От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 000
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • софия
До фамилията.
Друга възможност е в Address line 2 - напр. GGBGномер.

# 331
До фамилията.
Друга възможност е в Address line 2 - напр. GGBGномер.
Това BIG YELLOW SELF STORAGE ,в моя профил го нямаше заложено в адреса.Дали ще е проблем?То днес очаквам и от амазонци пратка и от ТК махх така че ще разбера ,дали е проблем.

# 332
  • софия
Не знам. При мен си седи от началото, когато се преместиха на този адрес. Сега гледам в сайта, че го няма.

# 333
Здравейте
аз имам пратка в Лерон ,но няма никой в офиса ,вчера два пъти ходих. Звъня по телефона изключен е .
Някой знае ли кога ще работят? Да не им се е случило нещо?

# 334
Здравейте
аз имам пратка в Лерон ,но няма никой в офиса ,вчера два пъти ходих. Звъня по телефона изключен е .
И аз чакам пратка с тях ,получавам ги с Еконт,  последно ги чувах в петък , от тогава нищо. От понеделник телефона им е изключен , щом и офиса не работи явно има някякъв проблем . Моля , ако някой има актуална информация , да сподели.

Добавям , пратката ми вече е в Еконт  и пътува към мен . Явно вчера не са били на разположение.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 16:51 от PERLI

# 335
Някой пробва ли с адреса на Габиели в Ирландия?Случват ли се нещата успешно?

Пробвах ги, малко по-бавно е, но това не ми проблем.
Здравейте, бихте ли споделили къде изписвате ID номера, че системата на Амазон не позволява да е до името.
Благодаря!

На втория ред до адреса го сложих и си излиза на етикета.

# 336
Здравейте, искам да използвам доставчик от Англия до Варна.

Виждам че опциите не са много - само ДА и Shopper bg .

Според информацията само ДА има курс след 20.11 , (24.11) , а другите са обявили само последната дата 16.11.

Интересувам се, това ли наистина са само доставчиците?

Искам да направя поръчка от футболния магазин на Ливърпул, но за жалост в забележки пише че не изпращат до Европа и Ирландия.

# 337
Искам да направя поръчка от футболния магазин на Ливърпул, но за жалост в забележки пише че не изпращат до Европа и Ирландия.

За конкретен продукт ли пише, че не пращат до Европа и Ирландия?

Доколкото виждам в общата им страница с описание на доставки имат опции като Ирландия, Германия и дори до останалата част на ЕС, което следва да означава, че може и директна доставка до България.

https://store.liverpoolfc.com/delivery

Скрит текст:

# 338
Мога ли да попитам,тези които получават с Еконт от GGbG и ако имате повече от една пратка в един курс  дали ги обединяват в една товарителница на еконт ли ви ги пращат като отделни? И сумата за курса по пакети е една обща или всеки пакет си го таксуват на започнат килограм?В какъв период пристигат с Еконт след като им е обработен курса и го раздават в офисите си?

# 339
  • Варна
Ctefani, обединават ги в една товарителница. Изпращането по Еконт много зависи от натовареността им. Последния път получих email в петък, че камионът е пристигнал. В офиса на Еконт пратката ми беше в сряда - 5 дни по-късно. Случвало ми се е в сряда или четвъртък (вече не помня точно кога) камионът да е в БГ, а при мен - в събота.

# 340
  • София
А уводомявате ли ggbg, че чакате пратка? Или директно чакате мейл от тях, че има пратка в техния офис?
Досега само с гАбко съм работила и с Габиели...
Не може да се отрече, че сайтовете на тези превозвачи са доста зле откъм обяснение и информация

# 341
  • софия
От ggbg получаваш мейл:

Това е за вземане от офис. Не знам дали има други съобщения след това.

# 342
Здравейте
Аз на 9.11 имам пристигнали на адреса в Англия две пратки от Амазон , още нямам мейл от тях, че са регистрирани. Вчера им писах, но нищо още, нямам отговор.

# 343

За конкретен продукт ли пише, че не пращат до Европа и Ирландия?

Доколкото виждам в общата им страница с описание на доставки имат опции като Ирландия, Германия и дори до останалата част на ЕС, което следва да означава, че може и директна доставка до България.

https://store.liverpoolfc.com/delivery

Скрит текст:

Да, за този - https://store.liverpoolfc.com/lfc-mens-pu-leather-washbag

Please note, due to current EU restrictions we are unable to ship this product to Europe or Republic of Ireland.

Иначе видях за останалите неща, които ме интересуват няма такива ограничения..

# 344
А уводомявате ли ggbg, че чакате пратка? Или директно чакате мейл от тях, че има пратка в техния офис?
Досега само с гАбко съм работила и с Габиели...
Не може да се отрече, че сайтовете на тези превозвачи са доста зле откъм обяснение и информация

Не уведомявам ГГГБ. Те изпращат мейл когато пратката е получена при тях.

Общи условия

Активация на акаунт