От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 389
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • софия
Пишеш на превозвача, който си избрала и питаш дали могат да отидат да го вземат, и каква е цената.

# 256
  • БГ
Здравейте,
кой превозвач ще ми препоръчате за един часовник от ebay.co.uk Confused

# 257
Здравейте,
кой превозвач ще ми препоръчате за един часовник от ebay.co.uk Confused

GGBG

# 258
  • Sofia
Тук, гледам, въпроси продължават да се задават на конвейер, все едно е налице неограничен избор от превозвачески фирми. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 259
Здравейте,как стои въпроса с пазаруване от everything5pounts, някой пазарувал ли е скоро от там,дали може директно до Бг или трябва с посредник ?

# 260
Здравейте, поръчвали ли сте бебешко матраче? Цената на кг ли е в този случай, на размер или по някаква друга схема се изчислява? Благодаря.

# 261

Много благодаря, че сподели! От години си ползвах Габиели и съм доволна, но изобщо не бях обърнала внимание, че тази фирма има офис във Варна, камо ли че ми е на две крачки, за разлика от Габиели! Бързо ли пристигнаха нещата?
ДА,нямах абсолютно никакъв проблем с тях...
Даже си чакам фактурата за транспортните разходи.
[/quote]
аз пък точно с тях имам проблем в момента. Две пратки пристигнали с един курс, едната ми беше пратена, другата не, но заплатих транспорт и за двете. Вече втора седмица чакам другия пакет, и никой не ми дава информация кога ще дойде, на имейл никой не отговаря.

# 262
Здравейте, някой да е вземал тази седмица пратки от ДА. Имам пратки от 20 септември, писах им няма отговор, на тел никой не вдига. Вчера установих , че офисът им не работи до 15.10. За Пловдив става въпрос.

# 263
Да, аз взимах най-вероятно пратката ви е в склада в София, като срокове 20-30 дни си е стандарт вече. Моята пратка беше от 21-ви септември.

# 264
В сряда взех пратка, пристигнала на 25 в техния офис. Получих смс.  Нито един мейл за трансфер на пратката. Според служителката в офис Слатина, имало проблем с имейлите,  но то при тях... мейлите да са им проблемът.

# 265
Искам да поръчам от Англия силиконов коледен молд Karen Davis, само на техния сайт има търсеното.

Кой от превозвачите в момента да избера за да си получа продукта?

# 266
  • софия
ГГБГ

# 267
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
да попитам от това което чета ДА и ГГБГ имат редовни курсове от Великобритания, нали?

# 268
Имат курсове и двете фирми за леки неща GGBG, за тежки ДА. Поне за момента така процедирам и се получава.

# 269
А на Шопър бг редовни ли са курсовете, че и аз търся друг превозвач за леките пратки. През повечето време ДА си ме таксуват на кг ама сега едно лего ми го набичиха на обем и хич не съм във възторг... а офисът на Шопър ми е по-удобен като локация.

Общи условия

Активация на акаунт