Ваканцията след ОСМИ клас - част 4!

• 28 099
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Ние се размазахме от кеф два дни в Челопеч със семействата на двете ми най-добри приятелки. Децата си бяха съученици още от първи клас и са си много близки, защото въпреки, че се разделиха още след 4-ти клас продължихме да се виждаме и да пътуваме заедно. Дори не се сетихме една снимка да си направим. Така я разбирам аз почивката, за 2 дни се заредих на макс.

# 421
  • София

Мама Мони, как без климатик, днес щяло да е най-топло. Аз се радвам, донякъде, че ще съм на работа почти цял ден, та ще спестя жегата.

Когато слагаха климатици поставиха само в големите стаи, където са по няколко човека. В тези с по един човек уж щеше следващата година. Да ама не. Пари нЕма, действайте! Имам един вентилатор, а стаята ми е май югозападна. Вече ми е топло, а още няма десет часа. Следобед отивам в стаята на директорката (има климатик), която е отпуска.

# 422
Аз работя от вкъщи, но климатика или ме удря в гърба, или го спирам...кофти е. Завиждам за гостито у Дома Simple Smile , и аз мечтая да ида

# 423
  • София
В офиса сме се вързали на фльонга да пускаме и спираме във всевъзможни комбинации два климатика и един вентилатор. Хем не може без тях, хем или някой се схваща, или прави синузит. Няма ли да свършат тези жеги?

# 424
  • Между гори и планини
Ами идвай де! 🥰
У нас климатика е пуснат само в хола, на 18°, охлажда приятно цялата къща до 24°, а в хола е 22° . Къщата е изток - юг, но сега слънцето е високо и не влиза вътре. В двете спални има и вентилатори . За лятото най- лошо е западното изложение, от обяд слънцето влиза и до залез е пещ. На балкона ни едно време можех да пържа яйца на мозайката.

# 425
На морето си подухва и не се усеща жегат, даже вечер е хладно.Ние сме разделени по интереси- аз ставам рано, тичам с една приятелка, плуваме. После на плаж. ММ и дребното ходят за риба на реката, защото  на морето не върви. Следобед са само на плажа. Кучето е при мене:grinning:
Аз обичам да снимам. Невинаги ми се получава добре с телефона, но през зимата често си гледам морските снимки, защото много ми липсва морето.

# 426
Боже, няма да си говоря с вас вече...тичане, четене...комплексирах се...къде в групата на пиещите под асмата, там, там искам

# 427
  • София
Joy Местата бързо се заемат.

# 428
Тичам, ама не ми личи:joy:
Щото вечер ям и пия

# 429
Тичам, ама не ми личи:joy:
Щото вечер ям и пия
Направи си режим с поне 12 часа без хранене след последното и няма да имаш нужда от тичане. 😉
Аз предпочитам дълги разходки пред тичането. И както Хепи, предпочитам предимно под асмата с приятна компания. Даже не е задължително и да пия. 😂

# 430
  • Стара Загора
Добро утро!
Хера, страхотна снимка и ние обожаваме да ходим в Пампорово...очертава се средата или края на месеца...Днес как са температурите и  в кой хотел сте? Още не съм резервирала и се чудех за Орфей....

За мое огромно съжаление , днес съм на работа. Бяхме само за уикенда, карахме малкия на лагер там. Винаги в Пампорово спим в Камелия . Много ми харесва хотела и храната Simple Smile))) Тази година ММ отиде да обядва с набора, докато оправях документи на брат му и се обади, че искал да запази маса отвън за вечерта , но нямало места?!?! За първи път ни се случва.
Но открихме друго заведение и много ни хареса кухнята - Родопски специалитети са казва. На отсрещният тротоар на Бялата къща е.
В неделя ходихме в с. Мугла

# 431
  • Между гори и планини
Идвайте под асмата, доматите започнаха да зреят, след лагера Стивън, който не обичаше много домати ги оцени и изяде 2 салати само домати 😉 И пипера скоро ще стане и патладжан, само за салати със сиренце и бяло вино или ракия.

# 432
  • София
Доня, внимавай какво си пожелаваш! Joy
С този домашен зеленчук много се изкушавам. Цяло лято, всяко лято, го карам почти само на домати и салати. А как обичам тиквички и патладжан, печени на грил/скара/плоча... мляс-мляс... Yum

# 433
  • Между гори и планини
О, аз си правя салата от задушен патладжан, печен пипер, чесън, пресен домат, много магданоз и плочка сирене. Само на това и таратор мога да карам. И кисело мляко сама си правя, всичко домашно. Гости обичаме много.

# 434
Шмърци, аз се радвам на тичането, не ми пречи. Чувствам се енергична и в добро настроение. 12 часа без храна ми е по- трудно за издържане:blush:

Общи условия

Активация на акаунт