От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 013
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Писмо от GABIELI.

Уважаеми клиенти, изпращаме Ви инструкции, как да поръчвате пратки от английски сайтове към новият ни офис в Ирландия.

Молим да преостановите всички онлайн поръчки до адресът ни в Англия.

Всички онлайн поръчки от Английски сайтове вече трябва да се изпращат до новият ни адрес в Ирландия. Трябва да коригирате информацията по профилите си. Тъй като партньорите ни в Ирландия нямат физическата възможност, да обработват всички пратки със системата на Габиели за сега, те само ще ги приемат и снимат с телефон.

Ние, ще имаме архива с направените снимки за деня , за да може да ги проследяваме и да Ви уведомяваме в нужда.

Условие към клиента е да ни известявате за направените поръчки, като изпращате списък или директно препратите фактура.

А самата обработката (въвеждането на пратките по профилите ще става, когато пратките пристигнат в България).

От Вас се изисква да пазите тракинг номерата си докато поръчките не се появят в профилите Ви.

Цената за транпспорт е 4 лв на кг.

Name: Пишете ваше име или фирма и добавка към него “Gabieli”

Telephone: 0899529388 (номера е Ирладнски и се избира с код +353)

Address:

ред 1: Self Storage Drogheda,

ред 2: Bolies

City: Duleek

County: Meath

(Postcode)Eircode: A92 DE40

Инструкции за куриера:

Add delivery instructions:

Boles, Self-Storage Drogheda, Duleek, Meath, A92DE40

Property type: Business

Работно време:

Понеделник до Петък – 09:00 до 17:30

Работно време:

Събота и Неделя – Затворено за доставки

Офицялни празнични дни – Затворено

КОД за входна врата : 2001(NO*or #)

и текст към допълнителните инструкции:

Gate code is 2001 (NO * or #)

Please, leave all parcels on the pallet inside of the container with a big Amazon sign on it.

Just in front of the gate. Don’t forget to smile. You are on CCTV. If you need assistance, please ring 0899529388

Важно: доставката на пратки от Амазон нямат такси ако сте с абонамент "Prime". За пратки от други магазини е възможно да има допълнителни такси, като куриерски услуги, мита или др, които да се заплатят при самото плащане в сайта, или преди да се доставят до офиса ни в Ирландия. Ако пък пазарувате от ebay.co.uk, е възможно да не Ви се предостави възможност за покупка, защото повечето частни продавачи отказват изпращане към Европейския съюз.

В този случай може да пробвате ebay.ie, от тази платформа не би трябвало да има проблеми.

Благодарим Ви, че използвате Gabieli.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 16:02 от ЧревоУгодник

# 286
Да изпишем един роман с обяснения и пояснения към доставчика и то само за Амазон Confused Дали можеха да го направят по-сложно и неудобно за клиентите си? Grinning

# 287
Как издирвате неразпознати пратки с GGBG?

# 288
Да изпишем един роман с обяснения и пояснения към доставчика и то само за Амазон Confused Дали можеха да го направят по-сложно и неудобно за клиентите си? Grinning
Правиш го веднъж. Не е сложно, но реално ще може да се пазарува само от Amazon, защото другите сайтове нямат такива полета за обяснения.

За Amazon се въвежда тук, ако някой се чуди.

# 289
Как издирвате неразпознати пратки с GGBG?
CFBG, eдин път ми се губеше пратка, звъннах им по телефона, веднага я намериха. Доколкото знам нямат раздел на страницата си със снимани неразпознати пратки/без ИД номер.

# 290
  • София
Днес, някой ходил ли е до новият офис на ди джи биджи на Орион?
 в 13 00ч беше с пуснати кепенци, а на телефона никой не вдигаше. Май ще ми е за последно.

# 291
Днес, някой ходил ли е до новият офис на ди джи биджи на Орион?
 в 13 00ч беше с пуснати кепенци, а на телефона никой не вдигаше. Май ще ми е за последно.
Имат обедна почивка, май точно от 13ч до 14ч беше. В сайта пише с точност.

# 292
  • софия
Работеше си нормално, взех пратки. Нацелила съм без да искам. Не знаех и не съм гледала, че имат почивка. Момичето е симпатично и любезно.

# 293
Писах на Лерон вчера с въпрос но до днес нямам още отговор дали вдигат телефон в събота.
Очаквам важна пратка, от магазина ми бяха пратили имейл че са я достави ли, но все пак исках да ми потвърдят и от лерон.

# 294
  • софия
В шок съм. По-миналата седмица правих няколко поръчки и за част от тях, без да гледам особено, съм дала адреса на ДА. И пратките ми са тук. При тях са пристигнали на 8. и на 12.10. Просто не мога да повярвам, че толкова бързо са дошли с тях. Извадила съм и късмет да не са обемни или и аз не знам, но са таксувани на тегло, а не на обем. Утре ще ходя да си ги взема. Ако трябваше да правя избор, нямаше да ги ползвам. Чаках си ги с ггбг и понеже на тях имам доверие, когато ходих в петък, не се замислих много защо не са докарани още.

# 295
  • ВАРНА
Досега с ГГБГ не съм пазарувала от Англия, от Варна съм, доколкото виждам тарифата ще е 5лв/кг + Еконт ... Някакви по-бюджетни варианти има ли за Варна, Габиели много сложни ми се струват с този ирландски офис ...

# 296
  • софия
На предходната страница Мария писа за фирма с офис в Бургас. Не съм гледала цените и условията.

# 297
  • Варна
Досега с ГГБГ не съм пазарувала от Англия, от Варна съм, доколкото виждам тарифата ще е 5лв/кг + Еконт ... Някакви по-бюджетни варианти има ли за Варна, Габиели много сложни ми се струват с този ирландски офис ...

Отскоро ги ползвам и не са най-бюджетният вариант, но имат отстъпка по Еконт. За 17 кг. пратка платих 11 лв. за Еконт, което не е зле. Един път имах много лека пратка и от Англия до Варна ми излезе 8-9 лв. (сумарно GGBG и Еконт). Наскоро получих стикерчета, които тежаха няколко грама, изпратени от офис до офис на Еконт, и платих около 5,70.

# 298
  • София
За Варна с shopper.bg не е ли по-изгодно, отколкото да се ползва и вътрешен куриер? Не съм ги ползвала, но мисля че работят.

# 299
  • София
Опитвам се да се спра на онлайн магазин за покупка на Google Pixel 4a UK Just Black EU
Да разбирам че от немската плат-рма е по-изгодно (макар и доставян от УК до Германия) отколкото от англ, амазон > до англ. адрес?
от Германия:
Скрит текст:

Sold by:Amazon EU S.a.r.L.  - май е в УК?
Скрит текст:
Единствено за гаранцията ако потрябва ще видим как ще е...

Общи условия

Активация на акаунт