Ваканцията след ОСМИ клас - част 4!

• 27 739
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Знаех си аз, че рано или късно ще стигнем до темата за Карлуково😀
Е, Бисе, нали знаеш, че там съм своя. 😂

# 106
Слънчева, ама каква гледка си имаме, че и Пещерния дом ни е на близо.

Аз докато ви чета и взех, че резервирах пак за Паморие. Знам, че в момента там е фраш, ама много ме тегли пак натам.

Мони, намират ли се парко места и чадъри( платени)¿

# 107
  • София
О, щях да питам тези, които са на БГ море в момента. Вярно ли е толкова ужасно претъпкано, има ли война за шезлонги? Или пак е журналистически изкривено и става дума по-скоро за локални проблеми само на някои плажове?

# 108
  • о`майна лунна нощ е
Точно за Арапя мога да кажа, че плажът е пълен. Бяхме там в средата на месеца и статиите са полуистина. Винаги го е имало това с хвърлянето на хавлии по шезлонгите, но дамата, която е тичала в 5 сутринта да си пази място, малко е преувеличила.  
Че е фраш, фраш е. Близки са на Приморско, но ходят на плажа на ММЦ. Широк, дълъг .... ужасени са, че дори там нямало място и трудно може да си разпънеш хавлията, без на метър от теб да има друг.

Все си мислех, че миналата година е бил пикът на плажуването в БГ, но явно тази я бие по посещаемост. Личен избор на семейството ни е да не ходим в чужбина на този етап, просто защото не ни се дават пари за още една почивка под формата на тестове и да треперя къде какво ще ни хване като ограничения от днес за след два часа.

# 109
  • Някъде в Европа...
...
Синковецът ме отсвири за Пловдив 😁, топло му било, не му се ходело, не му се пътувало..Ще ходим на заведение тук 😃

ТуиГ не харесва това.
И AIR не харесва твърде, но....
Не, че ако се появя в Пловдив няма да събера поне 3 семейства за заведение, но ..😉

# 110
Като чета в темата за морето и си правя изводите, че места има сутрини рано, но си е гъчканица. Спасението е рано ставани и чадър на първа линия, или " черпиш" спасителите, а после ги дават по ТВ. Хем известни стават, хем си докарват нещо отгоре🙂

# 111
  • София
Миналата година беше претъпкано в Приморско. И никакви мерки не се спазваха. Сега не знам как е. Като ходихме да вземем децата от Бургас ми се видя, че има доста хора отново, но там е по-голям град, все пак.
Как става това за модератор и изтриване - цъкам на "информирай модератор" ли или пиша на някой от тях на лс. Прощавайте тъпотата ми, но не съм го правила досега.

# 112
  • София
Хора, в Поморие е лудница. На плажа ако не си в 7 сутринта няма шанс за чадър и шезлонг. Ние сме ранобудни, така че се уреждаме на първа линия. А и хотелът ни е на плажа. Хубавото е заради Ковид, че чадърите са на добро отстояние, а не са наблъскани. В свободната зона е мравуняк. Гъз до гъз. Бисе?, трудно е намирането и на места за паркиране. Въобще аз такава навалица в Бг не съм виждала. Но водата е много чиста и е чай. Сутринта спасителите я мериха и беше 28 градуса. Въобще от познати по други курорти навсякъде е лудница.

# 113
  • у дома...
Щом с триста зора намерих днес места в Трявна (с басейн), явно навсякъде е лудница.

Моя кабинет Слънцето го грее почти цял ден. Климатик - догодина евентуално. Иде ми кожата да си смъкна.

# 114
Благодаря, Мони!🥰
Ще се пробваме, мм и без това става рано. Някой трябва да се жертва в името на общото благо🙂

# 115
  • о`майна лунна нощ е
Има го и момента, че бавно, но с постоянство ни чукат канчетата как от есента пак ще ни вкарат в спиралата на ограничения и мерки. Хората развързаха синджира и теглиха майните на това, което предстои, за сметка на това, което могат да си направят като густо сега.

# 116
  • София
Ясно. Лоша работа.
Ние евентуално пак бихме отишли в Гърция през септември. В последния момент ще реагираме. Нито тестове ме плашат вече, нито каквото и да е.
А през август просто ще си социализираме котките. 😃

# 117
Редактирам, защото разбирам, че търсите места около централни плажове. Предполагам, че и тук е лудница на местата с шезлонги. Ние сме по дивото плажуване. Днес се учудих колко различни мнения имаме за Шкорпиловци с една колежка, но после ми се изясни, че почиваме в различни части от курорта и имаме различни изисквания към почивката.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 18:38 от Amanda.D

# 118
  • гр.София
Много  е неприятно това,което споделяте за гъчканицата. Надявам се,че всички са се изсипали сега  на море заради прогнозата за трайни горещини, а втората половина на август ще позахлади и мнозинството ще си е изчерпало отпуските. Как ще ставам преди 7  да пазя ред за чадър?! Абсурд  Smiley

За дилемата - ФБ или форума- предпочитам тук.

# 119
  • София
Ние с дъщеря ми, когато сме на море, едва отваряме очи към 9:30. Някъде към 11 се дотътряме на плаж. Е, мъжът ми е от доста по-ранобуден тип, обаче е малцинство, сори. 😁 Стоим цял ден - до 8 или 8:30 вечерта. Няма дори теоретичен вариант да бъда в 7 сутринта на плажа.

Общи условия

Активация на акаунт