Ваканцията след ОСМИ клас - част 4!

• 28 091
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Дикси, колко е красиво! Фантастични снимки правиш👍

Гадамер, кога заминавате за Тоскана?

Илит, за Румъния имаш предвид, че не искат ПСР ли?

# 136
  • у дома

Илит, за Румъния имаш предвид, че не искат ПСР ли?
Да,не искат поне за сега

# 137
  • София
Илит, ние отидохме заради маратона. 😁 Повлякохме и още три семейства.
Но ММ се отказа от участие в последния момент, че другият ни приятел и семейство не успяха да дойдат за маратона.
За капак спахме в онзи ужасен хотел на Бутамята.
Беше пълен с бегачи. Сто пъти бих отишла с подобни хора където и да е. Никога не ми се е случвало да съм обкръжена от толкова голям брой непознати симпатични люде. 😊
Иначе тогава на Силистар бяхме май почти само ние.

# 138
  • София
Кой е ужасният хотел? Белла Виста ли? Аз много си го харесвам Blush.

# 139
Благодаря, Светле!

Ред, колко  е хубаво, когато срещаш приятни хора. Все на такива люде да ти върви.

# 140
От сутринта сме изписали 10 страници. 😃
Неусетно минават горещите дни в градска среда с такава приятна компания!
Благодаря! 💐

# 141
Шмърци, все се каня да те питам. Какъв е този Зайо- самурай?

# 142
  • София
Да, Зазу, същият. 😆
Но ние ходим по тези места от далечната 1996-та (тогава станахме гаджета), когато всичко беше диво. И изведнъж - трас! - огромен строеж. С глава на патица (забелязах, че вече я няма). Злите езици говореха, че всичко е започнало с разрешение за строеж за силози. И после са врътнали работата.
Ето аз например никога не бях ходила на Иракли до тази година. И много симпатично изглежда всичко построено. Обаче не познавам стария дух на това място и само се досещам защо протестират хората. Няма как да го усетя.

# 143
Шмърци, все се каня да те питам. Какъв е този Зайо- самурай?
Начинаещ (заек) айкидоки - стреми се към вътрешния си мир и хармония с Вселената. 🤩

# 144
Шмърц, мисля, че е наясно как да достигне до тях. Нещо в погледа му ми подсказва, че знае повече, отколкото показва. Прави се на начинаещ, ама не е -) Прилича ми на Шогун в заешки вариант.

# 145
Надали има място, благоприятстващо по-фантастично социализацията, от къмпингите. Simple Smile
Нали?
Мечтата ми е да си направим наш къмпинг. Тези, които сме тук на нашата линия, на Арапя, от години. Но да бъде по бреговете на Варвара.
И на всичкото отгоре мечтата е на една ръка разстояние. Но нямам представа дали  всички сме узрели за тази идея. Въпрос на време е да разбера 😀 Всички знаем, че е дошло времето да се махнем от тук, но явно при някои по-бавно се случват нещата с взимането на кардинални решения.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 21:00 от Дикси

# 146
Шмърц, мисля, че е наясно как да достигне до тях. Нещо в погледа му ми подсказва, че знае повече, отколкото показва. Прави се на начинаещ, ама не е -) Прилича ми на Шогун в заешки вариант.
😂
Човек (заек) не трябва да е прекалено самонадеян и самоуверен, че лесно ще загуби и вътрешния си мир, и хармонията с Вселената. Винаги трябва да се стреми да бъде по-добър от вчерашното си аз и за това в този смисъл все си е начинаещ. 😉

# 147
  • София
Толкова ми е жега и тегаво, че изобщо не ви разбирам философията за заека, но аз много приличам на него, когато спра да съм слънчева и се развихря. Даже и на поглед го докарвам. 😂

# 148
Аааааа, Слънчевата, немой така!
Айкидото е философия на мира все пак. 😂

# 149
  • София
Не съм запозната със зайците-самураи, но от 20 минути се чудя дали да умра от смях или от притеснение. Трампихме котките по стаи, голям купон. Тереза като цяло е бясна. Издуши всеки квадратен нанометър от трите места, на които най-често седи Уинстън. Такова безспирно душене почти половин час не бях виждала. Уинстън от своя страна е душил по същия начин в хола. Егати обонянието.
Май няма да е лесно, поне що се отнася до нея, той явно е адски добър за котка. Та така. Казах за какво ще използваме месец август и няма да е за море. 😆

Общи условия

Активация на акаунт