Кукундрела плавници нахлува, за рабута не ще да чува - 106!

• 18 111
  • 790
  •   1
Отговори
# 195
Туй за Соулчиту да отработва движенията.

И да фнимава откъм куя стран гърми Simple Smile

Те туй е прайлната пузиция

Нерку, знам ли, сигур ше требе помощ, то големо гънене пада кат гледам, и у лево, и у десно. Joy

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 02:11 от labrex

# 196
Турям кайвету....

И пунеже е понеделник и нещу за душата.....

# 197
  • тук, на мястото си
Дубрутру,  кукундрелки - хубавелки!

# 198
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
соулчеееее, срам те бИло! торта със солен карамел... аааааааааааааа.

и позата с навирените крака съм провала. веднъж! Боже упази! Wink

# 199
  • загубено
Добрииии,на харизън кон.........
Пу ,цялата торта за мен Imp

Соучи,за кофиту и туртету Heart

Станах по тъмно,някви идиоти водеха разговор с елементи на крясъци . Цялата улица кънти,ама все едно са 20 души,те
3—ма. Вдигам щората,поемам въздух да зея и поглеждам още 5/6 съседа готови да ръмжат. Размислих,кофа с вода ми се видя по убаво наказание,ама съседа ги подкара.  20 мин пререкания и псувни. Тъпи .....не мога да напиша кво мисля че ш мъ банат за расизъм. Пия 1234567 кафе и мисля да ги къпя с лигена от утре.
Оплакъх съ.

# 200
Неркъ, не са ядосвай, душа.....тегли им една нашенска и си напрей едно коктейлче....

Тъкмо нагънах едно сладоледче, вече нищу не мой да ма ядоса.

Само дету у Лидл преди час ми дигнаха кръвното. Нал сега са пазарува с неква карта и купони от телефона. Обаче нещо не минава на касата намалението и оная касиерка ми вика - Не може с намаление. Само на редовна цена. И аз..... RageRageRage Викам ѝ - Вий пудигравате ли ми съ нещо....!?!?!?!?!?!? Оная - ами технически проблем имало..... Рекох - ше дода пак довечера, глейте да са е упрайл проблемът МУ....!!!!!

# 201
А добар ви слид убяд!
Соулче, секи пат кат ме питат ползвам ли Лидл плюс се им викам кога си опрайте прублемите с плюса, тогиз. Немам времи за губене по касите, ту на касиерката нещо не и ясно, ту нещу другу има, аз сам ги зарезала. И с минус плюса си ми е добре. Simple Smile

Нерку, изеди ли целата тортишка? И аз искам, ина апка барим. Некой да даде рецептичка, ше си я набъркам у къщи сал за мен си.

Ей, гу Алфича убуу ни желай да ни срещами идиоти, ама то нема де да съ дениш, насекъдя са. Туйто, ку щеш.......

# 202
нери, бре! аз много харесвам солен карамел. но няма. тюх! Sad а и не бива. два пъти тюх!

# 203
Що, бе, Добри, да не бива? Чи той сулен кармелът, пък и нема цела торта да ядеш я! Joy Малей, умиргам си за сладко-солено-кисело и подобни кумбинаций.

# 204
щото уж се пазя. ИР не прощава, ама и аз съм силно несериозна. Sad

# 205
  • загубено
Ко стаа?

Наех готвач за обед Imp
Аре идвайте .

# 206
ухууу, Неркууу, ама но жежку там при тебе с тоз готвач.....да не съ изгуриш някак си....

Чеки да та ухладя!!!!

# 207
Неркооо, земи му наготви на тоя готвач, че кат гледам на първио пат тениската му утиде, на следващио не знам кво ше му пострада. Пък после........неустойка ши му искаш! Joy

# 208
  • загубено
ухууу, Неркууу, ама но жежку там при тебе с тоз готвач.....да не съ изгуриш някак си....

Чеки да та ухладя!!!!

Юхуууууууу

Joy

Лабриии,как шму готвя? Чи аз за кво съм гу зела,хамаха Joy
Ако исках да готвя,тоя за кво ми е Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 209
Нерку, пращам ти спасител, че шъ съ удавиш с таз маса за гладене......

Общи условия

Активация на акаунт