Кукундрела плавници нахлува, за рабута не ще да чува - 106!

• 18 140
  • 790
  •   1
Отговори
# 270
Одихме одеве до Джъмбуту за 5 тетрадки. Излязуха ми 50 лева.Grin

Ти си записвай, то детиту ш,ти ги върни тез 50 лева! Simple Smile Не знам кви са тез цени, едно време стинки струваше тетрадката. С позлатени редове ще да са.

Аааа, Нерко, нидей тъй, аку ше лежа толкоз дни на колкут сам годин, ноу ш,ми дой. Утре патувам, може и да понакуцнувам, ма не ми се седи вече у къщи. По-скоро съм разтегнала нещо, не ходих на дохтур, мазах с волтарен, студени компреси, кат зе да ми олеква секи ден с по малко, викам и без дохтур ши мина. Не знам, изтресох се по гръб, станах, десният ми крак изтръпнал, не зам кво му стана. Външно нищо няма, ни синьо, ни драскотина. Беше поотекъл кракът, абе, чер гологан са ни губи, ш,съ упрайм! Simple Smile

Алфич, верну боли, първите дни беше зле положението, сега са ядва дет викат. Само като ходя, като мускулна треска малко го усещам.

# 271
Соучи, кви тези тетради за  50 кинта?

Одихме одеве до Джъмбуту за 5 тетрадки. Излязуха ми 50 лева.Grin
Ти си записвай, то детиту ш,ти ги върни тез 50 лева! Simple Smile Не знам кви са тез цени, едно време стинки струваше тетрадката. С позлатени редове ще да са.

Вий май на Джъмбу не сте ходили.

Те тетрадките са пу левче, ама покрай тях още сто и петдесе боклука у количката.....

# 272
Аз нали все се жаля, че тия от Джъмбото не вземат един онлайн магазин да напраят. Ама май по-добре, че нема такъв.

# 273
  • загубено
Джъмбо е мястото на което утиваш и оставяш един куп пари за нищо.
Той нал мистър Джъмбо е тукашен. Хич не го обичат значи. Отделно работи като прецаква персоналът. Тегав е.
Синът му преди няколко години се претрепа в катастрофа,като уби и семейство в паркиран автомобил. Някво лапе със супер мощен автомобил и се преби ами и семейството. Тъжно много.

Соучи,имат онлайн магазин .

Лабри, ако не мине обаче иди до някой дофтур. Не е шега туй. Пъ мой дофтура да е убав,шъ заголиш купиту да му покажеш де си се льоснала...та тъй. Joy и наблягай на чая с вискиту Joy или черешовуту ликьорчи .

# 274
Неркоу, ноу приятно, чи ма мислиш, душице! Права си, пък аз хич и не помислювам, чи верну мой па и на убавец дохтур да налетя! Ама нъл не си падам по дохтуря, гледам без тях да си мина. Joy Надявам се да мине, във всеки случай по-зле не става, поолеква, ама още имам нещо кат мускулна треска у прасеца, ама само по-нагорце, надолу мина. Та, ше видим, кот сабля пукажи!
Аз, щот късно легнах и истествину късно станаф, та поналях кайвенца, ку некой е пропущил.....да заповеда! Simple Smile

# 275
  • Countryside
Хильо, кукис! Ноу сти писали ей...ша сръбна ут на Лабри кайвету...пу за мени синята чашкъ у леву...

Лабри, съчувстам ти, душа. И аз мноу се пребивам и си страдам там...ако е синьо тургай арника, за разстегнату магнезиево олио и ако не върви към пудубрение след 3 дни на дофтур, мой па некуй убавец да ти се падне Sunglasses

Соулчи, Джъмбуту гу мразя и ни стъпвам, а ми е наблизу Joy пуследну ходих за ренде и хартийки за мъфини и устайх пидиситачкъ, уттугас твърду нье Joy

# 276
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
въх, Лабре! и вай, вай, начи!
се ино съм си у дома, на селУ!
всичките чашки различни, кеф ти й в синята, кеф - в розАвата... според настоението и построението.

ще си сръбна в червената на бели точки, ма то щото лилЯва не видОх!
вица "и тук теме - лила." Wink

# 277
Добри, една приятелка на такъв сбиротък от чинии обаче, не знам що му викаше японски сервиз. Като им ходехме на гости с ММ, тя вадеше различни чинии и така ги наричаше. И, понеже беше живяла и учила в Япония, първо насериозно го приемах, после разбрах, че се шегувала, просто оцелели чинии от разни сервизи. Та и аз такъв извадих - ипонски. Simple Smile И ми се върти в главата, че все пак имаше нещо, свързано с Япония, ама съм забравила. А тя, милата, си отиде рано-рано от лоша болест, та не мога и да питам.
Ма, лилява чашка верно немало....Joy

Букетче, една синка немам, все едно нищо, само оток, който спадна. Нещо съм усукала, разтегнала.....тъй си мисла, кат са праа на дохтур. Simple Smile

# 278
записвам, записвам... Simple Smile Simple Smile Simple Smile и моите ще са японски вече Simple Smile Simple Smile

мир на душата ѝ и сили на близките.

# 279
Аааа, и забрайх да съ пуфаля! Нъл тук нафалихти Николчо Крумов и аз набърдже си пурачах томчетата му анблок, чи и на намалена цинЪ. Сега сам ги пудридила до мен, почнах най-старото и са хиля сама кат идиотин. Нъл си пулежавам, та и да използвам да пучита! Убуу пиши мунчету, ноу смешну! Имах нужда от нещо подобно, че аман от политика, моите суриозни криминалета, кисели физиономии и сърдито гледащи. Ще си се хиля и ни ма ентересува! Joy

# 280
в крайно лявата не са само смешки.
има един разказ... плакала съм като ...

# 281
  • Countryside
И аз гу знам Колю, един разказ за едно момиченце ми стегна гърлото...

Лабри, аку те боли, отивай на ортопед, той щъ прати на ЯМР, разтегнато сухожилие се обездвижва, а скъсано се оперира, отока щом е спаднал е добре, но има ли болка трябва да се вземат мерки.

За Япония: няма таквоз нещу шарени чинии, там ку не са пу прутукол, харакири.

# 282
едно и също сме чели, мадам. и еднакво ни е "ударило".

# 283
Да, стигнах до 6-годишното, починало от рак, стяга за гърлото, да.

# 284
  • Countryside
Кофи тайм!

Лабри, Добри, да, точно тоя разказ за Вяра...

Днескъ молА ти са май ша вали, баш за празника и едно ладноооо ше кайш че уктомври...

Добри, завиждам за топлуту...искааааам и аааз..

Общи условия

Активация на акаунт