От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 65 642
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • пустинята Гоби
ДДС-то го скатаваш.

# 166
  • Пловдив
Габиели разпратиха мейли с новия адрес в Ирландия - за пратки само от английския Амазон.

Новия офис там, ще обслужва само онлайн поръчки от Амазон.

Всички поръчки от amazon.co.uk вече трябва да се изпращат на новият ни адрес в Ирландия. Трябва да коригирате информацията по профила си, за която ще уведомим допълнително началото на другата седмица.

Тъй като партньорите ни в Ирландия нямат физическата възможност, да обработват всички пратки със системата на Габиели за сега, те са само ще ги приемат и снимат с телефон.

Ние, ще имаме архива с направените снимки за деня , за да може да ги проследяваме и да ви уведомяваме в нужда.

Условие към клиента е да ни известява за направените поръчки, като изпраща списък или директно препрати фактура от Амазон.

А самата обработката (въвеждането на пратките по профилите ще става, когато пратките пристигнат в България).

От Вас се изисква да пазите тракинг номерата си докато поръчките не се появят в профилите Ви.
А скоро, ще може да си ги регистрирате в профилите, като пратки за офис Ирландия, за което ще ви уведомим допълнително.

Плащатнето на транспортната услуга за тези пратки ще се извършва само по банков път срещу издадена от нас фактура, ако желаете такава. Заплащането, ще се прави няколко дни преди получаването на пратките.

Цената за транпспорт е 4 лв на кг.

# 167
Плащатнето на транспортната услуга за тези пратки ще се извършва само по банков път срещу издадена от нас фактура, ако желаете такава. Заплащането, ще се прави няколко дни преди получаването на пратките.
Това ще откаже много хора.

# 168
Не съм получавала имейл от тях а имам два профила

# 169
Не съм получавала имейл от тях а имам два профила
И аз. Тъкмо проверих.

# 170
Супер!
Ако ДА се изложат сега с пратките ми от амазон, следващия път ще ползвам Габиели.
Имам онлайн банкиране, така че не ми е проблем плащането по банков път.

# 171
  • пустинята Гоби
Плащането по банков път е най-лесната работа. Виж ограничаване само за пратки от Амазон е проблем, но все пак по-добре от нищо.

# 172
  • Варна
Дали ще предложат и други магазини? Дано.
Аз пазарувам предимно от ибей.

# 173
Според мен ще им трябва малко време да сработят процеса и ще пуснат и за поръчки от други магазини.
Фен съм им и не искам да се мъча с други.

# 174
И аз не съм поръчвала, откакто Габиели спряха приемането на пратки Cry Имам нещо по-спешно за поръчка сега и се чудя да ги чакам ли още малко или да се преориентирам…Ако може така да се изразя от ДА и ГГБГ - кое е по-малкото зло? Thinking

# 175
  • пустинята Гоби
Оставам с впечатления, че ДА е по-евтино, а ГГБГ е по- организирано. Аз само с вторите съм поръчвала веднъж, всичко беше точно. Имам впечатления от офиса на ДА и с тях не бих поръчвала.

# 176
На мен ми се наложи и поръчах с ДА. Е още не е дошла пратката, но те и ог амазон много я забавиха. Та предпочетох познатото "зло", пред това да си к сам нервите с нещо ново.
Открих аз Габиели и от Испания, потриват ръце за UK Grinning

# 177
Някой дали знае - офисът на Габриели в Пловдив днес работи ли?

# 178
  • Пловдив
Някой дали знае - офисът на Габриели в Пловдив днес работи ли?

Звънях им - не вдигнаха.

Тъй като за пръв път поръчвам с тях, исках да ви попитам дали, когато пратката е в офиса за вземане,  изпращат уведомление/имейл или др./?
Имам пратка, която уж беше в курс 428 от Германия. После- прехвърлена в курс 429. И двата курса са със статут "разпределение в депо приключи" от 16.09. Не съм получила обаче никакво съобщение. Нищо не е отразено и за самата пратка...
Предварително благодаря за отговорите ви Hug

# 179
  • пустинята Гоби
Пишете им, ще внесат ясното.

Аз не съм поръчвала до офис, а с Еконт и ми пращаха мейл, че пратката ще бъде изпратена.

Общи условия

Активация на акаунт