Ваканцията след ОСМИ клас - част 4!

• 28 058
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Тамън ще казва кога сме стигнали стадния имунитет и може децата да ходят на училище Simple Smile

# 541
  • София
Тамън ще казва кога сме стигнали стадния имунитет и може децата да ходят на училище Simple Smile

Дано не съм лош пророк, но ми се струва, че ако зависи от нея ще ги затвори за цяла година. Днес съм настроена минорно - имам чувството, че няма да тръгнат на 15.09 на училище и въобще кой знае кога ще им се случи.

# 542
Мисля, че това правителство няма да го бъде.
След Меглена Кунева си мислех, че по-неадекватен министър на образованието няма как да има, но ме опровергаха.
Нещо на мен взе да ми се изчерпва търпението с цирка, наречен парламент, пък за вас не знам...

# 543
Някой да е слушал нейни изяви - какви са й нагласите за ПО/ДО? Изобщо не съм наясно с политиката на итн относно образованието, освен премахването на "парите следват детето".

# 544
  • София
Мария, лично не съм слушала, но според коментари във Фейса е силен привърженик на ваксинирането и локдауна. Затова не съм оптимист. Но и Шмърци е права - като нищо може и да не съставят правителство. И да циркът наистина е пълен и може би ще има избори до откат.

# 545
Не съм я слушала
Аз не вярвам това правителство да мине, но и не знам кое е по-лошо, да мине или да не мине.
Както ви казах, мисля да ваксинирам малкия като се върне. Спасението си е в нашите ръце, образованието явно вече официално също.
Не мисля, че имаме държава.
Мъжът ми продължава да работи в болницата само за да имаме достъп до нея. Иначе би се махнал. Аз съм хоум офис и явно вече е време официално да стана и учителка. И така.

# 546
  • Пловдив
Аз слушах, каниха я по телевизиите, он лайн де, като велик експерт. Да, ако зависи от нея, ще.щ ги ваксинира от бебешка възраст, и ще ги държи дОма вовеки. Не може чвоек, който не е имал и 1 ден стаж като преподавател, изобщо нещо в системата у нас, който е в чужбина, да идва и да знае проблемите на нашето образование и да го реши. Може и да има гениални идеи иновативни, но като не знае у нас как е, не виждам какво ще се случи. Какъв авторитет има този човек??? Изобщо съм много разочарована, не исках да е МЗ баш да не ни затвори, а като МОН ще е още по зле. Ега ти. Толкова ли Няма хора от системата, които да оглавят това министерство. Срамота.

# 547
Не съм проучвала по същество въпроса, но доколкото ми е известно бъдещата министърка на образованието живее и работи в Швейцария, по професията си?
Аз не намирам логика да сложи кръст на всичко това и да се кютне в България, на позиция, от която нищо не разбира.

# 548
  • София
Ми де да знам. За втори път я предлагат. Едва ли е без нейно съгласие.

# 549
Ми де да знам. За втори път я предлагат. Едва ли е без нейно съгласие.
Те могат да си а предлагат с идеята да си разиграват коня, знаейки, че няма да съставят правителство.

# 550
Сега е момента да предложим Дидева!
Сериозна съм!

# 551
Според мен ще мине това правителство. Има ли някъде кратка презентация или нещо подобно за приоритетите в образованието на итн?

# 552
  • Пловдив
Според мен ще мине това правителство. Има ли някъде кратка презентация или нещо подобно за приоритетите в образованието на итн?
https://pp-itn.bg/obrazovanie-i-nauka/
Тук нещо има

# 553
  • София
Сега е момента да предложим Дидева!
Сериозна съм!
И аз съм за тази кандитатура

# 554
  • София
Не мисля, че ИТН имат експертна, ясно разчертана и смислена програма. Към момента реализират безкрайно хаотични действия. Според мене въобще не знаят какво правят.

Общи условия

Активация на акаунт