Кукундрела плавници нахлува, за рабута не ще да чува - 106!

• 18 121
  • 790
  •   1
Отговори
# 210
Скрит текст:
ухууу, Неркууу, ама но жежку там при тебе с тоз готвач.....да не съ изгуриш някак си....

Чеки да та ухладя!!!!

Юхуууууууу

Joy

Лабриии,как шму готвя? Чи аз за кво съм гу зела,хамаха Joy
Ако исках да готвя,тоя за кво ми е Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Ма, Нерко, той тоя за готвене не става, ни гу ли видиш, че за друго става! Joy
Ама, почекай, че съ не знай Солчиту къв спасител ш,ти прати, може и по-да става от готвача!

# 211
  • загубено
Нерку, пращам ти спасител, че шъ съ удавиш с таз маса за гладене......

А супер,шъ съ цъмбуркам спокойно.

Тоа що тъ вика?
Картофи ли ш купайти? Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

За кво друго ,Лабри? Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 17:41 от neraiida

# 212

Уф, ма Неркооо, и сам го чела туй, и па са хилих като зелка, ама на глас! Окол мен са чудиха кво мий, па и те взеха да съ хилондрят! Е, накрая за награда им дадох да пручетат! Joy

Е, що сега майна разказчиту? Ма тамън го беше натъманила баш наепично место! Grinning

# 213
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чудя се да си сменя ли снимката....

# 214
  • загубено
Лабри,
Бях го постнала малко по напред и го купирах за една група. Не знам що съ появи тъй. Телефонкенът ми пада няколко пъти и пейства когат си иска.
После ще го пейстна пак.
Инак да епичен е Joy

# 215
Ама и така го беше наместила по средата на моити бисири, ма тамън на место съ беши получило! Мислех, че нарочно си го направила! Joy

# 216
  • загубено
Хаха, видях като побликувах и го изтрих Joy

Епичен разказ! С глас се смях, а по едно време ми се и дорева:
☀️☀️☀️

На този ден преди 15 години се появи Магдалена.

Боже, раждането беше епичен резил!
За да стане ясно, че думата епичен е използвана уместно, ще кажа само, че на следващата година, като се появих за раждането на Дара, ме посрещнаха с думите
"Госпожа, нима идвате за второ раждане толкоз скоро" ?
Да те разпознаят на Пещерско в родилното, година и три месеца по- късно, при положение, че на вечер се раждат 7-10 бебета, явно доста си се постарал.
Та.
Него ден петък, жега от сутринта, се помъквам рано да пия кафе с приятелка.Сядам, поръчвам и се почнааааааааа.
Ще раждам, да идва Атанас!

Хващаме такси и след час вече съм налична в болницата. Ей тъй, от стола на кафенето се телепортирах направо там.
По принцип съм куражлия и излишни драми няма, но в тоя случай мога да се закълна, че ако се бе наложило да пледирам временна невменяемост, единодушно всички биха се съгласили, че друго немож да е.
В мен се всели некво същество дето не знае какво прави,  ма го прави със Сички Сили спонсорирани от УжасТ!
От вратата стана ясно, че се задава проблем. Викат ми: охоооо, Вие сте от ония,...ма я се успокойте малко, всичко, ще е наред.
Ко? От ония? Че аз съм баш на върха на тая пирамида от жени, дет не знаеш ко да ги правиш докът родят.
Тоалети, моалети ...легло и хоризонтално.
Ако са правили разбор на поведението ми, със сигурност са осъзнали, че допуснаха стратегическа грешка.  Да пльоснеш неква луда под прозорец, дето слънцето бавно и пече мозъка на 40 градуса, е предпоставка за последвалите събития.
Към момента на моята поява има още 8 жени, които кротко си търпят и чакат ред.
Бах тия контракции.....
Викам тия нещо са се объркали, напъна отвътре предполага да са появи дете първи клас.
Уплаших се, че няма да се справят и скъсах резко синджира с реалността и добрите обноски. Цирка продължи 10 часа .През това време успях:

Предродилна зала
1. Да сваля панталона на акушерката и да са докопам до парцала, с който бършеше машината до главата ми, и хубаво да си омажа лицето с него, исках да пия и вода от кофата.
2. Да апелирам от високата трибуна на болничното легло за “сдобиванесъссърца, щото вие такива нямате"!
3. Да подстрекая другите потърпевши, да викат силно, а не лицемерно да са стискат. Дет са вика един път ша раждаш, ша ни изтърпят.
4.Да търся точен размер на ръката на лекаря, щот ми се видя много голяма и не пасва според стандартите за гинеколожка употреба.
5. Да уя като чакал, независимо дали имам или не контракции.
6.Да искам среща с ръководството и незабавно закупуване на нови щори.
7. Да питам във всеки свободен от други дейности момент другарките по съдба "Всички живи ли са?" и "Нали няма да умрем" ( тва на фона на жена, дето небрежно си вееше с некъв лист)

.............
Родилна зала ( същинската част)
1. Успях да се откопча при влизане и да хукна по гол гъз из залата .
2. Кат кандисах да са качвам на магарето, държах "Никой да не ма пипа, щот мъжА ми е отвън", на първото дигане на крака са отказах и реших, че е време да си ходя. Започнаха преговори.
3. Те победиха, а аз нищо не чувах от инструкциите, щот НЕ МЛЪКНАХ!
4.Не знам как ставаше така, че всеки път кат трябваше да напъвам, сички сили ги хвърлях в концентриран вик от дълбините на Земята, за работа по същество  нищо не оставаше.
5.За някакви секунди припаднах, май ма свестиха с шамар.
6. Извикаха подкрепление ( разбирайте колеги дет да видят това чудо). Такива глупости съм говорила, че отделението се тресеше от смях на фона на мойта битка за живот.
7. Родиха ГООоооооооооооооооооо
Не помня името на лекаря, ма е първият мъж родил чрез чуждо тяло,  свърши сичката работа ....
8. Заподозрях подмяна на бебето
Чаках първолак, показаха ми бебе 2850 кг.
9.Кандисах!

Последна фаза ( манипулации следродилни)
1. Преговори за заслужена почивка. Не може ли утре да продължим.
2.Рев как от мен нищо не е останало и по- добре да не си правят труда да ШИЯТ тая съсипия.
3 използване на краката като лост, да копна лекаря под мишниците в опит да го вдигна и изхвърля.
4. Край на манипулациите и осъзнаване, че имам бебе.
5. Пълна ахница и прилив на неимоверна гордост от добре свършената работа .....от моя страна.

Междувременно са излизали сестри да  питат
"Чийна е таз жена" "Има ли неква вълшебна реплика дет да ма свърне"? ....и казвайте ги тия неща беее, че водите туй нящо.( Всичко съпроводено със много смях)
Атанас е изпушил две кутии цигари, взрян в икона на Христос върху кибрит.

За да стане още по- ясен колосалният размер на това падение, съм длъжна да кажа, че нямам никакво оправдание . Бях качила 9 кг. през бременността, върху 53 и в чудесна физическа форма. Седмица преди това се чепих върху маса да боядисам тавана.
Нямам в крайна сметка нито  един шев РЕАЛЕН. (жената дето си вееше с листа, бе с 30-32 бр.)  В нито един момент не е имало заплаха за мен или бебето ....раждане по- учебник
Съзирам планувано представление от страна на Всевишният, за разтоварване и забава  на цял етаж медицински персонал.

На изпроводяк към стаята, седнала на носилката, с високо вдигнати ръце, като Цезар в колесница на почетна обиколка на Колизеума виках с пълно гърло
"Аз го родих това бебе"... добре че не съм решила да го дигна над глава та си кат Цар Лъв.
Атанас: "Ти го роди, браво душо ,ти си Герой'!
Муахахха  и героя😂!

Честита да ни е Магдалена!

П.п. как Атанас ми донесе корсета от сватбата за изписването, (па ми забрави гащите) в комбинация с фру- фру нощница и боти....догодина по същото време.
Сега само, ще кажа, че от болницата си тръгнахме с ладата на татко, цялата в слама,щот беше товарил бали за конете ,аз със корсет и по гол гъз, Атанас с работни дрехи и Магдалена, която беше олицетворение на Снежанка в некъв пънк вариант.
Щастието бе безмерно!

# несиединственатабългарскамайкаюнашка

Марина Георгиева

Ако ти се чете нещо смешно и не си чела
Никола Крумов препоръчвам ти го.
Аз цвилих в самолета мин година. Чак малкият вика ,казвай кво е толкоз смешно че не ме оставяш да спя Joy

# 217
Хаха, видях като побликувах и го изтрих Joy

Скрит текст:
Епичен разказ! С глас се смях, а по едно време ми се и дорева:
☀️☀️☀️

На този ден преди 15 години се появи Магдалена.

Боже, раждането беше епичен резил!
За да стане ясно, че думата епичен е използвана уместно, ще кажа само, че на следващата година, като се появих за раждането на Дара, ме посрещнаха с думите
"Госпожа, нима идвате за второ раждане толкоз скоро" ?
Да те разпознаят на Пещерско в родилното, година и три месеца по- късно, при положение, че на вечер се раждат 7-10 бебета, явно доста си се постарал.
Та.
Него ден петък, жега от сутринта, се помъквам рано да пия кафе с приятелка.Сядам, поръчвам и се почнааааааааа.
Ще раждам, да идва Атанас!

Хващаме такси и след час вече съм налична в болницата. Ей тъй, от стола на кафенето се телепортирах направо там.
По принцип съм куражлия и излишни драми няма, но в тоя случай мога да се закълна, че ако се бе наложило да пледирам временна невменяемост, единодушно всички биха се съгласили, че друго немож да е.
В мен се всели некво същество дето не знае какво прави,  ма го прави със Сички Сили спонсорирани от УжасТ!
От вратата стана ясно, че се задава проблем. Викат ми: охоооо, Вие сте от ония,...ма я се успокойте малко, всичко, ще е наред.
Ко? От ония? Че аз съм баш на върха на тая пирамида от жени, дет не знаеш ко да ги правиш докът родят.
Тоалети, моалети ...легло и хоризонтално.
Ако са правили разбор на поведението ми, със сигурност са осъзнали, че допуснаха стратегическа грешка.  Да пльоснеш неква луда под прозорец, дето слънцето бавно и пече мозъка на 40 градуса, е предпоставка за последвалите събития.
Към момента на моята поява има още 8 жени, които кротко си търпят и чакат ред.
Бах тия контракции.....
Викам тия нещо са се объркали, напъна отвътре предполага да са появи дете първи клас.
Уплаших се, че няма да се справят и скъсах резко синджира с реалността и добрите обноски. Цирка продължи 10 часа .През това време успях:

Предродилна зала
1. Да сваля панталона на акушерката и да са докопам до парцала, с който бършеше машината до главата ми, и хубаво да си омажа лицето с него, исках да пия и вода от кофата.
2. Да апелирам от високата трибуна на болничното легло за “сдобиванесъссърца, щото вие такива нямате"!
3. Да подстрекая другите потърпевши, да викат силно, а не лицемерно да са стискат. Дет са вика един път ша раждаш, ша ни изтърпят.
4.Да търся точен размер на ръката на лекаря, щот ми се видя много голяма и не пасва според стандартите за гинеколожка употреба.
5. Да уя като чакал, независимо дали имам или не контракции.
6.Да искам среща с ръководството и незабавно закупуване на нови щори.
7. Да питам във всеки свободен от други дейности момент другарките по съдба "Всички живи ли са?" и "Нали няма да умрем" ( тва на фона на жена, дето небрежно си вееше с некъв лист)

.............
Родилна зала ( същинската част)
1. Успях да се откопча при влизане и да хукна по гол гъз из залата .
2. Кат кандисах да са качвам на магарето, държах "Никой да не ма пипа, щот мъжА ми е отвън", на първото дигане на крака са отказах и реших, че е време да си ходя. Започнаха преговори.
3. Те победиха, а аз нищо не чувах от инструкциите, щот НЕ МЛЪКНАХ!
4.Не знам как ставаше така, че всеки път кат трябваше да напъвам, сички сили ги хвърлях в концентриран вик от дълбините на Земята, за работа по същество  нищо не оставаше.
5.За някакви секунди припаднах, май ма свестиха с шамар.
6. Извикаха подкрепление ( разбирайте колеги дет да видят това чудо). Такива глупости съм говорила, че отделението се тресеше от смях на фона на мойта битка за живот.
7. Родиха ГООоооооооооооооооооо
Не помня името на лекаря, ма е първият мъж родил чрез чуждо тяло,  свърши сичката работа ....
8. Заподозрях подмяна на бебето
Чаках първолак, показаха ми бебе 2850 кг.
9.Кандисах!

Последна фаза ( манипулации следродилни)
1. Преговори за заслужена почивка. Не може ли утре да продължим.
2.Рев как от мен нищо не е останало и по- добре да не си правят труда да ШИЯТ тая съсипия.
3 използване на краката като лост, да копна лекаря под мишниците в опит да го вдигна и изхвърля.
4. Край на манипулациите и осъзнаване, че имам бебе.
5. Пълна ахница и прилив на неимоверна гордост от добре свършената работа .....от моя страна.

Междувременно са излизали сестри да  питат
"Чийна е таз жена" "Има ли неква вълшебна реплика дет да ма свърне"? ....и казвайте ги тия неща беее, че водите туй нящо.( Всичко съпроводено със много смях)
Атанас е изпушил две кутии цигари, взрян в икона на Христос върху кибрит.

За да стане още по- ясен колосалният размер на това падение, съм длъжна да кажа, че нямам никакво оправдание . Бях качила 9 кг. през бременността, върху 53 и в чудесна физическа форма. Седмица преди това се чепих върху маса да боядисам тавана.
Нямам в крайна сметка нито  един шев РЕАЛЕН. (жената дето си вееше с листа, бе с 30-32 бр.)  В нито един момент не е имало заплаха за мен или бебето ....раждане по- учебник
Съзирам планувано представление от страна на Всевишният, за разтоварване и забава  на цял етаж медицински персонал.

На изпроводяк към стаята, седнала на носилката, с високо вдигнати ръце, като Цезар в колесница на почетна обиколка на Колизеума виках с пълно гърло
"Аз го родих това бебе"... добре че не съм решила да го дигна над глава та си кат Цар Лъв.
Атанас: "Ти го роди, браво душо ,ти си Герой'!
Муахахха  и героя😂!

Честита да ни е Магдалена!

П.п. как Атанас ми донесе корсета от сватбата за изписването, (па ми забрави гащите) в комбинация с фру- фру нощница и боти....догодина по същото време.
Сега само, ще кажа, че от болницата си тръгнахме с ладата на татко, цялата в слама,щот беше товарил бали за конете ,аз със корсет и по гол гъз, Атанас с работни дрехи и Магдалена, която беше олицетворение на Снежанка в некъв пънк вариант.
Щастието бе безмерно!

# несиединственатабългарскамайкаюнашка

Марина Георгиева

Ако ти се чете нещо смешно и не си чела
Никола Крумов препоръчвам ти го.
Аз цвилих в самолета мин година. Чак малкият вика ,казвай кво е толкоз смешно че не ме оставяш да спя Joy

Тоз ли? Срам и позор, ма ич гу и не знам, ни сам го чувАла. Тенкю ти, ще го преслушам. Аз, щот по кримки си падам, та май колкото чета, все са за убивства. Joy Ама в това тегаво време не е лошо и нещо по-свежо да вземе човек.
А тук, малко по-долце, откъс подобен на твоя, за цвилене. Simple Smile

# 218
  • загубено
Да този е .
Голям хилеж пада Joy

# 219
Аз нали съм си дръта, аресвам Васил Цонев....примерну тази му книга:

# 220
  • Куциндрел
Сваки, ни знам ко си публикувала, ма ша ми купиш ли нещо?
https://scontent.fsof8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/fr/cp0/e15/ … 3&oe=612AA7BB

# 221
  • Оптимист по принуда
Сваки, ни знам ко си публикувала, ма ша ми купиш ли нещо?
https://scontent.fsof8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/fr/cp0/e15/ … p;amp;oe=612AA7BB
ХондоК??? Joy

Ида тутАкси

Ставайтииии, туряйти кафе, микица Sunglasses

# 222
Морнинг!Аз отиам на тръстиката.

Айди ма,Демо,де одиш,липсваш тука!
Нерке,пручетох ей тува ⬇️ и се сетих за теб.😬🤗

Дуде ли си маминия убавец?

# 223
Ай, ДУ на сите. Турям пучерпка, че нещу именНичкъ съм неска....

# 224
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ауууууу, бейлис и торта "Шрек"!
глезиш ме нещо. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт