Кукундрела плавници нахлува, за рабута не ще да чува - 106!

• 18 065
  • 790
  •   1
Отговори
# 660
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
у нас съм си.
пях ти и пътуването и намерата му!
15 часа, вместо обичайните 5. и когато в оня хамбар на летището във Виена започнаха да обясняват, че има повече продадени билето, отколкото места в самолетина направо ми идеше да убивам.
доброволно да сме се съгласили да пътуваме през нам-кое-си летище и да стигнем утре. иначе те щели да избират и който каквото.
австрийци! уж подредени хора, ама големи ... айде да не ги обиждам. той Господ досттаъчно ги е обидил.
та т'ва е от мен.

# 661
ДУ на сите! Кофи?!!??

Нерку, за ко гу стягаш твою младеж?!? Да няа гадже? Мою има гадже - у парка едно момиченце. Търсят се, като излязат, и си говорят.... Оня ден му се спеше следобед (нали са онлайн и са у къщите) и с легна към два и нещу. Вика - шмъ събудиш, да излезем о парка. Обаче аз гу остайх да спи и послееее.....драма, рев, тръшкане - не сме излезли. Рекух му - мчи обади ѝ се по талифоня, кат толкоз ти е зор.....млъкна малку.
Кат гу гледам любовчия ша е мою, ша има драми занапред....

Добри, ужас!!! Как така няа места?!?! Поне ше ви компенсират ли финансово?

# 662
  • загубено
Добри, как не си ги подкарала по номера? Как тъй повече билети? Б*си права ли да се возиш? Щях да ги увикам яку.

Соучииии, сега виждам кофиту ,ам шъ пия 1,2,3 кафееееета. Тенкюююю
Лошъ работа тия гаджета Joy
Ще става по— зле ,вервай ми Joy Joy

Отивъм да готвя . Joy

# 663
  • Countryside
Цец, зела си гу изпита спокс! Ся за ина задача, ай сиктир! Стискам палци и на крачуните!

Мале, Добри, ужасТ! Ма те австрийците поначалу са малко кофти и бая надути. И отде въ прикараха? Пуне туриха ли въ у бизнес класа?

Нерчи, младеж да оди пу магазинити, късметлийка си! Иначи за меркити е така,  на народа яку му писнА!

# 664
Неркууу, от сега е зле. От една майка в парка разбрах, че нашию не си е научил нещо и е получил забележка....до сия съм викала! Отивам за вину....

# 665
не ни отложиха, то това оставаше.
обикновено пътуваме през Истанбул и е 5 часа, но фирмата купила билети през Виена, щото са с 5 евро по-евтини и пътувахме 15 часа.
а за Виена вече писах.
намериха се доброволци - предложиха им по 250 евро кеш и без данъци. но ако бяхме останали ние, първо  изтича 48 часовия срок на ПСР теста и не знам дали няма да ни свалят във Франкфурт и да искат нов тест, второ щяхме да стигнем 24 часа след като сме тръгнали.

мина ми, но след това инфарктно пътуване първо кчих кръвно до небесата, после го свалих така, че не можах да си вдигна главата, а сега съм като опушена пчела.

# 666
Ами, Добри, що не съ пазари, бре?!? За по 2500 евра можеше и да стане работата.....

# 667
да бе. още 12 часа на път....
то вече ми идеше пеша да тръгна...

# 668
  • Countryside
Соулчи, що викаш за ино учини? Няяте ли некъде систематизирану какво имат да учат? Аман ут даскалити, ний дуся имахми пу две странички да пишем уикенда, ся пу случай ДО имами 6! Брях да му са нивиди!

Добри, аааа, имали сти пристой, га бяхми на истук нас нъ питаха с коя авиокомпания исками да пътувами. Пукриваха ду опридилена сума и общу взету сми пътували почти през всички възможни маршрути, Луфтханза най-дубре, саму манжътъ йе зле и идия път нъ стувариха  у Букурещ Joy Иначи вашти експати бахти скрънзити, за 5евро 15 часа... нищу де, за ваканцията ли са прибрахти? Що ни утидахти нейде на вакейшън?

# 669
Добри, за 2500 евра щех да седя, не 12, ами 24 часа. Такваз надница нийде нямаше да изкарам.....

Букетчи, то туй било, докат бяха присъствено. Маймуната му с маймуна, супер разсеян.....викам му - това е твоя отговорност, най-малкото да си знаеш домашното....а той - миии, забрайл съм. Питам го - що не каза, че имаш забележка, той - миии, забрайл съм. Тъй ша го забрая туй диване, че ней истина!!!!

# 670
букетче бре, имахме работа тук - подновяване на визи, подписи на документи, изследвания за здравни осигурявания...
а и нали скоро няма пак да стигаме до тук...
а какви планове имах... пък то се оказа тъмно кармазъ на всякъде, аз с това кръвно не смея да тръгна да не се гътна някъде на път...
не питай.
след месец - Гърци. Атина я изръшкахме, сега е наред Пирея. кръчми, риба и узо... ясу, барба Яни!

# 671
  • загубено
Coffee Coffee
Морнинг кукс.

Соучи,споко . Всичко шъ съ оправи след 8,9,10.... годинки. Кво толкуз? Joy
Шъ пуранат ,обещавам Joy

Добри, ти пък за един път се впрягаш. Дишай . Гуш
Нерайдоф много пали кат се скапят нещата. Скоро му виках,че с хабене на нерви и викане  няя спечели нищо. Той ,”да знам но ще прецакам денят и на другият” Joy
Пирея кво ще и гледаш? Joy лодки и море ,и някоя заблудена хлебарка с размера на средно голямо папагалче Joy

# 672
няма да гледам. ще пия и ще ям. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
всъщност ще гледам вълничките - напред, назад, напред, назад... тотал релакс. Wink

# 673
Тенкю за куража, Нерку, Purple Heart тъ!

Да ги пущат вечи в училище, че ша са избийм тука!!!!

# 674
  • загубено
Супер Добри ,пляс—пляс Animal Tropical Fish Animal Tropical Fish

Соучи, моите са на училище. Тишинаааа Joy

Общи условия

Активация на акаунт