От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 63 960
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Ще се радвам ако има малко повече мнения за Cargobee. Благодаря предварително!

# 346
  • Бургас
Ще се радвам ако има малко повече мнения за Cargobee. Благодаря предварително!

За момента имам една поръчка от Английския Амазон, която е пристигнала в техния офис на 29.10 на 4.11. имах мейл за взимане от офиса в Бургас дори говорих два пъти с две любезни дами, явно не пращат мейл като тръгне пратката към Бг. Плаща се на започнат кг. Поръчката ми беше около 1.500 платих без 20ст. 10лв. И така ми е ок, че иначе и вътрешен куриер и сметката ще е по голяма.
Днес в офиса им в Англия е пристигнала втората ми поръчка, уведомиха ме с мейл.

# 347
  • Бургас
Аз вече имам няколко пратки с Cargobee и за сега съм повече от доволна. Пакет пристигнал при тях на 28.10 взех на 3.11, а други два пристигнали на 29 и 30 октомври взех на 4.11. Имаха два курса един след друг. Толкова бързо не съм получавала пратки. Говорила съм два пъти с тях по телефон и веджън по мейл - отговориха ми изчерпателно, любезно и бързо. Информират ме, когато получат пратка в Англия и после, като пристигне в Бургас. Нямат график и не знам кога пътуват поръчките ми, но ако са все така бързи това изобщо не ми е важно.

# 348
  • Бургас
Аз също получих две пратки с тях.Не се вижда кога ще пристигнат,но се отбелязва когато са пристигнали в офиса в Англия.Обаждат ми се по телефона когато са в Бургас.Много съм доволна за сега.

# 349
Здравейте,
досега поръчвах с КДшопинг.
Бях доволен, но те преустановиха дейността си.
Искам да си поръчам риболовни аксесоари от английския ибей.
Въпроса ми е как е най-изгодно да се поръчат-директно до адреса ми тук в България по пощата или да ползвам посредник?
Аксесоарите са леки-100-200 грама на стойност 20-30 паунда.
Ще имам ли допълнителни такси, мита, ДДС и други?
Благодаря Simple Smile

# 350
Къде може да се види графика на Cargobee от Англия за България ?

Също и какъв телефонен номер пишете, когато използвате техния адрес?

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 21:09 от alethea

# 351
  • Sofia
Здравейте,
досега поръчвах с КДшопинг.
Бях доволен, но те преустановиха дейността си.
Искам да си поръчам риболовни аксесоари от английския ибей.
Въпроса ми е как е най-изгодно да се поръчат-директно до адреса ми тук в България по пощата или да ползвам посредник?
Аксесоарите са леки-100-200 грама на стойност 20-30 паунда.
Ще имам ли допълнителни такси, мита, ДДС и други?
Благодаря Simple Smile

Ако няма да ти се налага да ползваш вътрешен куриер, от типа на "Еконт" – според мен, ще ти излезе по-евтино с превозвач. Цената на транспорта е горе-долу 5 лв. на кг., докато, ако поръчаш директно до България, ще трябва да платиш 20% ДДС + малка такса.

# 352
След като ползвах услугите на Доставки Англия и се заклех, че повече няма да ги ползвам за нищо на света, поръчах с ГГБГ.
Сега пък не можело да се задържа пратка в склада им до следващ курс, когато е заявено получаване с Еконт.
Не знам вече кой да ползвам.
Ще направя поръчка и с каргоби и ще видя и те как са, защото тепърва ще ми трябва превозвач от Англия.

# 353
Какво не ти хареса на ДА Joy
Обръснаха ли те за обем?

# 354
  • Бургас
Къде може да се види графика на Cargobee от Англия за България ?

Също и какъв телефонен номер пишете, когато използвате техния адрес?

График нямат. За телефон съм дала моя номер. Ако държите да е английски може да ги попитате и да ви дадат. Сигурно имат, но в сайта и аз не открих.

# 355
Оф, скъсаха ми нервите, пък не се прави така с бременна жена Joy
Не, нямаше обем, ама едни обувки ми ги изпратиха на другия ден, след каъо изпратиха останалите 6 чифта.
Така си платих 2 пъти куриер на Еконт и още един допълнителен килограм.
Не знаели, че тия обувки били в третия им камион за тоя курс.
Сигурно аз трябваше да знам, за да им кажа да изчакат още ден, да разтоварят всичко и тогава да пращат.
Абе пълни тъпанари. Да не съм ги била ползвала, щом не ми харесвало- така ми викат. Викам - ооо, със сигурност!
За сравнение по същото време получих пратка от Германия с Габиели.
Нищо общо.
Сега и тия ГГБГ отпадат, щим пращат всичко без да чакат и не знам кой ще ползвам.

# 356
Еее, не се ядосвай,  ще ти мине Joy
Мислех, че си родила вече Wink

И аз ги заклех и зачеркнах, ама за нещо малко са ми баш под носа.

Габиели в Ирландия пробва ли?

Трябва да поръчвам стол за кола за баткото и се чудя с Ггбг ли или на Габиели да пращам Thinking

# 357
Ох, не съм още. Стискам кълки поне седмица, че съм с корона вкъщи.
Не съм ги пробвала Габиели от Иралндия, но и аз ще трябва да поръчвам още едно столче от амазон и сигурно с тях ще го поръчам.
Иначе поръчвам дрешки за децата от Джордж, Маталан, Аргос и понякога ткмакс, ама те май нямат доставка до Ирландия, за да ползвам отново Габиели.

# 358
Мен ме притеснява, ч нямат проследяване. Да дам 500лв за стол и да чакам докато стигне тук, ми е притеснено без да знам дали те са го приели.
Това по техните изисквания, че чак в България се отразявали пратките.
А Ггбг разбрах, че столчетата ги хващат на кг, не на фиксирана като Габиели

# 359
Да, с ГГБГ доста неща поръчах за големия от английския амазон- столче, кошара, вана, люлка. Всичко беше на кг, но беше още по старите цени преди Брекзита.

Общи условия

Активация на акаунт