Кукундрела плавници нахлува, за рабута не ще да чува - 106!

• 18 073
  • 790
  •   1
Отговори
# 645
Соулче, ма па ква си убава тъй накъдренаааа:.Heart.Heart.Heart....Пу-пу, уроки да ни са ти! Рабути, работи, тъй са забугатява! Simple Smile

Добри, немам рицепкя за милинки. Правих по някаква и ни харесаха, ма кат ни повня? Дъл ни беши на пепина? Кат са сетя, ши пиша. Simple Smile

# 646
За съжаление при мен саму са загрозява и са загърбавява.....

# 647
  • загубено
Букетче, за Созопол и убавите банички и там дет си казала и в новият град до плажа,на края на уличката със сувенири. Леле запреглъщах ,да зема да ида до там да сгъна една баница и боза.
Сещате ли се за оня БГ филм ”Момчето си отива” . И яката песен ”...хора и улици...”

Пак шъ вали,аман.
Отивам за лодка и плавници Joy

# 648
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...някога, някога,
толкова някога,
колкото девет лета,
на една уличка,
с няколко думички,
спря ме за миг любовта..

Simple Smile Simple Smile Simple Smile повече от девет лета са Simple Smile но беше горе долу по това време.
боже, как лети времето!
и никога повече няма да застана пред огледалото с очила!
някаква лелка ме гледа от там и ме плаши.

# 649
Уф, Добри, що тъй, бря? И аз дускору гледах в углидалуту ина дубря изглеждаща дама, сега нящу другу ми съ пуказва. Ши одя на очин дохтур да ми види учити! Яз учила ни нося, ма изглежда ши требе да сложа. Joy

Ех, с тия филми, песнички, баници и бузИ къде ме върнахте.........в едно хубаво и спокойно време. За мен, де, ми таквоз ми беше.

# 650
начи, кат съм без очилИ пак дорбе изглеждам.
сложа ли ги обачеее.... става страшно.
викаш да е от очилата, не от мене си?
ще ти повярвам, аз съм доверчив човек. Wink

# 651
Мноу гу мислих, Добри, и тъй е спурид мен - я ут учити, я ут училити е! Щот пък углидалуту ми е същуту, ни сам гу сменвала. 

# 652
Аз ша ви кажа, ноо са развалили качеството и на угледалата, и на очилата, че и на кантарите..... туй, щот сичку е китайско!!!!

# 653
Ей, Соулчи, абе усящах си аз, чи ни е у мен причината, ма нъл сам скромна, не пусмях да го напиша. Права си, тъй е, аман ут китайску, сичкуту таквоз, та и вируси за разнообразие.......Сал манджити им признавам аз на тез, да земат да готвят и ни-щу другу да ни пипват.

# 654
да бе да!
те нали от готвене на прилепи ли, пандолини ли, стигнахме до тук!

да се придържат към ориза, викам аз!
сейфти фърст!

# 655
  • загубено
Кой стар бря? Joy
Човек е на толкова години на колкото се чувства! (И дано имаме превилегията да остареем. )
Аз и сега си правя откачени неща. Хич не ми дреме от нищо. Нерайдоф скоро се хилеше,че сме заедно от.......много време а аз не съм пораснала. Ами не искам пък. Stuck Out Tongue Winking Eye

Златно филмче,хубави времена. Както казва Лабри,спокойствие.

# 656
Вече е ясну що есента мий любима!

# 657
  • Куциндрел
цъ, цъ, цъ, скоро ще тряя са прай нова тема.
Кое беше последну - Ля Люна ли?

П.П. аз минаф бейсик курса у софтюни на C#, днес имах екзамон. Ам... сичку хубу - теория 15 от 15, ама от 6 задачи реших само 5. На последната забих и нищо. Мога да се явя и другата сеедмица пак, ама първо да видя дали ще ми стигне оценкатаот този, за да запиша следващото ниво. И пак се убеждавам, че програмирането не е за мен, изнервя ме на маХ. Добре, че ще го ползвам в по-олекотен вариант - за автоматизиране.
Иначе ми писна един месец да решавам за готвачи, туристи, гимастици и т.н. простотии.

# 658
спрайла си съ, Цецу, споко. Една задача нищу ней....
Ич не знам аз нищу за програмиранету и затуй не мъ изнервя. Пък кат мъ изнерви нещу, си сипвъм ино вину. Сипи си и ти!

# 659
  • загубено
Свакей, а дано . Стискъм палци да си го взела. Рецептата на Соучито е 6+. За всякви повуди винце . Пъ може и без повуди Wink Joy

Утрепах съ днес да ходя по магазини. Трябваше да пазарувам за голям дзвер. Каталясах да го чакам пред пробните. Туй дете може да измери цял магазин с парцали. Спретнах го , готов е. Ако чуя пак нямам дънки или блузи,вадя калашника.
Толкова хора,чак лека лудница. Ако нямаше маски,направо си спомних старите времена. Мерки ли, 2 метра рсзтояние ли. Дрън дрън хората пазаруваха като за последно. Опашки навсякъде. Лудост.

Общи условия

Активация на акаунт