От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 194
  • 743
  •   1
Отговори
# 570

Сетихте ли се да погледнете първа страница от темата?

Сетих се, разбира се. Поименно зная всички доставчици, но ме интересува КОНКРЕТНО моят казус от Ибей с пратка от физическо лице, а там няма КОНКРЕТНО тази информация. Имам опит само с Габко, които вече са извън играта, но мерси за забележката...

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 19:39 от tarantula87

# 571
  • Sofia
Не е забележка, а насока. Питаш с коя фирма може да поръчаш – ами, с тези, изредени на първа страница. Списъкът е актуален.
Не разбрах и за какъв "казус" иде реч – това, твоето, си е стандартна онлайн поръчка.

# 572
Абе за Габиели няма инфо, че за момента не доставят Simple Smile
Аз също с ГГБГ бих си пазарувала, ако ми се наложи. Ама напоследък нито мерак имам, нито време за шопинг Simple Smile

# 573
  • Sofia

Да, де, не доставят –> затова ги няма в списъка. Grinning
Ако се върнат в бизнеса с доставките от UK, най-лесното е пак да бъдат включени в заглавния пост. За момента са out, обаче.

# 574

Да, де, не доставят –> затова ги няма в списъка. Grinning
Ако се върнат в бизнеса с доставките от UK, най-лесното е пак да бъдат включени в заглавния пост. За момента са out, обаче.
Е как да ги няма, като са на 1 страница след ГГБГ ?

Gabieli
www.gabieli.com
Цени: 4 лв. / кг.
Условия: Необходимо е да регистрирате всяка една ваша пратка на сайта им и да прикачите фактура или копие от поръчката. Ако пратката ви е на стойност до €150, не се налага да заплащате допълнителни такси, като ДДС и мито. Ако един от размерите на ваша стандартна пратка е по-голям от 69 см., цената се изчислява на база "обемно тегло", по следната формула: (дължина x ширина x височина) / 6000, като полученото число се счита за килограми на пратката. Предлагат фиксирани цени за някои нестандартно тежки или специфични стоки (проверете в сайта им за по-детайлна справка или им изпратете запитване).
Офиси: София, Пловдив, Варна, Бургас.
Имат транспорт и от Германия, Испания.

# 575
  • Sofia
Добре, извинявам се на всички, грешката е моя, в такъв случай. Simple Smile Мислих, че темата е пусната относително скоро.

Ще пиша на модератор да я оправи.

# 576
Аз приключих моята сага като им писах 5 пъти на имейла + във фейсбук и най-накрая ми отговориха, казаха, че пак имало проблем (същия проблем за трети път) и дали съм искала да ми шипнат пак. Отказах им и ми върнаха парите доста бързо, което ме учуди.
Сега от английския амазон ги поръчах към английския адрес на ггбг. Стискайте палци този път да си получа книгите. Някой знае ли следващия курс кога е, от Амазон пише, че още днес ще са доставени на техния адрес.

# 577
Курсовете на ggbg тръгват от Англия всяка неделя

# 578
  • Велико Търново
Моето ще е хем въпрос, хем мнение. Някой знае ли как мога да получа някакъв отговор от Доставки Англия? Писах мейл, писах на страницата във Фейсбук и нищо. Чакам с курса, който е тръгнал на 08.12. едни ботуши, пише че времето за пристигане в България е 10-20 дни, те станаха 30 и повече.
И предполагам става ясно, че с тези хорица следващ път няма да има.

# 579
баба Яжка, може би по телефона пробвайте. И аз им бях писала веднъж мейл, не получих отговор.
Но иначе забавянето е заради празниците. На страницата им във фб точно пише кога са последните курсове преди нова година. А първите им курсове за годината пристигат сега на 10-ти и 12-ти.

# 580
Миналата седмица получих две пратки с ДА пристигнали при тях на 14 и 15.12.2021г.
Малки макетчета, които нама проблем да мушнат където и да било.

# 581
Тъй като съм тотален лаик в поръчките искам да попитам как си попълнихте инфото в амазон и какъв е процесът на доставка? Сложила съм английския адрес на ггбг, моят телефонен номер, а после попълних допълнителна информация, че това е офис и има работно време. Вчера не бях попълнила допълнителната информация и куриерът отиде на адреса след като им беше приключило работното време и не можа да я остави. Въпросът ми е на вас случвало ли ви се е, добавили ли сте работното време и също куриерите винаги ли се обаждат като са на адреса или просто оставят пратката в офиса?

# 582
Трябвало е да напишете техния телефонен номер, а не Вашия. Веднъж ми се случи да ми доставят пратка до техния офис в Англия след края на работното им време и те са им обяснили къде да я оставят.

# 583
  • софия
Нямам никаква идея какъв е процесът по доставка на пратките и къде се оставят. Никога не съм попълвала работно време и/или отбелязвала, че е офис. Като телефон се въвежда техният номер. Дали са доставяли извън рамките на работното време или куриерът се обажда не знам.
Така е попълнено при мен в Амазон и за всички години, в които ползвам ггбг, не е имало никакъв проблем с доставката. А, ако е имало, не съм разбрала.
Скрит текст:
Английски

Немски

# 584
Благодаря много, свързах се с къстъмър съпорт и сложиха ггбг номера, както явно е трябвало да бъде. Нещо не съм преценила как стават нещата, заблудих се нещо.
А какво е това big yellow storage, в сайта им не пишеше такова нещо към адреса или не съм видяла

Общи условия

Активация на акаунт