Кукундрела плавници нахлува, за рабута не ще да чува - 106!

• 18 135
  • 790
  •   1
Отговори
# 255
  • загубено
Тра —ла —ла пееетък е кукитъ .

Заладня ,поне не е 35 градуса. Чак не повярвах как се раздухъ. Ей тъй петъчноооо.

Благодаря ви за палците Heart
Свършиха работа. Златни стееееее Heart

Joy
Иди учебната година,здрави нерви на всички Joy Joy

Помагало за родители на деца в електронното обучение.
1. Не удряйте детето и не му казвайте, че е тъпо като баща си.
2. Не плачете пред детето, то не трябва да разбира, че сте слаби и уязвими...или, че се чувствате като кръгъл идиот.
3. Сложете си уиски в чая. Ако сте от по-традиционно семейство – сложете ракия.
4. Знаем, че имате работа, но кое е по-важно? Да има какво да ядете или детето да знае какви въглища има в Рило-Родопския масив?
5. Ставайте преди детето си. Винаги могат да ви изненадат с тест в първия час.
6. Когато преподавателят сбърка, не се включвайте, за да му обясните по какво имате две висши.
7. Не изпадайте в истерия, когато детето се окаже без домашно, а ви е казало, че всичко е готово.
8. Ако нямате шестица на теста, който вие сте решили, не обяснявайте на учителя колко е тъп учебникът и как той нищо не разбира.
9. Мента, глог и валериан може да се пие и сутрин, ако от алкохола ви избива на агресия.
10. Централата на МОН е на този адрес: бул. “Княз Дондуков” 2A. Тел. за граждани: 0800 16 111. Всички имаме какво да им кажем.
11. Ако след 10-ото (с думи: десетото) обяснение детето продължава да не разбира защо змията е поканила само 12 двукраки кокошки и 8 четирикраки таралежа на рождения си ден (тая змия няма ли други приятелки змии, под ягодите?!), не го наричайте малоумно, слабоумно (и/или други производни) и не го питайте: “ТИ ИЗОБЩО МИСЛИШ ЛИ, БЕ?!”
12. Ако помагалото е над 200 страници и/или с твърди корици и/или гланцирана хартия, не го хвърляйте по детето.
13. Ако детето ви плаче и помагалото не събира характеристиките, описани в горния параграф, не позволявайте сълзите да го достигнат – страниците може да се нагънат, а все пак пари сте давали.
14. Ако сте традиционалисти и предпочитате чай с ром и/или коняк, сипете и на детето си – не бъдете скръндзи, математиката е трудна за понасяне без подходящата отвара за бистрота на ума.

# 256
Ахаха,  това баш за мен е писано....

Нерку,  радвам се,  че са ти се случили нещата!

# 257
  • загубено
Соучи, ключът от палатката е да имаш чай винаги под ръка Joy

# 258
Нерку, аз за туй имам винаги по едно тенджере с чай. Grin

Да ви кажа - дребното е решил да прай гривни от ластици, щял за продава и да забогатява. Купуваме ластици, мъниста, кутии, кво ли не....... Простуууууу........ша си сипя чай.

# 259
Уф, ни моа чай, ш,ми ръждясат чирвата ут него. Кайвенциту ми иде по-добре. По секу времи! Grinning

Соулче, устай гу детиту да съ развива щом гу влече. Я онзи там, ина ябълка продал, после ощи и ощи и ко - накрая мильонер. Нищу са ни знай....

# 260
Абе, то, тъй, ама засигъ само разходи, приходи йок. Вика ми - пускай ми ги да се продават у интернет. Викам си на акъла - те у интернет лук чукат за твойте гривни.....хахаххахахха

Ама то нашту чайче е спицялну, не си се ориентирала май, май....

# 261
Тъй, тъй, Соулче, сига разходити, мильонити малку по-късну! Ни стаа на сикундата!  Stuck Out Tongue Winking Eye
Абе, знам ли гу чайчиту ви, квот да е, се е чай! Joy
Потрошен крак минава ли от него? Че са изтърсих ут една маса да оправям на майка шатрата. И нъл сам умна, съ яхнах на крилото, дето беше разпънато от едната страна, без да видя на кво са яхам. Наклони са пустата му маса, пък сам убаа булка ма, не ут най-убавити и........ тупууур пу гръб на зимътъ. Та не сам баш потрошена, ма яко контузена, цела седмица пазя креватя да ни ми избега. Сал десниот ми крак пострадал, ма що само той, като съ изтресох целата, не знам. Днес май проходих, а дано, че не се трае така. Joy

# 262
Въъъйййй, Лабрииии, ноо си пострадала. Бръже да минава!!!! Пращам ти положителна енегрия и гуш!!!!

# 263
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ох, бре Лабре,чак мене ме заболя.
как се метна на високо не знам, по всичките ТБ-та на всичките земни кълбета си пише "уфатните були да не се качват на повече от 25-30см.
Wink то и 30 са лакомия, ама да има, да се чувства изобилието.

днес направих твоите тиквени сладки. Wink със сладък картоф,  щото тука е по-лесно да намериш сладък картоф, нежели тиква.
ей ся разбрах защо Шехересада не е вклюила приказката за Пепеляшка - щото принцеса, дето излиза от кртоф няма да се приеме добре.

# 264
Мирси, мирси, Соулче, гуууляяяма да пурасниш! И се здрава да одиш! Grinning

Добри, тъй е то, ма кат сам ина пъргавелка и бързам преду мозакът ми да заработи! Joy Ше внимавам вече, па дубря са ни потроших. Викаш ни стаат сладките с картошка, тиква си требе? Ку сам тъ разбрала, де......Simple Smile

# 265
Одихме одеве до Джъмбуту за 5 тетрадки. Излязуха ми 50 лева.Grin

# 266
  • загубено
Ох бре Лабри, много неприятно. Да минава бързо. Гуш.
Ама що не идеш да те фотнат,да не си спукала нещо. Дано е само натъртено де.
Инак викат,на колкото си години толкоз дни и минава.

Добри, лакомия ,лакомия... по добре  от нямане викам аз. Stuck Out Tongue Winking Eye

Соучи,аз бих подкрепила. Детето е креативно . От сега се е замислил как да забогатява. Браво. Един ден штъ води по екзотични местенца.

Джъмбо е тъй. Влизаш за гъби за чинии излизаш с 5 чанти,куп ненужни неща .

# 267
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
идеални са със сладък картоф.
опечен целия с кожата е точно като тиква цигулка. 1:1 Simple Smile от там ми дойде идеята за сладките и станаха.

# 268
Соучи,аз бих подкрепила. Детето е креативно . От сега се е замислил как да забогатява. Браво. Един ден штъ води по екзотични местенца.

хаххаха, ше чакам аз, острови разни......

Инак не са лоши гривните, ама пласмент няма как да му намеря.

Джъмбо е тъй. Влизаш за гъби за чинии излизаш с 5 чанти,куп ненужни неща .

Ама, моля ти се....направуууууу......ноо са уливъм там. И пак бръже притичах. Можеше и 250 лв. да ми стъпят тез 5 тетрадки......

# 269
  • тук, на мястото си
Лабри, бързо да се оправяш, че натъртено много боли!  Hug
Соучи, кви тези тетради за  50 кинта?
Нерко, радвам се че работата ти се е свършила!
Добри, прилича на тиква, ама не е. Аз не го харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт