От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 65 684
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • София
пощенския код го приема само ако се избере ирландия.
не съм много наясно с особеностите на ирландиите обаче, може и да не правя нещо съвсем правилно.
но пък в амазон не ми иска праим за да поръчам нещо.

# 241
Сега им драснах един мейл.
Не че нещо ще се случи...

И  моята ще е първа и последна пратка чрез тях(дано си я получа).Сега реших да пробвам с Leron.В понеделник е пристигнала при тях,все още няма нищо отразено.Много се надявам да са по бързи от Доставки Англия.
Днес си получих пратката.Нямаше имейл ,нито обаждане от тяхна страна.В сайта си стой,че още пътува.Писах им с доставка Спиди,получих го в офис на Еконт.Важното е ,че дойде,бях я отписала вече.

# 242
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Първо да кажа, че и аз имам мейл от Габиели с приложени линкове за сайтове с безплатна доставка. Е сайтовете са за Ирландия, а не за Северна Ирландия.

# 243
Адресът на Габиели в Ирландия е видим вече и в сайта. Засега график на курсовете няма.
Това е мястото.

# 244
  • Бургас
Аз реших да пробвам Cargobee и пуснах една поръчка от Амазон. Разделиха ми я на две части, които пак трябва да пристигнат в един ден на адреса им. Да видим колко бързо ще ги получа и колко ще ми струва. Високи са им цените, но пък пестя от куриер, защото са от Бургас. Новия адрес на Габиели и всички изисквания покрай него за сега ме спират. Някой ако се престраши да пише после. 🙂

# 245
Няма да ги ползва в Ирландия. Просто не ме устройва.
Твърде много изисквания, а курсовете са през 10 дни, т.е. и чакането ще е много.
Бих се върнала към тях ако възобновят приемането на пратки в Англия.

# 246
  • Бургас
Мария, ще съм ти много благодарна ако споделиш впечетления от Cargobee. И аз обмислям да ползвам услугите им поради същата причина - офис в Бургас.

# 247
  • Бургас
Ще пиша да. За сега мога да кажа, че едната ми пратка пристигна вчера при тях и днес ми изпратиха имейл, че е на адреса им. Другата днес ще я доставят Амазонци. Нямат график и не знам кога ще тръгнат към БГ. Но като ги получа ще пиша подробности. Ако става бързо и лесно с тях ще преглътна цената. Тя всъщност над килограм е 4.90 лв на всеки започнат. Не е толкова зле. С Габиели беше 4 лв, с другите фирми пак е толкова, но има и куриерски.

# 248
  • София
Днес 6/10 взех пратка от ДА натоварена на 21/9.

# 249
Днес 6/10 взех пратка от ДА натоварена на 21/9.

А,беше ли отбелязано,че пътува.Аз очаквам 9 пратки от тях,само на 1 от последния курс пише,че пътува,на останалите,които би трябвало да са тръгнали с предишни курсове,пише само приета.

# 250
  • София
Да, отбелязан като пътуващ. Попитах жената в Слатина, това кой курс е. Каза, че  не е отбелязано в системата и. Даже ме попита аз как го виждам отразен. С баркодрийдъра чекна кашона ми и само успя да види, че на 21/9 е бил натоварен. Ами куца им организацията, но пък не се занимавам с описи на фактури и прочие, а и в Слатина намирам място за паркиране пред офиса им. Та продължавам да ги ползвам. Имам пратка при тях от 2/10.

# 251
Здравейте.
Искам да поръчам/купя велосипед от Newport, но проблема е, че продавача иска само лично предаване, което няма как да се случи. Кои са фирмите, които все още имат офис в Англия освен ггбг и доставка Англия?

# 252
Момичета от кои сайтове пазарувате дрехи големи размери 6хл или 24 по английската номерация и нагоре. И през Англия ли купувате от Английскитет сайтове или през Германия? Също така и да не ги спират на митница? Всички английски сайтове ли са вече с предплатени такси и мита по новата система?

# 253
  • София
В Маркс и Спенсър има големи размери на дрехи и бельо. Поръчвам на английски адрес и после с превозвач, използвам GGBG.

# 254
Здравейте. Някой купувал ли е велосипед от Англия? Търговеца, от който искам да си купя велосипед иска лично предаване. Как да постъпя? Как става плащането и взимането от адрес?

Общи условия

Активация на акаунт