Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 743
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Всичките лайфове на Ханде и Керем с английски субтитри, събрани в едно, в рамките на 3 часа и половина.

# 226
Днес в ,,Aşk mantık intikam" пак нас гледаха Smile

# 227
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви една страхотна събота изпълнена с много настроение, положителни емоции и усмивки Wink

# 228
  • София
Animal Hatching Chick Гюнайдън, къзлар! Animal Hatching Chick

Днес съм ви подготвила колаж със скрийншоти на ЕдСер от предстоящия епизод. Balloon

Красиви, влюбени, щастливи… Вижте Еда - радва се като малко дете на играчка! Lollipop

И един мой любим кадър от миналия епизод - освен най-красивата двойка, за мен са и най-страстната. Sign Underage

Мислех да не коментирам захвата на Керем, но ще - да, на Керем, защото това си е Керем, не Серкан. Дръж, Керем, здраво дръж момичето! Така хубаво си е хванал Ханде, че мускулите му са се напрегнали и Бърборанка също се напрегна при тази гледка. Няма да ви описвам какво си мисля сега, че е твърде рано. Нека Славена довърши мислите ми… Давам й думата. Grinning

Nature Sparkles Чудна събота ви желая! Nature Sparkles

# 229
  • София
Добър ден момичета!  Пожалавам ви наистина един много спокоен и релаксиращ съботен ден!
Нека да го започнем с нещо разхладително. Може и с напитката на Керем "Lipton".

Тези дни съм на вълна ХанКер спомени!  И попаднах на този клип, в който Керем говори за  Ханде.
Цитат
Веднага щом срещнете Ханде Ерчел, тя е много мил човек.

https://twitter.com/francoments/status/1421246613759184896

Сега, когато вече я познава много добре, може би ще допълни, че тя е не само много "мил" човек, но е и "огън" жена".

Която той винаги гледа с такъв влюбен поглед...

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 10:34 от БлагаВест

# 230
Здравейте прохладен ден момичета
https://twitter.com/i/status/1421113538710548481

# 231
☀️Здравейте, слънчеви момичета! ☀️🌊Прекрасен е юли, любимият ми месец, прекрасно е лятото, чакам го винаги с трепет и винаги чудесно си изкарваме, морето е притегателна сила, за мен е винаги вълшебно! 🌊
Навестявах ви, макар и само от балкона, чудесни неща сте написали, както винаги, историите за втория шанс на момичетата много затрогващи! ❣️
Благодаря за всички истории, преводи, снимки, колажи, гифчета!💝
Признавам си, че виждам ХанКер повече в сериала напоследък, даже си казвам дано Ханде не е така истерична понякога като Еда! Серкан е всичко друго, но не и робот в този сезон. Пълнежите са ми малко повече на мен, може би защото се заплеснах по Островна приказка(чакам я с нетърпение - много сладка двойка са Алп и Айча: благодаря на Алекс, че и там се отчита с преводи💗), нашият сериал си ми е любов, ама има доста досадни за мен сцени. В защита на Серкан да кажа, че съм сигурна - неговата татуировка ще бъде на място близко до това, където и Еда я е преместила, така си мисля. 😉 В новия епизод ще си видят татуировките. 🙂
O. А., надявам се всичко да е наред с твоите близки! ♥️
Понеже си говорим за всичко тук да си кажа, че много се радвам на Джей Ло и Бен Афлек, симпатични са ми, искрено им се радвам, макар да не съм следила предишните им връзки отблизо! Ето още един втори шанс, красиво и истинско им се получава!
Прекрасен, свеж и удовлетворяващ уикенд за всички! 🌺

# 232
  • Кърджали
Ели, и на мен доста ми хареса Островната приказка. От всипки сериали, които загледах този сезон този ми се струваше с най-малко потенциал, па накрая най ми допадна. Към другите леко губя интерес, но нашите и Приказката ми задържат вниманието.

# 233
Здравейте момичета,
леки и спокойни почивни дни!

И едно откритие от ФБ от последния епизод Trollface

# 234
  • София
Привет!
Аз също гледам и харесвам Островна приказка. Има ли група в вг-мама?

# 235
Привет!
Аз също гледам и харесвам Островна приказка. Има ли група в вг-мама?
Заповядай: https://m.bg-mamma.com/?topic=1352424 💓

# 236
Ново от Керем:

https://twitter.com/i/status/1421484930589151234

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 18:12 от mi_si

# 237
  • София
Запалени фенки са подарили на Керем снимка в рамка, на която са Ханде и Керем от Новогодишната им фотосесия.

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1421483316759433227

Етапите през които премина Керем за една година!
Цитат
Не бъркайте плодовете и зеленчуците!

Цитат
Няма любов!

Цитат
Обичам родината си!

Цитат
Животът е красив!

Цитат
Аз имам късмет!

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 19:16 от БлагаВест

# 238
Керем е благодарил на феновете за подаръка  Simple Smile

Бро е напълно права, това не е Серкан, а Керем... и май от време на време забравят, че все пак са в сериала, а не в реала Stuck Out Tongue Winking Eye Gift Heart

# 239
  • Пришълец
Това като нищо ще се окаже същата рокля, която Серкан й е купил от Париж за един от изминалите рождени дни.

Сценарист и режисьор са на страната на феновете и оставят Ханде и Керем да играят така както им идва отвътре, че да намажем и ние като се порадваме на гледката Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт