Ваканцията след ОСМИ клас - част 4!

• 28 055
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Много неприятно, Ред. И моят свекър е с ХОББ, не знам да има лечение. Дано намерите свестен лекар!

# 526
  • София
Няма лечение, уви. Ама се чудим дали пак не е събрал течност в белите дробове. Уж го гледа тази лекарка на рентген, но нещо с огромно отегчение беше подходила, та ни се ще да го види още някой лекар. Иначе инхалатор след инхалатор е положението, но той човекът е много прекрасен и един такъв оптимист по природа, много ми е мъчно.

# 527
  • sofia
Red, ако човекът е в София, може да пробвате с този лекар https://superdoc.bg/lekar/kiril-palaveev

# 528
  • София
Мерси, Googlish. 😊
Имаш ли лични впечатления от него?

# 529
  • sofia
Да, помогнал е на много хора, много земен и всеотдаен, наистина професионалист. Макар, да се препоръчва лекар да е доста деликатно.

# 530
  • София
...Макар, да се препоръчва лекар да е доста деликатно.
О, да, съгласна съм. Човек събира мнения и сам си  взима решение кой лекар да избере. Благодаря още веднъж. 😊

# 531
  • София
Аз напоследък често разчитам на това приложение за намирането на лекар на база препоръките от други хора там и оставам доволна в повечето случаи.

# 532
И аз със супердок си избирам лекари.
Като стана дума за медицина, видяхте ли предложението за министър на образованието?

# 533
Видяхме...
Аз харесвам София Ангелова от белодробната и Пенев от Токуда, но съм с астма, не знам за ХОББ.

# 534
  • София
Привет!

Весана, честит и весел празник!

И аз с питане за лекар- кожен. Синът ми има нещо като папилом близо до пъпчето. Това нещо нараства, а днес леко се е възпалило. Трябва да го погледнат. Имате ли препоръчан кожен лекар?

# 535
За кожен - Петров в Дерма София.

# 536
Махали сме бенки при Демерджиева, но сякаш не съм супер доволна. Търся и аз кожен

# 537
  • София
За кожен - Петров в Дерма София.

И аз го препоръчвам.

# 538
  • София
За бенки Ботев в Персенк.Той е онкодерматолог.

# 539
  • София
Не знам докъде ще го докараме. Как може имунолог да е предложението за образователен министър. Втрещена съм направо!

Общи условия

Активация на акаунт