От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 136
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Регистрирах се при GGBG,  направих си поръчката от karen Davis.

Регистрира ли се тракинга на пратка на сайта на превозвача? 
Виждам само вип обслужване с полета за посочване подробности за очаквана пратка.

# 271
Регистрирах се при GGBG,  направих си поръчката от karen Davis.

Регистрира ли се тракинга на пратка на сайта на превозвача? 
Виждам само вип обслужване с полета за посочване подробности за очаквана пратка.
Не. Следите на имейла съобщение за получена пратка в склада им на ваше име.

# 272
  • софия
Нищо не се регистрира. Когато пратката пристигне в склада получаваш мейл. Мейл получаваш, когато тръгне от склада и когато пристигне.

# 273
Благодаря, момичета 🙂

Такъв мерак за силиконови молдове
Скрит текст:

Нашите сладкарски ел. магазини само ги заявили като артикул и до там.
Дано има и бисквити накрая

# 274
Здравейте,
Пазарувам често от Англия, но за пръв път ще поръчвам гросери след Брекзит.
Някой би ли могъл да ми каже как се образува цената на транспорта при GGBG? Габко таксуваха 13 лева за преопаковане в кашон, но в сайта на GGBG не открих подобно инфо.

# 275
Здравейте! След брекзит съм пазарувал само от габко през Германия. Днес познат на мой познат ми обясни, че ползвал Доставки Англия и било 3лв на кг. Не се пращали никакви документи, нямало и ддс на стоките, но нали въведоха нови правила за пратки, които влизат от страни извън ЕС, задължително се плаща ДДС. Човека, който ми го каза това за Доставки Англия, не го познавам особено добре и не знам колко е в час с нещата. Та въпросът ми е следният.. Читави ли са тези Доставки Англия и някой знае ли как си карат стоката. Всичко ми изглежда много съмнително. Преди бяха по 2 - 3 лв/кг доставките от Великобритания ( в зависимост от
 куриера), пък сега те карат за 3 лв след като има мита, ддс и тн…

# 276
Върни се назад и прочети. Много ги коментирахме ДА, включително и малко по-нагоре от твоя пост.

# 277
Вчера ГГБГ са получили 2 мои пратки в офиса им в Англия, но още не е отразено в сайта им и не са ми пратили мейл. Някой друг така? Обикновено до 1-2 часа след получаването и вече си виждам пратката в сайта със снимка.

# 278
Аз също имам 2 пратки, една от вчера и една от днес, които ми излизат доставени в eBay тракинга, но не са отразени при тях.
Обикновено ги отразяват до 2-3 часа. Може би имат повече пратки от обикновено или проблем със системата?

# 279
По-скоро вчера е рръгнал камиона за БГ с пратките от предходната седмица и затова може да са се забавили с отбелязването. Понеже аз имам пратка за получаване и ми направи впечатление,, че е тръгнала в понеделник, а не в неделя.

# 280
  • София
Вчера си взех от офиса на ДА пратка от 2/10. Не можаха да ми кажат кога е тръгнала.

# 281
  • Бургас
Бях обещала да пиша за Cargobee. Вчера си взех първите поръчки и съм доволна. Ще продължа да ги използвам и за напред.
Не знам на колко време са им курсовете, тъй като нямат график. На 19. 10 получих 5 пратки пристигнали при тях в Англия от 05 до 12 октомври. Струва ми се доста добре, като срокове. Поръчките ми бяха 5 чифта бебешки обувки, общо 2 кг и платих  9.80 лв. Това, което ми направи впечатление, че амазонските опаковки липсваха и ги бяха опаковали в техни пликове. Т.е. отварят пратките. Бях с бебето и не успях да ги питам защо. Като се замисля това не ми пречи, тъй като от Амазон са известни с големите си опаковки, за които съм плащала и обемно тегло. Офиса им в Бургас работи и в събота, което ме устройва идеално. Също така ми е на удобно място - близо са до Габиели и ще мога едновременно да си взимам пратките от Германия и Англия.
Накратко - много съм доволна, че отново имам опция да пазарувам от кралството на добра цена. 🙂

# 282
Моята поръчка от 18.10 вече е доставена до офиса на превозвача в Англия и имам мейл от GGBG.

# 283
  • гр. София
И моята от днес е отразена.
 Най-вероятно липсва iD.

# 284
И моите ги отразиха. Явно наистина са били претоварени. Чакам още една пратка от Boots, дано дойде до неделя, за да изпратят всичко в един курс.

Общи условия

Активация на акаунт