Кукундрела плавници нахлува, за рабута не ще да чува - 106!

• 18 089
  • 790
  •   1
Отговори
# 585
  • загубено
Добри, Добрии, Добрииииии.
Няя нужда да мъ навиваш,навих съ вечи.
Лесна съм  ,кат стълба с две стъпала Simple Smile. Бейлис, избор настоящим пакаление Joy Давай бутилката,плетките време до пенсия и след пенсия колко щеш Stuck Out Tongue Winking Eye

Няма ли магазин за прежди ? Да пращам от тук? Има магазини само за прежди,конци и шивашки нещица.

Соучи, ни черпа,Добри ми подкупава тук уроците за плетки Joy

# 586
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
намерих два. в нито един няма египетски памук. Wink ще трябва да си купя от България. Wink
намерих много финансово красива дебела прежда "макарони" и изплетох 5 панерки за плодове, хляб... дреболийки...
мисля днес да повторя първия. може пък да си харесам нещо.
финансовата красота е на първо място, щото любимия плаща, а той е с габровска жилка. "като си имаш у дома, що да купуваш още?"
ми щото ме тегли, бре! тегли ме, та чак ме бута!

# 587
  • тук, на мястото си
Ха, такааа! Давай, Нерко! Няма гуляма философия. Аз бях дите като са научих, от часовети по трудово. От 6-7 години не съм пипала плетка. Последно плетох на внуците , ама нали съм свеки мама не ги облечи хич. Дубре чи затвориха магазина за прежди, че да изразходя двата кашона дето ги имам. Не се знае, де, можи пак да не аресат  домашну плетену.

Финансова красота - хм, бравус, Добри, бравус, дубре казану!  Hands Clap

# 588
няма да подарявам. не щЪ ни да ми благодарят, ни да ме одумват.
ще си се забавлявам да си плета на мен.
кеф ми панерки, кеф ми покривки, кеф ми ковертюри.
хем ще плета, хем все завита ще бъда. Simple Smile

# 589
  • Countryside
Аз бях дите като са научих, от часовети по трудово.
Полезни раути, а ний прайхми формички за сладки, свещник и орехотрошачка. Да се научим да боравим с менгеме, ъглошлайф и подобни. Единия даскал по трудово нямаше два пръста, явно ни го връщаше...
Мен ме научи баба ми да плета, светла й памет. Сичко й идеше отръки, на мен не чак толкоз ама права и обратна плетка мога. На тия куки с обръч плета. Други плетива не ми се отдават, ама гледам има клипчета в тубата и аку ми устани времи и ми дойди музата милата. И хубави прежди трудно се намират, все някви изкуственяци...

# 590
  • загубено
Ай ставайте

Букетче, готино беше в час по трудово. Правехме разни работи, ширхме ама не помня да сме плели. Може и да сме де,то беше отдавна,в миналият век.

# 591
А, хюльо ви!!!
Тенкс на кофиту, Нерку!!!

Тортишкъ без повод. Ей тъй да си апнем....

# 592
  • Countryside
Хильо, мерси за кафету и тортишката ши хапна! Стиснете по едино палче днес и утре за Букетчев, че ще му трябва! Всичко да мине добре!

Нерче, мразех трудовото, родих се като отидох в гимназията, щото там трудово нямаше. Мноу хай бяхме явну Joy Тоя по трудово в прогимназията (единия, дет пишеше оценките) беше голяма пруклетия едвам изкласих... то колкото по-мижав предмет, толкоз по-смотан даскал дет се мисли за велик.

Ай, хубав ден и да не забрайте да стиснете палчета за Букетчев!

# 593
аааа, мадам Букетова, не така!
имахме си трудово и в гимназията. делеше се на електротехника и другото съм забравила.
щото след първия срок - електротехниката, учителя минаваше на друг етаж, а ме видеше по коридора. Wink много бях добра.освен това бяха казала, че ще прекарам кабелчета до седалката на стола му. Wink

Wink в края на първия срок човека раздаде оценки, ама верно ги раздаде - на момчетата 6, на момичетата 5. и като скочих... кой поправи котлона с открития реотан? аз, щото никой не се сети да скъси нагряващата жица, всички се опитваха да я лепят и тя се разлепваше от температурата.
кой оправи машата на жена му?  аз - на същия принцип.
най-мног ме беше яд, като се заоправдава, че "минавал незабелязано между чиновете и виждал кой как работи".
тогава споменах електрическия стол. Wink

# 594
Стискаме, Букетче...!!!!

# 595
  • загубено
Букетче, стискам ! Всичко стискам дет що има палец. Успех! Kissing Heart

Соучи,тенкююююююю Kissing Heartтоооортаааааа Cake

# 596
  • Countryside
А Добриня, сириозну нямахме трудово, бях у меге ку има значение. И добре че нямахме де, ама гледам и твоя даскал е бил бая ахмак...
Мерси за палците!

# 597
Оказва се, че не съм била грозна, а ценна.....

# 598
Букетик, АЕГ, ако има значение. Wink

да палцестискам ли още?

# 599
  • Countryside
Букетик, АЕГ, ако има значение. Wink

да палцестискам ли още?
Стискай, още малко остана!
Ехааа, езикова с трудово, брало си лайката... баш за какво ви е...

Общи условия

Активация на акаунт