Кукундрела плавници нахлува, за рабута не ще да чува - 106!

• 18 142
  • 790
  •   1
Отговори
# 285
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Яла, Яла, на чист музовирски. Wink

# 286
  • загубено
Честит ви празник!

Букетче, закъсняф за кофиту. Изпиха го гадовете,нема за мен Joy

Мързи мъ. Захладня ,изключих климатика ,извадих одеало Joy
Ей тъй най обичам,да няя муи и да не съ потя Joy

Ето ви идея за двечеркъ.

# 287
Честит Ви празник и ут мене! Ей гу моя хубостник родолюбец!!!!

Нерку, ноо си фешън, дарлинг.....ша убереш овацийте!!!!

# 288
Враца, Враца...
на екскурзийка ли сте? идете до Божия мост, ако не сте ходили.
Simple Smile

нери, ти си модна икона! и точно зелени трябва да са чорапите. Wink няма да обяснявам защо. Simple Smile

# 289
Добри, туй е от оня ден. Ходихме до Леденика /не ми хареса/ и до Регионалния исторически музей /хареса ми/. Мислехме и до Околчица да идем, но се оказа, че не може с кола до там.....или просто не намерихме пътя.

# 290
той е доста път за пеша, иначе след Враца по пътя към Мездра.
минава се през едни малки селца, и не стига съвсем до горе май.

какво се е объркало в Леденика? ходили сме там мног пъти, винаги е било чудно.
а в етнографския? Simple Smile да видите грамофон "Куче" марка и да ви пуснат хорце на Дико Илиев?

# 291
Този е пътят  , който показва и навигацията, но след първото село става едно малко и черно пътче, доста стръмно и ММ каза, че 8 км (колкото показваше, че има до горе) няма как да кара по това и се върнахме.

Леденика - как да кажа, за скромната сума от 28 лв. за тримата обиколката беше 15 мин. (една зала "концертна" и по стълбичките до езерото на желанията, после излизаш от пещерата) и сигурно имаше по 100 човека в група, въпреки че уж има мерки....

# 292
ммм, преди бяха не повече от 10. и цената не беша тая...
пещерата не е голяма като Магурата, но май имаше и повече от концертната зала и езерцето горе.
Sad

# 293
Най-изнервящото беше, че пускаха такива големи групи, а и казаха, че всички са такива, т.е. дори и да изчакаш, пак се събират хора и влизат всички. Както и да е, де. Все пак заради детето отидохме да види...
Мислехме на Магурата да ходим, обаче малко далечко идваше, та затова първо Враца. Магурата друг път.

За сметка на това РИМ ми хареса - голям, хубава експозиция, Рогозенското съкровище - сто и кусур намерени сребърни съда, три етажа за разглеждане.

# 294
аз съм стара и в този район помня само Магурата и Леденика, но миналата година Горинич беше на екскурзия от училището и са ходили на Венеца. Simple Smile има и нова за гледане, това исках да кажа.

а Магурата не е това, което беше. Sad
навремето влизахме през единия вход, ходихме по всякави тунели и ръкави и излизахме от другата страна на хълма. сега е много по-малка част - влиза се и се излиза от един и същи вход и не било дълго. Sad
https://drumivdumi.com/%D0%BF%D0%B5%D1%89%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D0% … 1%88%D0%B5%D1%86/

# 295
  • загубено
Завиждайте, завиждайте чорапките са намбър ино Joy

Всяка година се каня да водя децата на там. И всяка нещо излиза. Я колата, я нещо друго. Сега с ковид и неприбирането съвсем,но пък ще е по голяма девойката и ще е по лесно. Трябва да направя един маршрут за когато се отвори парашутя.
Пътува ми се, далеееече .

# 296
Венеца била много хубава, моя позната ми я похвали.

Пътува ми се, далеееече .

И на мееееен......по възможнуст у чужбинско. Ама засигъ нямааааа.......

# 297
  • Куциндрел
Ам ида ви напраа бърз тест дал сти готови за 3ти клас.

Тука ся са чудим у нас кви ще ги свърши тоз таралеж.

# 298
цитирам Горинич - накожва му се ежата!

отговор на въпроса

# 299
  • Куциндрел

Общи условия

Активация на акаунт