Кукундрела плавници нахлува, за рабута не ще да чува - 106!

• 18 145
  • 790
  •   1
Отговори
# 300
Ставайте, бре! Денят започва....

# 301
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ако напиша "*ши*" ще ми дадат ли диплома? Wink

в един съм на нещо като родителска среща.
от сега тръпна. стиснете палци, че ми е първа и не знам какво да очаквам. Simple Smile

# 302
Стискаме, да са пуфалиш после!!!

# 303
тя е обща, Горинич още не е заработил да ме викат индивидуално, но пак си е тръпка.
Simple Smile учебните мами ще ме разберат, а и останалите, признайте, че като чуете "родителска среща" ви се накожва ежата като на Кукундрелин  ежко. Wink

# 304
  • Куциндрел
Значи, шъ съибъ сички банки, да земат да се натаковат сами. Пууу, ша ма разкарват постоянно за тяхни греши до офисите им.

# 305
Значи, шъ съибъ сички банки, да земат да се натаковат сами. Пууу, ша ма разкарват постоянно за тяхни греши до офисите им.

Такиви са, Цецу, не са идосвъй, ам си сипи ино вино!!!!

# 306
  • Куциндрел
Ам дадоха ми бял лист да пиша молба за едни такси за възстановяване, ама аз написах жалба. Joy
Момата на гишето веднага тръгна да се тръшка, ама що така, ама ние сме Ви обяснили, ама то щяха да се възстановят и без молба, просто сте тука и за това.
Викам - какоууу, ам аз при вас пътека правя, името сте ми объркали, такси ми слагате, сървъра се срива, не приемате плащане към сметка, аз освен да ходя по офисите ви си имам и друга работа. Imp
Накрая писах молба и й обещах, че ще си ходя на офиса до нас пак, щото там момчето на гишето вече достатъчно е психиран от мен.

# 307
  • Countryside
Добри, пу белите държави родителските срещи са индивидуални, пу 15мин за всяко чааве. Ся ни ви знам даскалуту, ама ку е интърнешънъл пучти на 100% така ще е. Туй дет въ викат изначале си е за запузнаване, тъй че спокс!

Цец, ко речи? Банките не са наядуха начи.
И мен мъ викат щот ного пара съм имала да прая некви инвестиции...ши падна. И то в клона дет съм уткрила сметката приди 100гудини и дет ми е на лалинката...ай сиктир, ина банка ши мъ разкарват из цела София. Ми ши са мръдни дъту ду удобин за мени клон ку тряя, заплат зима се пак Joy

Хахах, дучетух... Joy психирала си ги викаш Joy брау, ила да психираш и моити Joy

# 308
  • Куциндрел
Букетчи, отиваш у близкия офис до вас и искаш да ти прифърлат всички карти и подобни нища в него. Това установих, чи могат да напраат кат сменяха вида карти на банката и ходих до близкия офис да им мрънкам, чи за сяка карта тряя ходя да им казвам да ми е пращат тука. Joy Така чи офиса ми е сменен, само дето и той си смини адреса, ама ся научих, че е пак до нас.

Ам имиту ми объркали фитките прости, дето ми казаха - ам сменихме сървъра минете през наш офис за актуализиране на данни, щото явно тук лични данни със смяна на сървъра ни са прихвърлят. И опс - написали ма с друго бащино име, по-странно от истинското ми даже. И днес по единия от въпросите ми от централата са чува - ам да не би да е била с грешни данни в базата ни? И тая от гишето вика - аха, сега й ги оправих, наша грешка.
Заслужават си и за добър ден жалби тея фитки наскубани.

# 309
Букетчи, тъй кат имаш ноо пари, штъ турмозят. Виж, аз кат няам, никуй не са занимава с мене..... Trollface

Цецу, аз така са карах с един убостник, че зарад тяхна грешка /Уникредит/ тряа са разкарвам до офис, при тува два пъти в работно време. Че и вътре една бърза кака, час и половина чаках на опашка..... Ноо са бях изнервила, ама няма управия, само съ ядосваш. Ти убу си кги насолила, тъй че по-дубре не съ идосвъй, ам им тегли една дълга нашенска.....

# 310
  • Куциндрел
Ам да си отварят пак офиса до нас, чи там кат пристъпя само и младежа, при който все избирам да седна, веднага се накокошинва. Joy Голям ми е кеф. После му викам - ми Вие не сте виновен, ама ко да напраа кат сте въ сложили при клентите?
Букетчи, кажи на банката, чи не щеш инвестиции, ами ти е кеф да гледаш колко много пара имаш, за туй ги трупаш. Ако може и те да ти дадат някой леф отгоре, ще е прикрасну. Joy

# 311
в една местна данъчна служба така ми бяха объркали имената.
 как бяха преписвали от декларацията (искаха я напечатана на пишеща машина, та и там дадой 10 лЪва), ама само първите букви съвпадаха, та си беше шах с пешка.
отивам да си я оправят, "ама не може! т'ва А вкарано в компуръра!"
както сте го вкарали, така го изкарвайте, че нещо започвам да се изнервям!" - не можело.
така ли! айде при шефката.
 те тичаха пред мен да подготвят почвата един вид.
влизам, там едно недоузряло ми подава карирано листче да подам молба за промяна, ама да съм знаела, че се разглежда и може да не я удовлетворят. и таксичка някаква се плащала.
моля!?
и започнах.
"жалба, срещу лицето.... допуснало грешка при преписване на имената, което се явява предпоставка за злоупотреба с имота... некомпетентност или корупционна схема... предложение немдлено да се поправи грешката, а лицето да бъде върнато в първи клас за да освежи познанията си за буквите и да подобри уменията си в зрителните диктовки..."
посиняха.
а аз пиша и от време на време питам за имената им за да не объркам нещо в жалбата.

оказа се, че може да се поправи веднага, без молби и без таксичка. Wink

# 312
  • Куциндрел
А на сичкуту отгоре момата на бюроту в банката 3 пъти коментира мои плащания към разни обекти. Викам - докат съм изрядна с вас не ви влиза в работата аз за кво си харча парите. А и да не съм - пак не ви влиза в работа. Повече не коментира.

Ай, чи стана времи за 3туту кайве.

# 313
  • загубено
Ахой банда.

Като чуя за сбъркани данни и ме втрисъ.
Моето сложну име го бъркат постоянно.
В началото се карах,обеснявах най— накрая вдигнах ръце изчаквам служителката да го препише от паспортът ми да натисне сейф . Проверявам, винаги е грешно и ги питам за шефът им. Не се карам вече,не споря не хабя излишни нерви. Имам чувството че ги назначават с 1 клас.
Тъй че администрацията и тук е ” на ниво” Joy

Водих децата на зъбар.
Голямото се размина с пломба,малкото има 2. Това е наказание,ходенето с дребното на зъбар.

# 314
  • Куциндрел
Сваке, със зет ти е същуту. Преглалаг заедно да ги пращаме двамата, хем да си страдат един на друг и да са разбират. Joy
Оф, таз седмица тряя стягам чаве за школо. Той от сега протрива ръца за книжарницата ко искал да си купи. Аз само тряя приготвя парата.

Общи условия

Активация на акаунт