От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 63 992
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Не съм сигурна, че офис запад работи в събота. И аз чакам пратка от последния курс, още нямам мейл.

# 316
Офис "Запад" не работи през уикенда. И внимавайте с мейлите, аз получих мейл от ГГБГ, че пратката ми е обработена и може да се вземе. Отивам в офиса - нищо. И се оказа, че имали бъг някакъв в системата, изпраща мейл, когато са обработени в офис "Младост", после още един мейл, когато са пристигнали в офис "Запад".

# 317
  • софия
Офис "Запад" не работи събота и неделя. В понеделник 🙂
Аз ще си чакам още някой и друг курс, че не ми се ходи през ден.

# 318
Някой пробва ли с адреса на Габиели в Ирландия?Случват ли се нещата успешно?

# 319
Здравейте.
Shopper.bg изпращат ли имейл щом пратката тръгне с курса от Англия или да не чакам Simple Smile

# 320
  • Пловдив
Harmonies, аз вчера взех първата поръчка с тях ( Пловдив ), доволна съм като цяло. От тях имах два имейла - един като пристигна пратката в офиса им и следващия беше, за да ме уведомят, че имам пратка в офиса им в Пловдив. Тоест няма да получиш имейл с кой курс пътува.

# 321
Здравейте, направих поръчка от сайта на tk max и по погрешка съм я пратила на адреса на Габиели , вместо  на Ggbg.Въпросът ми е дали като не работи адресът ще върнат пратката до доставчика или има опасност да се затрие някъде ?

Още карат пратки Simple Smile Като звъннах миналата седмица да питам как се процедира с пратки,които пътуват към тях вече ми отговориха,че ще ги докарат-не се връщали. И вече имам 2 от мималата седмицс,които пътуват насам

# 322

Пробвах ги, малко по-бавно е, но това не ми проблем.

# 323
Здравейте, направих поръчка от сайта на tk max и по погрешка съм я пратила на адреса на Габиели , вместо  на Ggbg.Въпросът ми е дали като не работи адресът ще върнат пратката до доставчика или има опасност да се затрие някъде ?

Още карат пратки Simple Smile Като звъннах миналата седмица да питам как се процедира с пратки,които пътуват към тях вече ми отговориха,че ще ги докарат-не се връщали. И вече имам 2 от мималата седмицс,които пътуват насам
Това е нещо ново?Сигурни ли сте ,че става въпрос за Габиели?Нали уж онлайн поръчки не возят от UK?

# 324
Имат някаква остатъчна дейност, аз по неразпознати пратки ги разбрах, но не мисля че е разумно да се поръчва, при проблем никой няма да ти помогне.

# 325
От Габиели има това съобщение, относно пратки от Англия, при това работят само с пратки - личен багаж

# 326
  • София
Здравейте!
За първи път ще пробвам ggbg като превозвач от Англия.
Като въвеждам обаче адреса им в address book-a на amazon.co.uk не ми разрешава да има цифри като символи в полето за име
Дали е ок да го сложа ID-то ми от Ggbg долу някъде в адреса?
Преди не беше така, въвеждала съм нови адреси на други превозвачи и ID-то ми е било в името и е било ок, сега защо така - нямам идея....
Някой?

# 327
Здравейте!
За първи път ще пробвам ggbg като превозвач от Англия.
Като въвеждам обаче адреса им в address book-a на amazon.co.uk не ми разрешава да има цифри като символи в полето за име
Дали е ок да го сложа ID-то ми от Ggbg долу някъде в адреса?
Преди не беше така, въвеждала съм нови адреси на други превозвачи и ID-то ми е било в името и е било ок, сега защо така - нямам идея....
Някой?

Няма проблеми да го напишете там. Добавих ID-то в полето за адреса и получих пратката без забележки.

GGBG вашето ID

# 328
  • София
И аз скоро писах за такъв проблем, но в темата за превоз от Германия. Оказа се, че в кошницата имам продукт, който не е в Германия, а се изпраща от Великобритания. След като го махнах, вече не ми изписваше това. Може да пробваш и през друг браузър.
Но от друг сайт, който не позволява цифри в името, получавам нещата без проблем с ID в полето за адреса, както е писала MulberryW.

# 329
  • Варна

Пробвах ги, малко по-бавно е, но това не ми проблем.
Здравейте, бихте ли споделили къде изписвате ID номера, че системата на Амазон не позволява да е до името.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт