Кукундрела плавници нахлува, за рабута не ще да чува - 106!

• 18 074
  • 790
  •   1
Отговори
# 630
  • тук, на мястото си
Ехооо, здрастеее, ранубудни Оправни булки!

Избравти ли си за учото?

# 631
Алфи, тенкю за баничкътъ и бузичкатъ. Изпийх кафету, сия мож и да апна!

Очото го оплакнахме, сия мож да поработим спокойно.....

# 632
еее, ама оправна булка, бе!
аз докато се натуткам да сваря моето махауик масбут и то станало пладне. Simple Smile

Добри, то убау кайве с бързани ни стаа! Туткаш са, ма ша пийш махауик масбут! Не чи знам кво е туй...Joy Обачи, толкуз да прилича на кайвенциту, дет ми го приготвяше една стара кръстница, слагаше някаква вълшебна смес от кафе, леблебия, захар, щипка сол и.....не помня друго имаше ли. Отвори вратичката на печката с дърва и пъхне джезвенцето на жаравата. Вади го, пак го слага, не знам какво му баеше, но аз по-вкусно, плътно и ароматно кафе не съм пила. Пък уж сам кафеджийка, по ино времи наместу вода го пиех туй кайве.
Та, да тий сладку!

Алфич, що банци с бузъ сам изялааа......В едни по-предни години. Сега пак ми се приядоха!

Соулче, ма гулема сам махнаджийка, никой си не избрах. Бе нема убави мъжове веч, ино времи кви убафци имашиии....Бачо ти Марлончо сал загледах, ма на млади гудини по ловеше очо! Joy

# 633
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
махауик масбут значи средно сладко, средно ароматизирано с кардамон Wink блага и ароматна работа.
Simple Smile га се замъкнем семейно в кафетерията и моичкият поръчатака ония краците ще си изпочупят да ни обслужват. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 634
  • тук, на мястото си
Аз обичам черно, без захар, горчиво, от машина.  Колкото е по-горчиво, толкова по- го харесвам. Едно време пиех по литър кафе, че даже и не ми стигаше, сега едно двойно сутрин ми държи влага 24 часа. Дърта работа! Grinning А нес кафе не мога даже да помириша.

# 635
  • загубено
Здрасти ви
Ооо баничкаааааа. За последно съгреших в Созопол преди 3,4 години. Бяха много вкусни кат едновремешките. Топла баничка с боза . Няя такъв кеф,честно.

Мерси за всичко,точа тук лиги на поразия.

Добри,започнала си да го шпрехаш арабският. Брависимо .

Казах ли,че мъ мързи. Въх,как ми се случи не знам Joy

Букетче, уплакнах не едното учо и двете . Хич не ме мисли Joy

# 636
  • Куциндрел
Ида ви испея нещо и пак зачезвам.
Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.facebook.com/musicosdadepressao/videos/588418002297978

# 637
  • Оптимист по принуда
Ноу си дубра, щъ запомня Joy

# 638
  • тук, на мястото си
Ооо, Цец, ти напрау си същински талант, чи и разбойник го даваш май!

# 639
Цецу печели България търси талант

# 640
мале, заболя ме.
цуцун, ще запомня да не стоя на толкова малко разстояние от теб.

# 641
  • загубено

То няя забравяне,кат го видиш един път Joy
Де зачезна ? Виждъм тъ кат влизаш.пу терлици.
Как сте Демич?

# 642
  • Countryside
Хильо вам!
Цец, ноу си бойна бе жена, споко!

Нерче, де ф Сузопул? Кат влезиш в Стария град все напрау и посли в левътъ уличкъ има две баничарници, ноу убави закуски, чи и дюнири....ний тас гудина прупуснахми, че и миналата начи чаааак 2019 сми били у Созопул, малииии колку утдавнъ бешии...

Добриня, допи ми се такоз кафе чесну! Ко викаш у Египет и корона нема, да земим да додим, а?

Лабри, докат ни съ пуфалиш чи си пила кафе изакану ут некъф плъх за иляда евро, не ми се фали! Joy

# 643
шъ ви изакам аз! то кафе, дето някой вече го е пил си е истинска бира.
лабре, давай рецепта за милинки, че изгорях! ама истински, с коричка и мазни...

# 644
Ощи работя и кат са сетя, че и утре ша е тъй, напрау ми са накъдря пирушинатъ.....

Общи условия

Активация на акаунт