Ваканцията след ОСМИ клас - част 4!

• 27 734
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде в Европа...

Достатъчно е някой заинтересован да извади списъка с мнения на някой потребител, за да върже 2 и 2, особено пък ако има съмнения... Smirk
Отдавна не сме анонимни.
Би ли ми помогнала откъде ставаше това. Наскоро опитах и мои стари мнения да си видя из форума, еми, не успях. За друг потребител пък -съвсем. Реших, че са го променили, да не се вижда вече...
П.С...поправям се, възможно е да не е видимо само през телефон (мобилна версия), а аз не помня откога не съм влизала през пц

# 91
Знаех си аз, че рано или късно ще стигнем до темата за Карлуково😀
Божееее, аз от самото начало си мислех, че сме си там... Joy
За това и се включих!

# 92
Шмърц, ш-т-т-т, да не разберат другите.

# 93
  • Между гори и планини
Шмърц, ш-т-т-т, да не разберат другите.
Аз от кога ви чакам, с едно Шардоне в хладилника 😝

# 94
Аз съм много активна във фейсбук, но темата тук ми носи особена различна енергия и не бих искала да намесвам Фейсбук в нея. Та няма да се включвам, освен ако не се изнесете всички натам Relaxed .
Едно към едно с моето мнение по темата е.

# 95
Може би сега му е времето публично да се извиня на момичетата, на  които "се изтърсих" непоканена във фейса преди няколко вечери 😘.

# 96
  • София
AIR, може и през телефон. Скролваш до дъното на екрана, на черен фон са изписани няколко опции, сред които "Пълна версия" цъкаш на нея и си действаш като на комп.

# 97
Иначе и аз не съм съвсем анонимна тук, въпреки че уж съм с ник, а не с име. Наборът не го показвам много, но той едно че не дава, а второ и изобщо не дава да го снимаме, за каквото и да е. За компенсация малкият е често изтипосван и у Фейса и тука. Освен на мои снимки, кой знае и на колко още го има от състезанията по гимнастика и от състезанията по ориентиране, на които е ходил. А и на разни състезания по колоездене е ходил/ходи от малък. Дори веднъж беше на един плакат за състезание на Узана. Малък беше, бяха ползвали негова снимка от участието му в детската надпревара предната година. След това организаторите ми подариха един плакат. Още е някъде из къщи. И на календари на клуба по гимнастика го има. Всяка година правим и освен на децата, раздаваме и в общината, по фирми, всеки родител носи на местоработата си.

# 98
И аз отдавна хич не съм анонимна и това въобще не ме притеснява. Нито пък ми е проблем, че някой ще ми види детето как изглежда като бебе. Ама аз и с gdpr се борих преди да го въведат в състезанията за ученици Simple Smile, на мен анонимностите не са ми баш по вкуса.

ston, я да те питам като спец в областта: защо мъжете от гимнастиката масово не са се обезкосмили под мишниците Simple Smile? Пълнят ми душата с играта си на олимпиадата, ама тез косми Sad

# 99
  • Някъде в Европа...
AIR, може и през телефон. Скролваш до дъното на екрана, на черен фон са изписани няколко опции, сред които "Пълна версия" цъкаш на нея и си действаш като на комп.
Ей, вярно, че можело....и мненията видях...Благодаря! 😘

Синковецът ме отсвири за Пловдив 😁, топло му било, не му се ходело, не му се пътувало..Ще ходим на заведение тук 😃

# 100
  • Sofia
Честита да си, Air! От здраве, късмет, щастие и лудост да не се отървеш!
В днешния шантав свят много подбирам какво да споделям и тук, и особено във Фейсбук - минимални права на достъп и без подробности кой, къде и кога. Който трябва да знае, го знае предварително.

# 101
Мария, не знам Simple Smile И аз се чудя. Отвикнала съм да виждам косми под мишницата и ми е странно като видя. Прави ми впечатление, че повече азиатците са така. Явно там не е разпространена "модата" с обезкосмяването.
Иначе и аз се наслаждавах днес на състезанието, че съм в отпуск и мога да гледам. Само празните трибуни малко развалят обстановката.

# 102
Анонимността не ме притеснява, не съм анонимна от самото начало. Но при google search с images могат да излязат и са достъпни за всички и не се знае примерно кой за какво му трябва снимка от нета. За друго не се сещам, няма как да се предвиди всичко.

# 103
  • Между гори и планини
Как я карате в тия жеги. Аз съм се размазала на леглото втори ден. И по- топло се очаква да стане. Изкушавам се да пусна климатик, но съм с хроничен синузит, а миналата година два пъти възпалиха очен нерв и не смея. Мисля да отида и да живея под душа с хладна вода...

# 104
  • о`майна лунна нощ е
...
Синковецът ме отсвири за Пловдив 😁, топло му било, не му се ходело, не му се пътувало..Ще ходим на заведение тук 😃

ТуиГ не харесва това.

Общи условия

Активация на акаунт