От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 159
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
дпд, dpd куриер. В България е Спиди.

# 556
  • Варна
Здравейте! Обръщам се към хората, които са от Варна. Кой посредник за доставки ще ми препоръчате към момента (не личен багаж, а достака на новозакупени стоки)? Преди брекзит поръчвах с Габиели, но след този ва спрях. Сега все още не мога да се ориентирам какво се случва, а искам отново да започна да пазарувам някои неща от Великобритания.  Ще се радвам на отговори на хора, които са пазарували през последните 1-2 месеца. Благодаря! Blush

# 557
Тук сте по-активни, затова питам - някъчой да има проблем с Габиели с курс от Германия?
Имам 2 пратки пристигнали в България миналия месец на 10 и 17 дек и все още седят в склад Пловдив.
Досега такова нещо не ми се беше случвало.
Курсовете са 447 и 448.

# 558
Тук сте по-активни, затова питам - някъчой да има проблем с Габиели с курс от Германия?
Имам 2 пратки пристигнали в България миналия месец на 10 и 17 дек и все още седят в склад Пловдив.
Досега такова нещо не ми се беше случвало.
Курсовете са 447 и 448.
Габиели какво ти отговориха?

# 559
за Варна - отскоро ползвам Shopper.bg и съм доволна.

# 560
Здравейте! Обръщам се към хората, които са от Варна. Кой посредник за доставки ще ми препоръчате към момента (не личен багаж, а достака на новозакупени стоки)? Преди брекзит поръчвах с Габиели, но след този ва спрях. Сега все още не мога да се ориентирам какво се случва, а искам отново да започна да пазарувам някои неща от Великобритания.  Ще се радвам на отговори на хора, които са пазарували през последните 1-2 месеца. Благодаря! Blush
Аз като цяло намалих пазаруването от Англия до минимум, но в редките случаи, в които го правя минах на Доставки Англия. 3-4 поръчки имам получени с тях досега без проблеми, единствено ме влудява работно време на офиса им и е на супер забутано място.

# 561
Аз също ползвам shopper.bg за Варна. Имам 3-4 поръчки миналия месец и нямам оплаквания.

# 562
Не можах да се свържа с Габиели. Затова пиша да питам някой получил ли си е пратките от тези курсове.

# 563
Имах пратка  пристигнала с Габиели от 17-ти декември , обадиха ми се, че бях заявила до адрес, около 20 декември я получих.

Пишете им.

# 564
  • Варна
за Варна - отскоро ползвам Shopper.bg и съм доволна.

Аз сьщо!
Много са точни,единствената забележка е,че малко се бавят:(

# 565
Здравейте, отдавна не съм поръчвала от Англия и някои неща не са ми ясни. Също, за първи път мисля да ползвам Габиели. Искам да купя нещо от аукцион в ebay.co.uk Съответно продавачът изпраща като физическо лице чрез английски куриер до офис на Габиели. Има ли проблем, след като на пратката ще пише само името ми и адреса за доставка? И какво ще рече от сайта на Габиели : "Офисът не приема онлайн пратки" ? Благодаря предварително!

# 566
Здравейте, отдавна не съм поръчвала от Англия и някои неща не са ми ясни. Също, за първи път мисля да ползвам Габиели. Искам да купя нещо от аукцион в ebay.co.uk Съответно продавачът изпраща като физическо лице чрез английски куриер до офис на Габиели. Има ли проблем, след като на пратката ще пише само името ми и адреса за доставка? И какво ще рече от сайта на Габиели : "Офисът не приема онлайн пратки" ? Благодаря предварително!
С Ганиели в момента от Англия не може.

# 567
С Ганиели в момента от Англия не може.
А с коя фирма може?

# 568
Аз ползвам GGBG.

# 569
  • Sofia

Сетихте ли се да погледнете първа страница от темата?

Общи условия

Активация на акаунт