Кукундрела плавници нахлува, за рабута не ще да чува - 106!

• 18 127
  • 790
  •   1
Отговори
# 225
Шрекът гу нимоа пунасям, ама тортичката шреккк, мммм Че и Бейлисчи...

Соулче, жива-здрава да си, да ти векува имиту!

# 226
  • загубено
Соучи,  честит празник! Heart
Да ти е живо и здраво името! Kiss
Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Сънши Joy
То кат в оня виц,
Бурна нощ след с**кс мъжът каззва че ще отиде да пие вода от хладилника. От другата стая свекървата се провиква:” как така студена вода,както си се попотил...”:joy:

Дуде си убавецъ,само му се забил морски таралеж в кракът но последният ден. Вадихме бодли и той не гъква, Joy казах му че а гъкне следващият път когато ще отиде сам на море е като навърши 40 Joy

Сваки, ни знам ко си публикувала, ма ша ми купиш ли нещо?
https://scontent.fsof8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/fr/cp0/e15/ … p;amp;oe=612AA7BB

Леле къв избур Joy избирай Joy

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 227
Скрит текст:
Соучи,  честит празник! Heart
Да ти е живо и здраво името! Kiss
Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Сънши Joy
То кат в оня виц,
Бурна нощ след с**кс мъжът каззва че ще отиде да пие вода от хладилника. От другата стая свекървата се провиква:” как така студена вода,както си се попотил...”:joy:

Дуде си убавецъ,само му се забил морски таралеж в кракът но последният ден. Вадихме бодли и той не гъква, Joy казах му че а гъкне следващият път когато ще отиде сам на море е като навърши 40 Joy

Скрит текст:
Сваки, ни знам ко си публикувала, ма ша ми купиш ли нещо?
https://scontent.fsof8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/fr/cp0/e15/ … p;amp;oe=612AA7BB

Леле къв избур Joy избирай Joy

Stuck Out Tongue Winking Eye

Леле, Неркууу, ма ти баш кат свекървити ут вицувити. Ду 40-сет лазарника ши му казваш на човеко ко да прай и куга. А па дано та послуша.....Joy

Айди ощи идин виц, койт има униформен, да фнимаа с униформити.

Прибира се късно полицай, съблича униформата и тъкмо ще влиза в спалнята, жена му нежно:
- Гълъбче, нали ме обичаш. Иди в денонощния зад блока и купи едно хубаво шише да пийнем и ще ти покажа чудеса в спалнята...
Облякъл той пак униформата, отива в магазина, продавачът пита:
- Комшу, ти да не си сменил работата?
- Що, бе?
- Ми к'ва е тая пожарникарска униформа?

Те и моите синковци едно време, като се прибираха военните от работа, изсипваха се от служебния рейс пред блока, по всяка шапка викаха "татеее" и аз съ изтрепвах да ги свалям от прозореца. Доде одърпам единия, другият пак се яхнал и вика като луд. Бяхме на първия етаж тогава. Simple Smile

# 228
Жива и здрава,Соучи! 🤗

# 229
  • Куциндрел
Хилоу.

Демо, ко прай кучиту?

Сваки, дай шикаладъ!

Соучи, чистит Соучинден. Със здрави да си носиш имиту! Kissing Heart

# 230
Тенкю ви, кукита, сия ша врътна ина суфръ.....

# 231
Сес, къв е тоя GANGNAM STYLE дет сте го пудкарале?

Соулче, страотна суфра! Зафърлям тая гола ямболка, дет сам я зарупала и съ примъквам! Joy

# 232
Лабриии, аку седна на тъз софра, няа да стана, направо ше се изтъркалям после.....хахахха

Ама тебе та видох, ноо си скромна с туй ябълче.

# 233
Скрит текст:
Лабриии, аку седна на тъз софра, няа да стана, направо ше се изтъркалям после.....хахахха

Ама тебе та видох, ноо си скромна с туй ябълче.

Аха, етЕ същата убост сам, се едно мен мъй щракнал некой, едно кам едно. Joy Рупкам си кротко-кротко, кат нема кой суфра да ми тури, па мен ма мързиии.......Simple Smile

# 234
  • загубено
Лабри, лая си аз мъ кой ли мъ чуй Joy от сега мъ е почнъл,че иска да учи презокеански университет. Ама където му е късметът. Не го държа изкъсо изобщо. Вярвам му много,той си знае издъни ли се става лошо. Има пълна свобода, дано не съжалявам някога.

А  сваксииии,знаеш ти нещо Joy шоколад а Joy

Соучи,га шъ е партиту? Да доведъ кумпания? Пожарникари ли искаш или други ? Imp Joy  Joy

# 235
Нерку,  велкоме.  Води сякви гадуве,  ама са носят йедене и  пийене.

# 236
  • Countryside
Бонджорно, бамбини! Комон сава?

Соулски, чистита да си! Ут здрави и пара дан съ утървеш! Ай, наздрави!

# 237
  • загубено
Хилоу пипъл .
Де стеееее? Голямо затишие настанало тук.

Криете ли сееее Joy Joy
Хм ..... Joy Joy

П.С.
Стиснете по един палец утре плииз Kissing Heart

# 238
Ша стискаме, Нерку, даже по четири - два на ръцете и два на краката!!!!

Сия няа та питам за какво, посли да са пуфалиш!!!!

# 239
  • Countryside
Хилоу, евребаре!

Ша стисками Нерку! И аз като Соулчиту съм яла кукоши крак и ша искам да се пуфалиш после!

Общи условия

Активация на акаунт