От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 65 651
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Лара, а пратката Ви с какъв статус е? Аз бих отишла направо на място. Тези два курса отдавна са разпределини. Вчера взех пратка от курс 430.
Изпращат имейл за всяка стъпка, но се случва понякога пропуск или да отиде в спам.

# 181
Получих си пратките от курс 428 и 429 още миналата седмица.
Обадете им се.
Ако сте посочили вземане от склад, трябва да отидете да си ги вземете на място.

# 182
  • пустинята Гоби
Аз пак ще кажа - пишете им. Забавяли са ми пратка, след имейл от моя страна всичко се е оправяло.

# 183
Днес Габиели Пловдив не работи.

# 184
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите, момичета Hug
Писах им. В профила ми последната промяна в статуса е, че е прехвърлена в курс 429.
Надявам се, утре да отговорят 😏

# 185
Не съм получавала имейл от тях а имам два профила
И аз нямам мейл от тях! ThinkingThinkingThinkingThinkingThinkingА и в страницата им във Фейсбук нищо не споменават за Амазонски пратки, точно вчера много хора питахме за онлайн пратките от Англия кога ще се възобновят и отговориха с общи приказки:

# 186
Аз също нямам нищо от тях, мисля че информацията горе не е вярна или не се отнася за тях. Говорих лично с управителя преди няколко дни - каза ми, че все още нямат вариант да подновят транспорта на онлайн пратките.

# 187
Информацията за Амазон Е вярна, днес ми се обадиха по телефона.
Имам и мейл.

# 188
Ох, дано е вярно. Аз още нямам мейл на нито един от двата акаунта.

# 189
  • София, България
Плащането по банков път ме озадачи, не виждам причина да се случва и определено ако е истина ще откаже много хора, да не говорим, че има и такси за банковите преводи.

# 190
Аз още нямам мейл на нито един от двата акаунта.
Аз също още нямам и това е много, много странно. Понамирисва работата.
В сайта и Facebook страницата им няма никаква информация по темата.
Кой е изпращача на имейла?

# 191
  • пустинята Гоби
Аз съм плащала мито и ДДС само по банков път, в митниците е такава разправия, че не искам да стъпвам. Говоря, когато съм поръчвала от чужбина извън ЕС. Какво му е ненормалното сега Габиели да искат същото? В 21 век. Таксата през банкирането е 1 лев.

Мейла иди-дойди, ама обаждането? Габиели Ви се обадиха за? Предполагам не е само да кажат, че може да поръчвате само от Амазон.

# 192
Най-сигурно е, когато го обявят на сайта си.

# 193
  • София
Не си спомням отколко години съм клиент на Габиели и също нямам имейл за новостите относно поръчките от Амазон. Във вторник ходих да си взема една доставка от софийския склад, но не питах нищо относно пратките от Великобритания. Странно ми е и на мен всичко това, по принцип съм лоялен клиент, но се наложи и ползвах друг превозвач.

# 194
Мейла иди-дойди, ама обаждането? Габиели Ви се обадиха за? Предполагам не е само да кажат, че може да поръчвате само от Амазон.
Да, за това. Точно и специално Simple Smile
Скрит текст:
С тях пазарувам от 2012 и с единични изключения, с други не съм. Ако ще и някои тук да ме обвиняват в реклама, си станахме и приятели и за мен специално са супер коректни.
Предполагам звънят на големите и най-вече бизнес клиентите си най-напред.  И пробват все още как ще е тази пътека. + все пак с плащането по банка за 2-3-5 лв едва ли е най-удачно. За 100-200-500 лв е съвсем различно.

Със сигурност ще пусна нещо, за да видя как се случват нещата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт