Ваканцията след ОСМИ клас - част 4!

• 28 049
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Сега е момента да предложим Дидева!
Сериозна съм!
Е що така сега? Какво лошо си видяла от нея?
В този конкретен момент не е препоръчително да си къса нервите с идиоти, макар че сигурно е свикнала. 😂

# 556
  • Пловдив
Аз съм съгласна с приоритетите специално в образованието, но не знам на практика как ще стане, осъществено от това намахано момиченце. За да се прокарат реформи, се иска авторитет и топки. На 31 години, и Айнщайн няма как да успее сред акулите.
Ще видим.

# 557
  • София
Благодаря на всички за отговорите за дерматолог!

Не ми харесва това, което казвате за новата министърка. Не искам ДО. Имам и седмокласник.

# 558
И според мен не знаят какво правят. Изтръпвам какво ни предстои. Аз се вълнувам от друг министър. Вчера слушах някакви интервюта по телевизията на Слави, която не съм гледала, за да разбера посоката. Леко се смутих- помощни училища, против частните доставчици на социални услуги.
Детето чете задължителните книги, майка каза, че няма никакви проблеми с него. Слушал, помагал за домашна работа. Тя не го търсела вечер през половин час като мене. Имала му доверие, прибирал се точно в 22 часа.

# 559
  • София
Пък аз тази вечер плувах сред светещ планктон. Уникално преживяване - сякаш всяко движение във водата правеше вълшебство. Много се забавлявахме с децата. После гледахме звездите.

По политическите теми - според мен някой яко е хванал Слави за т*пките и те вместо да предложат що годе нормално правителство, правят така, че никой от ИСТИНСКИТЕ им потенциални партньори да не го одобри. Проекто-образователната им министърка (преди това проекто-здравна) е най-малкият проблем. Предложеният за МВР, преди това спряган за дори за министър-председатрел, е плагиат, а проекто-правосъдният няма и едно мнение за съдебна реформа, но за сметка на това в правните среди във ВТ е известен за близки връзки с функционер на ДПС...

# 560
  • sofia
Оф, да ви кажа читавите хора изобщо не искат да участват в каквито и да е управленски органи и да се занимават с политика... заради свинщината.
Ако някой се е съгласил да участва в служебно правителство, то той знае, че е за кратко и край.

# 561
  • Отвъд алеята зад шкафа
Срещу предложения за министър на транспорта има висящо дело за корупция, този на енергетиката е пълна нула..

# 562
Грозна работа Sad
Кажи за планктона, политиката е просто дъно и изключително неприятна тема...

# 563

Нещо на мен взе да ми се изчерпва търпението с цирка, наречен парламент, пък за вас не знам...
                Не само на теб,но трябва да отчетем,че при такава откачена обстановка целият ни живот в момента е един филм на парадоксите.Толкова ограничения в живота ми никога не е имало.Гледам децата и ми става ужасно гадно .Вече не се опитвам да правя сравнение между моето детство и това на внуците ми.Ние обикаляхме София тълпа от 30-тина човека и се прибирахме по нощите.Е,понякога ни посрещаше скандал или някой шамар,но не сме били ограничавани.Живеех близо до герена и все висяхме на стадиона.Минах през няколко спорта докато намеря моето - волейбол.И точно когато ме пускаха при жените въпреки,че нямах възраст се преместихме на нов адрес и родителите ми забраниха да ходя защото - е далеч.Предложиха ми да отида да играя в Славия,но...години наред бяхме съперници и не пожелах.Играех в Левски.Това май е единствената забрана ,за която си спомням.
                 За противоположностите - ами не е съвсем вярно,че противоположностите не могат да живеят заедно.Ние с ММ сме съвършенно различни във всичко.Аз съм бърза,паля от една четвърт оборот,а той е спокоен и трудно го изкарваш от равновесие.Обичам да създавам известен хаос в къщи,но винаги знам кое къде се намира,при него всичко е подредено в идеален ред.Аз обичам тълпите,а той-не.Обичам промени ,а той-не.Врънкам преди години да идем до Гърция и не та не! Няма начин да го заведа до там.Спечелих на едно свадбено изложение почивка в Гърция за двама и когато се прибрах в къщи никой не ми повярва,но ..... когато се свързах с хотела и резервирах ,заявих,че отивам с малката дъщеря и той кандиса.Сега обаче няма как да го накарам да отиде на друго място.Обичам да пътувам и ....единственото добро е ,че никога не ме е спирал.Ако трябваше да съм с него щях да си стоя у дома на дивана.Сега помрънква пред дъщерите,че не съм се спирала ,но вече и той се присъединява към безумните ми планове.
                За зетя,който е живял сам - ами ММ е живял сам и определено му личи.За това пък големият зет ,който е живял също сам е коренно различен от ММ.Години наред всяка вечер ходи при майка си - защото не я бил виждал често преди.Как търпи дъщерята идея нямам.Не знам как бих реагирала ,ако моят ме оставеше с две бебета сама за да види майка си,но със сигурност нямаше как да се прибере обратно.
              Дано децата ни имат късмет във всяко отношение и да започнат нормална учебна година.Прекрасни спомени се създават и в у-ще,приятелства - също и хич не ми се иска те да бъдат лишени от тях.

# 564
  • София
Аз от вчера истински се надявам на нови избори!
А имаха шанс, ако си го бяха дали сами. И аз като Шмърци, имам усещането, че нарочно правят нещата така, че да не се случат.  Мисля, че това овластяване, което получиха, не го очакваха изобщо. Надяваха се на някакво местенце в парламента, с което да могат да играят ролята на златният пръст.
Снощи споделих на приятелка, че се чувствам като участник в някакво риалити, скрита камера - и с ковида, и с политиката...

# 565
  • Отвъд алеята зад шкафа
Абсолютно!  Напомня ми на един сериал "Добрата битка". Там една сутрин героинята се събуди в един различен свят - изборите бяха спечелени от Хилъри, а не от Тръмп и всичко беше много объркано и различно. А героинята се чувстваше като Алиса.

# 566
Ми щом аз, като най-върл хипохондрик и привърженик на (началните) мерки, вече смятам,че пресолиха...смятай.
В същото време с тези шизофренични действия дълго време ще сме в тази ситуация.

# 567
  • София
Цитат на: 🍀HAPPY 🍀 link=topic=1356343.msg43257663#msg43257663 date=1628058289
Кажи за планктона, политиката е просто дъно и изключително неприятна тема...
[/quote

Преди години бяхме на палатки около Дуранкулак и тогава целият бряг буквално светеше от планктона, но не плувахме, защото морето беше много бурно.
Вчера беше като тепсия. Малката като се отпуснеше във водата и си движеше ръцете и краката цялата водата около нея светеше, а косата й сякаш беше пълна с "морски" светулки. Момчетата се гмуркаха и казаха, че под вода било още по-яко.

# 568
  • о`майна лунна нощ е
Не ми се подхваща темата, но от сценаристи-комплексари не мога да очаквам нещо различно от шоу програма. Писнало ми е да ме гледат от екрана със сърдити мутренски погледи. Как един позитивен човек няма. Всъщност може би само един, но ще спестя името.
На много грешно място са тия хора, много са объркали полето за изява. А дрескодът със сако и шарена тениска отдолу ме отчайва просто. В парламента.

# 569
  • sofia
Туиг, дрескодът да им е проблема!
Тъпото е, че и да има още веднъж избори, резултатът ще е подобен.... направо няма полезен ход.

Общи условия

Активация на акаунт