От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 005
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Все тая е. Само курсът си го смята някакво тяхно шантаво, затова таз разлика. Заради гаранцията бих го взела от немския. Ако трябва да го връщаш до Англия ще е приключение и тази малка разлика ще ти излезе златна...

# 301
Здравейте, направих поръчка от сайта на tk max и по погрешка съм я пратила на адреса на Габиели , вместо  на Ggbg.Въпросът ми е дали като не работи адресът ще върнат пратката до доставчика или има опасност да се затрие някъде ?

# 302
Здравейте, направих поръчка от сайта на tk max и по погрешка съм я пратила на адреса на Габиели , вместо  на Ggbg.Въпросът ми е дали като не работи адресът ще върнат пратката до доставчика или има опасност да се затрие някъде ?
Когато Габко затвориха миналата година, пратката беше върната от Hermes на ТК и те ми възстановиха парите. Имаше някаква опция да се свържа с Hermes и да я пренасоча, но нещо не сработи. Провери дали можеш през тракинга на Hermes да я пренасочиш.

# 303
Ох благодаря ти за отговора.Много тъпо ,че не можеш да си промениш в tk maxx адреса на доставка или да канселираш ордера.Аз веднага се усетих ,но бях платила вече .Сега трябва да чакам да  я шипнат  и да пробвам да я пренасоча в Hermes, дано стане.

# 304
  • Шумен
Здравейте!
За пръв път използвам услугите на Доставка от Англия. Пратките ми са приети в офиса. Как ще разбера дали са тръгнали с даден курс и дали курсът пътува?

# 305
Здравейте, някой дали се престраши да поръча вече до Ирландия с Габиели? Гледам, че са имали един курс, който може би е и раздаден вече. Тъкмо намерих едни неща с безплатна доставка до Ирландия и даже ги поръчах, но после като видях, че двата им курса са горе-долу през месец и ще изпуснем този в понеделник не ми се искаше да чакам евентуално до декември и отказах поръчката.

# 306
Здравейте, за първи път ползвам услугите на GGBG, преди това работих с други доставчици. От миналата седмица ми пише, че пратка е в офиса им в София, а аз съм избрала доставка до офис на Еконт, но когато пратката ми пътуваше от Англия за България се усетих, че не съм дала адрес на офис на Еконт, а личен адрес и го промених. Дали е възможно за това все още да не са ми я изпратили? Мисля и днес да изчакам,за да видя дали ще я изпратят и утре да се опитам да се свържа с тях

# 307
Моята пратка с GGBG също е от последния им пристигнал курс и стои в офиса им. С доставка до адрес с Еконт съм заявила още в началото.
Явно не са започнали да разпращат.
Ще ги изчакам още ден, два и ще се свържа с тях да питам.

# 308
  • Варна
На мен вчера ми я пуснаха по Еконт и днес пристигна, но може да не са успели всички да ги разпратят и днес да продължат.

# 309
Току-що получиш имейл, че вече е изпратена по Еконт. Благодаря за бързите отговори!

# 310
Направих поръчка от https://www.made.com/ като ползвах услугите на GGBG. Всичко мина бързо и точно. Потвърждавам, че данък не се плаща, само тяхната такса от 5 лева на килограм. Много съм доволна Relaxed

# 311
  • гр. София
А някакви новини от курса на ггбг, който се чака?

# 312
  • софия
И аз го чакам. По-късно ще ходя да взема неща от други курсове и ще питам.

Доп. Камионът е пристигнал. Момичето в западния офис чака сега да донесат пратките.

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 17:04 от zvаnchе

# 313
Днес вземах от Младост пратка от немския курс и разтоварваха няколко камиона около 14:00ч. Има доста пратки.
И аз го чакам. По-късно ще ходя да взема неща от други курсове и ще питам.

Доп. Камионът е пристигнал. Момичето в западния офис чака сега да донесат пратките.

# 314
  • гр. София
А като цъфнат заприходени в офис Запад след 19 часа, означава ли, че утре можем да вземем пратките или чак в понеделник?

Общи условия

Активация на акаунт