните години искам или пълен лукс, или търся нещо диво и по-изолирано.

# 128
  • софия
Извинете, но ще ви подразня и евентуално да подтикна колебаещите се.
Веднъж в годината почиваме по-дълго и обичаме да ни е спокойно.

# 129
Ох, че  е хубаво, Звънче!

# 130
За разходката с кораб - в Созопол бяха натикали сигурно 200 човека на борда едновременно. Няколко тура един след друг правеха. Посейдон беше корабът - страшна гледка беше.

# 131
Е, той капитанът може да си е мислил, че плава с Титатик, но добре, че не е последвал съдбата му. Нямат акъл за пет пари тези хора. Не бих предприела разходка с извънреден " товар".

# 132
Е, той капитанът може да си е мислил, че плава с Титатик, но добре, че не е последвал съдбата му. Нямат акъл за пет пари тези хора. Не бих предприела разходка с извънреден " товар".
Ден година храни!
Като ви чета къде какво е положението по черноморието и се радвам, че не съм на "почивка". Такива обстоятелства биха ме изнервили безкрайно.
Не разбирам аз почивката по този начин.

При Звънче е друга работата. Sunglasses На това му казвам аз почивка.
Така както чета Аманда и при нея е ок положението.

# 133
  • София
Ние не обичаме жеги. Ако все пак отидем на море през юли/август, си тръгваме от плажа в 11 и отиваме пак след 17:00.

Тази година изкарах месец май на морето с малката, планирам пак море през септември. През май на Бутамята имаше учудващо много хора. На Велека заради някакъв маратон и спортен празник също се събраха. На другите плажове беше пусто и прекрасно.
Море през юли/август означава, че трябва половината време да сме на закрито и малко се обезсмисля.

За август планирам Румъния, защото само там се ходи по старомодния начин само с лична карта.
Смятам да следя обстановката и където и когато отхлабят положението, там да ходим.
Звънче, завидях за плиткото море, обожавам такова.

# 134
От две седмици сме си на Арапя. Страшна тъпканица е на плажа, добре че не ми се налага да си го причинявам, пу пу.
От два три дни обикаляме на юг, не плажуваме, разходки само. Същата работа. Ужасен ужас.
Но моето любимо място Варвара все още си е така красиво и спокойно.
Ето две снимки от преди час

Общи условия

Активация на акаунт