Ваканцията след ОСМИ клас - част 4!

• 28 128
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • у дома...

Избягвам да гледам политика. Такива циркове, тъпотии .....не вярвах, че могат да паднат толкова ниско и да се ринат в калта и да викат - пляскайте ни, вижте ни колко сме добри....
По-добре не бих могла да го кажа.

# 196
  • София
Аз  не планирам повече море.Не и БГ море.КОлкото и да  го обожавам и да съм  пристрастена към него, в тази ситуация ми звучи като наказание.ХОдихме през м.май,  ходихме   в началото на м. юли.Отчетох се.Ако изскочи вариант към септември се надявам да ида на  истинскто море зад граница.А сега  в тия жеги ми се ходи  нейде в планината на зелено и свежо.За няколко дни дори.Но не съм измислила къде.Приемам предложения  ако имате.
ЕХ, колко бързо минава времето във  ваканция.Ей сега ще се изтъркули и  август.Утре  наборката приключва курса.Днес е минал писмения тест на ДЕЛФ, утре ще имат устна част.
И  да пусна и аз една  снимка  на детето
Скрит текст:

# 197

Избягвам да гледам политика. Такива циркове, тъпотии .....не вярвах, че могат да паднат толкова ниско и да се ринат в калта и да викат - пляскайте ни, вижте ни колко сме добри....
По-добре не бих могла да го кажа.
                  И аз се опитвам да елиминирам цирковете,ама не ми се получава.У дома ТВ-то работи и през нощта та чувам от тук от там.Обикновено съм със слушалки и гледам филми на лаптопа,но...милият е като глух и ....съседите чуват новини и дебати.Сега е на мах олимпиадата. Yum Ща не ща .... в момента плувам от почти час! Направо физически усещам водата в басейна. Yum

# 198
  • Стара Загора
JoyJoyJoyJoy

И аз се опитвам да елиминирам цирковете,ама не ми се получава.У дома ТВ-то работи и през нощта та чувам от тук от там.Обикновено съм със слушалки и гледам филми на лаптопа,но...милият е като глух и ....съседите чуват новини и дебати.Сега е на мах олимпиадата. Yum Ща не ща .... в момента плувам от почти час! Направо физически усещам водата в басейна. Yum
хаххахах направо те видях:))))
Аз телевизор почти не гледам, за разлика от ММ. Аз съм в Чикаго Satisfied Гледам Полицаите от Чикаго и Пожарникарите от Чикаго. Едни пичове...едно чудо. Хич не ми пука за световното и политиката щом съм в Чикаго.Joy

# 199
Аз гледам едни карабинери във Венеция😛

# 200
  • Между гори и планини
Аз телевизора пускам тия дни. Свикнах си в ютуб, превъртам когато искам, няма реклами. Направо се изнервям от телевизията. Вчера се излъгах и гледах късните новини, следващата половин година няма да се прежаля.

# 201
  • у дома...
Сподели. Аз гледам едни полицаи в Карибите. Едните сигурно вече за седми път, ама то природа, то чудо...

# 202
  • Стара Загора
Сподели. Аз гледам едни полицаи в Карибите. Едните сигурно вече за седми път, ама то природа, то чудо...
Аз така Хавай 5-0 гледам. Като ударена с мокър парцал съм там. И едни други войничета гледам- един спец.отряд....и спя до едно военно.... Гледам на лаптоп, със слушалките...и мъркаща котка до мен. Това е вечер при мен

# 203
Хаха, аз ги гледам ни снимка, защото имам бойна задача да извадя снимки на хартия от последното ни  пътуването ни в Италия. 🙂

# 204
  • София
Аз гледам "Скъпи наследници", нищо, че веднъж вече съм го гледала половината.

# 205
  • София
Поздрави от морето и от мен - Слънчев бряг и Несебър -покрай децата. От 10г някъде не съм била на нашето море. Водата е топла, пясъка е ситен, на мен си ми харесва. Единствено лудницата ми идва в повече, но го преживявам. Виж половинката направо откача с толкова народ и отделно той обажава да се гмурка на фрий дайвинг, но тук  нямало нищо какво да се види или изобщо не се виждало. Каките се спасиха от нас и се присъединиха към безплатният лагер от СМГ, а малката е с най-добрата си приятелка. Странно ми е само с едно дете, на моменти и без Simple Smile
 Политика не мога да гледам, но репортажи или някои директни предавания от олимпиадата с удоволствие гледам.

# 206
  • у дома...
Обожавам летните олимпиади. Ама е леко непрофесионално да си ги пусна на работното място. Не за друго, ама се подвеждам и се заглеждам. Докато Цирка ми върви като фонов шум.

# 207
  • София
Ох, когато мога съм на Хавайските острови и си избирам къща. 😎

Когато ме остави малкото, де. Обикновено съм в някой анимиран свят. 🥴

# 208
  • София
Илит, колко малко е малкото Blush? И момченце или момиченце?
Младежът е на безплатния лагер от МОН. Лепнал е някакъв вирус. Първо приятел от стаята вчера, сега и младежът - повръщане, отпадналост... Притеснявам се, че не е писал от 3 часа, но пък може да спи и не искам да му звъня. Да се възстановява.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 15:54 от zazu1

# 209
Аз във филмите съм на вълна азиатски.То забравям за сюжета като се загледам в красотите на природата им.Гледам на руски.Там има всичко,което поискаш.
                    ТВ-то ми е фон.Като спре нощем и се събуждам. Smiling Imp Не,че спира,но му се случва.

ПП.Гледам гимнастиката и си мечтая да видим и нашия младеж от темата на следваща олимпиада.

Общи условия

Активация на акаунт