От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 65 667
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Моите от 20ти си стоят приети.
И на мен ми е първа поръчка.
Като гледам и последна.

# 211
Моя пратка, получена в офиса на ДА на 01.09, все още пътува също.

# 212
Сега им драснах един мейл.
Не че нещо ще се случи...

# 213

Стискайте палци и да не ги сметнат на обемно тегло Simple Smile

# 214
Те са няколко пакета от по 500гр. Не знам как биха сметнали 500гр за обемно тегло.

# 215
Те не са много по бързото товарене. Не са и много по мейлите.  Вижте си в профила дали случайно няма нещо отбелязано.

# 216
Здравейте,някой с пратка скоро получена от Доставки Англия да каже кой курс се раздава?Аз имам пратка получена в офис на 04.09 и все още пътува,пътува.Това ми е първа поръчка чрез тях.
При тях е тука има тука нема.... аз получавам първо пратки, които са пристигнале по-късно, а тези които са пристигнали по-рано още ги няма...

# 217
И аз съм нова в поръчките с превозвач и днес направих първата си такава покупка от английския Амазон чрез GGBG.
Но имам въпрос... понеже не прочетох никакви напътствия в сайта им.
След като получих мейл от Амазон с очаквана дата на доставка, нужно ли е предварително да уведомявам превозвача, че под еди кой си ID номер се очаква пратка в английският им офис, или по самия ID номер получения пакет се изпраща на посочения  офис в България. И обаждане от превозвача кога получавам?

# 218
  • Ланкър, планините Овнерог
Не трябва да ги уведомяваш за пратката. Нали си си написала ID-то пред името или в адреса? Не се обаждат, като пристигне пратката, мейл пращат.

# 219
Да, написах. Следвах инструкциите. Благодаря за отговора!

# 220

И  моята ще е първа и последна пратка чрез тях(дано си я получа).Сега реших да пробвам с Leron.В понеделник е пристигнала при тях,все още няма нищо отразено.Много се надявам да са по бързи от Доставки Англия.

# 221
Аз все още нямам имейл от тях. Като ви чета малко е съмнителна работата, но знае ли човек.
Обаждане от непознат номер и имейл от непознат имейл не от техният.
Съмнително е.
И аз това влизам да споделя - непознат номер ми звъни, но знаят, че пазарувам от Амазон и съм клиент на Габиели ... Питат дали искам информация за офиса им в Ирландия, ще ми я пратят на мейла. Мейлът е gabieliassist@gmail.com
Струва ми се странно ...
Със сигурност е някаква измама това! Габиели имат собствен домейн, и мейлите им са през домейна, а не през Gmail! Аз не бих давала никакви лични данни и изобщо какавато и да е информация на тези мошеници. А да изпращам покупките си към техния измислен адрес в Ирландия - абсурд! Нали се сещате, че никой не ви гарантира, че в крайна сметка ще си получите пратките, ако ги насочите към уж "новия адрес"?!!! Някой добре щи си напазарува на ваш гръб и за ваша сметка!

Ако имаше реална информация, Габиели щяха да публикуват на сайта, във ФБ страницата си, да разпратят мейли от официалният им пощенски сървър, а не от публична пощенска кутия!

# 222
Интересно ми е, защо Габиели не реагират по никакъв начин. Не вярвам да не знаят, че някой се обажда и пише от тяхното име. Или не искат да признаят, че някой им е хакнал базата данни.

# 223
Интересно ми е, защо Габиели не реагират по никакъв начин. Не вярвам да не знаят, че някой се обажда и пише от тяхното име.
Откъде да знаят?!! Никъде другаде не съм прочела някой да споделя, че му се обаждат от тяхно име, освен в тази тема. Напълно реално е Габиели да нямат профил тук и дори да не знят за съществуването на темата... Та как да разберат за тази измама и да реагират?!

# 224
Измама е 100%. Аз понеже не съм пазарувала чрез Габиели от Амазон, не сa се докопали до мен. Нямам подобни имейли и обаждания. Не им се връзвайте.

Общи условия

Активация на акаунт